Троен скок на заразените с коронавирус, 8 области са "чисти"

Трима души са починали през денонощието
20 юли 2021 06:17, Александър Попов
221
Троен скок на заразените с коронавирус, 8 области са "чисти"
Снимка: БГНЕС

113 са новите случаи на коронавирус през изминалото денонощие, което е близо три пъти повече от предишното (35 случая). Те са установени при 18 183 теста, показват данните в Националната информационна система.

Така доказаните у нас случаи на новия коронавирус към момента са общо 423 078, от кото 7 538 са активни.

В столицата са регистрирани 45 нови случая, във Варна са 8, а в Пловдив – 7, В Хасково те са 5. В Бургас, Велико Търново и Пазарджик са по 4, в Кюстендил, Кърджали и Търговище по – 3, в Габрово, Русе, Силистра и Сливен – по 2, във Враца, Стара Загора и Шумен – по 1, а в 8 области няма нови заболели.

Още по темата
397 363 са излекуваните лица, 189 са регистрирани през последното денонощие.

744 са общо пациентите с потвърден COVID-19, които са настанени в болници. 88 от тях се намират в интензивни структури.

1 919 722 са общо поставените у нас дози от ваксините срещу коронавирусна инфекция към момента, 7779 от които са приложени през изминалите 24 часа. 877 158 души са завършили своя ваксинационен цикъл.

18 177 са починалите лица, при които е бил констатиран COVID-19. Три нови случая са регистрирани през последното денонощие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От какво се притеснявате тогава? Оставете ни нас нормалните да си живеем живота------------==============--------------Сега е момента да ви се смее човек. Есента много от вас ще заминат в един друг свят, без болести и ваксини, и аз много ще съжалявам за изпуснатите възможности.
107
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Към тези със стърчащи игли от гъ зо вете - нали сте ваксинирани (което според вас = защитени)? От какво се притеснявате тогава? Оставете ни нас нормалните да си живеем живота, вие нали сте от безопасната страна? Или май се нас рахте като разбрахте че ви чакат тромбове, инсулти, инфаркти и какви ли не още бонуси от ваксинацията? Честито на печелившите!
106
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Разумен човекВаксинирането трябва да се криминализира и да се разглежда като опит за убийство! Ваксинираните подлагат живота ни на опасност!
105
2
 
13
 
! Отговори
Картофчо преди 2 години
Ами то ако преди си имал 1 болен, а сега са станали двама, увеличението е двойно :)))Само дето процента предния ден от тестовете е бил 0,5 а днес е 0,6 :))))Но вие се страхувайте, не спирайте! :)))))
104
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 119 И ако това е твой близък пак така ли ще го мислиш
103
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Разумен човек....Нали си ваксиниран и си защитен бе.Щом ваксините са голяма работа.Как неваксинираният ти застрашава живота.
102
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 112 А починалите от ваксините в коя бройка ше ги пишем...---------------=========------------------При 1 на милион починал от реакция на ваксинирането, за България може и на пръстите да си ги напишеш. Досега няма такъв, но вероятно в един момент ще се появи. Но пробвай се да напишеш починалите от Ковид, мозък гладък и блестящ на слънцето.
101
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 112 А починалите от ваксините в коя бройка ше ги пишем...
100
27
 
9
 
! Отговори
Разумен човек преди 2 години
Отказът от ваксиниране трябва да се криминализира и да се разглежда като опит за убийство! Неваксинираните подлагат живота ни на опасност!
99
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде на колективния имунитет за неваксинираните! Ще преболедувате и все едно сте ваксинирани. Тия дето сте се преборили с болестта, де.
98
5
 
6
 
! Отговори
До Смешно ми е преди 2 години
и това каква връзка има с ваксините? Ваксините ли са отговорни за всички болести по света? Ама се обиждате като ви кажат че сте брости антиваксъри - ами така си е ХПРОСТИ Сте.
97
3
 
10
 
! Отговори
Баче Кико преди 2 години
Торен скок - да не сме на Олимпиада нещо.
96
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямайте илюзии, само около 6,5% преболедуваха и може би имат имунитет. Следващата вълна основно ще бъде сред неваксинираните, а починалите почти на 100% сред хората без ваксина. Жалко за хората, които имат основателна причина да не се ваксинират, но ще пострадат заради неумността на страхуващите се да се ваксинират.
95
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ковидпсихопатите не се научиха,че в понеделник случаите са малко заради почините дни.Във вторник естествено са повече при положение,че са направени почти 19000 теста.Процента почти не се е повишил.Ама веднага започват да подскачат като пуканки в тиган.
94
4
 
19
 
! Отговори
Смешно ми е преди 2 години
Преди половин година ходих на рутинна хирурческа процедура в столична болница и чух как анестезиологът гордо обяви на сестрата как той вярва в науката, а не на конспиративните теоретици и се е записал първи за ваксинация в списъците и ще настоява всичките членове на семейството му да се защитят когато им дойде редът в името на общественото здраве. Миналия уикенд разбрах, че синът му баща на 2 деца т.е внуците му си е отишъл от тромб 3-4 дни след ваксинация. Блажени са вярващите...
93
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много странно,че със започването на рева за нова вълна и тези с ваксинирането се показват като гъби след дъжд....Питам се,кой и как се правят хиляди тестове на ден,също така тези "спасители" отново се подават като некролози из разни продажни медии...Има ли някой с разум,който да не е разбрал мръсната им игра и,че искат да ни отровят най безскрупулно и нечовешко,и не само това,да ни вкарат с бързи крачки към Новия Световен Ред.....Осъзнайте се хора.
92
17
 
6
 
! Отговори
ДЖОНСЪН преди 2 години
Като ги е страх антиваксърите от ваксините има и еднодозови - боц и готово, не се плашувайте, то от първия път не се става *** Има ваксини и без чипове, така няма да ви се засегне драгоценния мозък, то пък кой му е притрибвала тази бръмбазлъщина в главите ви.
91
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво значение има? Ваксинираните ще го прекарат леко. Някои антиваксъри ще умрат. Няма повод за притеснение. Даже ми се иска да махнат мерките като носене на маски.
90
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЯНСЕН, внимавай на теб някой нещо да не ти сложи. Да те ограмоти.
89
15
 
8
 
! Отговори
иоио преди 2 години
Не ми пука особено за антиваксърите само да не ми спират болниците заради това че са ги задръстили, то какво излиза че антиваксъра е здръстеняк щот задръства болниците, задръства икономиката, задръстава образование щото ще има ДО, задръства страната, глобално задръства цялата планета