Огнище на коронавирус в детски лагер в Приморско

Децата са добре, повечето без симптоми
15 авг 2021 13:08, Петя Славова
62
Огнище на коронавирус в детски лагер в Приморско
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Огнище на COVID-19 е било установено на детски лагер в Приморско,  съобщава Нова тв, като се позова на Министерството на здравеопазването.

Още по темата


Повечето от децата са без симптоми, а при други те са леки, потвърдиха от здравното министерство.

Предстои децата да бъдат изследвани.

Преди дни бе съобщено за огнеща на коронавируса ва езиков лагер с български деца в Австрия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Децата винаги да били основен разпространител на такива зарази, какъвто е и коронавируса. Има ред причини да е така.
47
1
 
2
 
! Отговори
мунчо преди 2 години
безплатно е само сиренето в капана за мишки. ако е безплатенлагера, сега за пропагандата ще им избъркат по всички дупки в търсене на нещо, което го няма. добре дошли във фермата, където няма милост нито за кокошките и петлите, нито за пилетата.
46
2
 
7
 
! Отговори
епидемиолог преди 2 години
Туй Огнище с PCR тестове ли го откриха? Летния грип, децата никога досега не са го усещали и си го карат безсимптомно. Пък дори и по-възрастните също. Та и цяла статия сте посветили на туй Огнище, да плашите гаргите: PCR Test BANNED by FDA as 'Ineffective', Giving too many False Positives and Unable to Distinguish between COVID and Flu
45
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
E как има огнище на ковид, пък още не е изследвано, ба си всеки летен вирус стана кови, останете децата да си изкарат лагера, аз на мястото на родителите нямаше да дам на моето да му бъркат до мозъка с пръчка някакви oткачалkи на тема кови, при положение че има само ***!!!
44
3
 
7
 
! Отговори
ддт преди 2 години
Гадове, стойте далече от децата !!!
43
2
 
1
 
! Отговори
Да, да, ама не преди 2 години
Те още отдавна си знаят, че ПЦР тестовете имат някаква сигурност до 70%! Остават около 30% фалшиво /+/ или /-/! Също и въпроса с бързите тестове за антитела - доколко хващат само и единствено на КОВИД-короната антителата!? Имаше и някакво изгъбаркване с папая и коза в Танзания преди време! Имаше лани и скандал с ПЦР тестовете в Швеция, но кой ги помни и им обръща внимание когато пак се е "задала" голямата вълна!?
42
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
огнище без симптоми. - "Предстои децата да бъдат изследвани", малии ако може да ми пратят числата за следващите тиражи ТОТО, ЛОТО, БИНГО из държавите по света
41
2
 
3
 
! Отговори
Да, да, ама не преди 2 години
Дaли e грип и/или кoрoнaвируc?! Нямa кaк дa гo рaзличи прocтocмъртния БГ грaждaнин!? Cъмнявaм ce, чe и мнoгo лeкaри щe мoгaт?! Зaщo към eднo грипoпoдoбнo зaбoлявaнe ce oтнacят кaтo към нeщo cтрaхoвитo и ужacнo e друг въпрoc!? AЗИAТЦИТE ГO РAЗБРAХA, CМEНИХA ПOДХOДA И ЗAПOЧНAХA ДA ПEЧEЛЯТ! Уcлoжнeниятa ca cъщитe кaтo oт грип!? Въпрocът c глaвнo В зa мeн e : кoй пeчeли oт тaзи игрa нa oтвaрянe/зaтвaрянe!?
40
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
От какъв зор пратихте децата на лагер!Много сте загрижени за бедните, както се вижда, служебни нищоправци!
39
1
 
9
 
! Отговори
Fenb преди 2 години
Ей, какво нещо е жалкия журналист - огнище на вирус, в това огнище само където децата даже не разбират че са болни?! Що за огнище и вирус е това?!?!
38
5
 
1
 
! Отговори
Да, да, ама не преди 2 години
До Анонимен 35 "Обикновен летен вирус. На другите им няма нищо и са "безсимптомни"."Миналата година го карах подобен грипен или парагрипен вирус в края на септември и ме държа общо седем дни, от които три дни близко до тоалетната и с температура като люлка - на моменти от 36.0 до 38.0! Дрискавицата беше най-незабравимото преживяване! Никое от тия прехвалените дето ги рекламират точно по времето за вечеря не помогна! Ако бях отишъл при доктор щеше да е КОВИД на 100%!
37
1
 
10
 
! Отговори
Антивакс преди 2 години
Фашаги, долу ръцете от нашите деца!
36
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е целта да посегнат на децата.Само бунтове на хората ще спрат тези болни мозъци които пуснаха тва.Между другото гледахте ли Event 201 / Събитие 201 има и превод!
35
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Та как като повечето деца нямат симптоми, разбрахте, че има огнище? Може би някое е кихнало, а друго се е изкашляло.
34
1
 
4
 
! Отговори
111 преди 2 години
До Анонимен 20 - Е как телепатия ,естрасенс и каквото се сетиш още ,не медицинско средство .
33
3
 
0
 
! Отговори
123456 преди 2 години
Да ги ваксинират ,че следващия път и теста да не ги хване ,че са с ковид :))))
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А къде и как смятат да ги карантинират, ако не е тайна?
31
11
 
35
 
! Отговори
ИЗДАВАМ ТАЙНАТА преди 2 години
Поредно огнище на измишльотини! Сега новата цел са децата, те все още не са паднали жертва на иглата, затова ежедневно се манипулира колко много боледуват и колко е "важно" да се "ваксинират". Пък и това ваксинно-причинено сърдечно заболяване не било толкова страшно, и за него пишат много колко е безопасно.
30
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предполагам едно-две деца са имали повръщане и диария и хайде Делта. Обикновен летен вирус. На другите им няма нищо и са "безсимптомни".
29
7
 
29
 
! Отговори
Антонио преди 2 години
Абе не ви ли е срам вече!? Това на нищо не прилича. Дъвчете едни и също глупости всеки ден. Огнище там , огнище онам, скок на заразените, бум на заразените. делта, гама, зета вариант, ваксини, тестове, незнам си какво. Абе вие всички сте за съд. Сталин да се възроди и да ви съди. Медии , щабове , лекари, и всички по веригата. Много ви е удобно с този вирус имате какво да джавкате по цял ден. Медиите са най-доволни. След това са лекари, продавачи на маски и дезинфектанти и т.н Безсрамници