Първият случай на имунизиран, починал от COVID-19, е от 21 март

20 души с ваксина са в интензивното за последните 14 дни
145
Първият случай на имунизиран, починал от COVID-19, е от 21 март
Снимка: БГНЕС

Първият смъртен случай на COVID-19 при пациент със завършен ваксинационен курс у нас е регистриран на 21.03.2021 г.

Това съобщиха от Министерството на здравеопазването.

Още по темата
За периода от 01.03 до 14.09.2021 г. относителният дял на починалите със завършен ваксинационен курс е 0,67%, или 64 души от общо 9 494 починали с COVID-19 за съответния период.

За последния 14-дневен период (от 01.09 до 14.09.2021 г.) относителният дял на постъпилите за болнично лечение пациенти със завършен ваксинационен курс е 7,2% от всички хоспитализирани с COVID-19.

Хоспитализирани в лечебни заведения с доказан COVID-19 са 6 488 души, от които със завършен ваксинационен курс са 468.

Относителният дял на лицата, постъпили за интензивно лечение, е 0,3% от всички хоспитализирани за периода, или 20 души от общо 6488, приети в лечебни заведения с COVID-19. 


145
Още от Коронавирус
Стотици хиляди в Азия се заразяват от животни, пренасящи коронавируси
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
0
 
! Отговори
Бацил преди 1 седмица
На 21.03.2021г.????? След пълен ваксинационен ????? Как????? Ние тогава нямахме още ваксини!!!!!
121
0
 
0
 
! Отговори
vasil преди 1 седмица
До vasilб) искат да си ликвидират нацията, като си направят жените фертилнив) са по *** от ТЕБ (щрауса)?
120
2
 
1
 
! Отговори
vasil преди 1 седмица
Няма да се ваксинирам защото не били проучени?!? Сериозно? Все едно да кажеш, че ябълата на Нютон пада по закона на гравитацията, но ако пусна тухла тя ще тръгне нагоре.. Това, което се случва в момента се нарича "естествен подбор". Тези, които си мислят че ако вируса мине през тях ще им нанесе по-малко вреди от ваксината..грешно употребих думата мислят. И за всички жертви на конспирацията: Израел ваксинира почти цялото си население: а) защото са много гупави и медицината им е на ниско ниво б).
119
1
 
2
 
! Отговори
медик преди 1 седмица
Винсги умножавайте по 10.Така беше едно време с мъжкия грип ... Минимум 300 са умрели ваксинирани,бъдете сигурни
118
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Първи НЕСКРИТ случай и обявен от нямайкъде. Пак гьотере пердета.
117
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Малко информация от сев.македония: "Нашата ковид-статистиката за периодот од 6-9 септември покажа дека 16 проценти, или 5.175 луе од вкупно заразените 26.053, се вакцинирани со две дози вакцина. Потоа, меу хоспитализираните, исто така има 16 проценти вакцинирани со две дози. И, она што намногу плаши е дека 12 проценти од починатите 687 луе од коронавирусот, односно 87 луе, биле вакцинирани со двете дози."
116
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Досега нима нямаше други фалшиви неща в тази територия? Нима храната, която ядем не е фалшива, а колко от българите лъжат,че работят,а шефовете им ги лъжат,че им плащат?Всяка принуда носи търсене на начини да се заобиколи.Оставете хората сами да изберат какво е добро за тях.Съветници по ваксинацията не са нужни да седят на заплата и данъкоплатците да ги издържат като търтеи.Кой дава право така да се разпореждат с парите на хората?Къде да протестърите сега това не да ли техните пари?
115
13
 
7
 
! Отговори
Радев 2021 ДА!!! преди 1 седмица
Оппааа, оппааа! Истината излезе на яве! Умират основно ваксинираните, а другите никога!
114
9
 
10
 
! Отговори
. преди 1 седмица
Ваксинираните умират повече от неваксинираните.
113
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А досега защо нямаше нито един.Нямаше изобщо такова нещо.Изведнъж кво стана? Днес вадят информация от м.Март.Браво! С такова закъснение се дава информация, която не е удобна, но няма как да не стане известна, просто и трябва време.Нали в болниците работят хора и те споделят с близки и познати.Шушу- муши къща разваля! Как да вярват хората в качествата на ваксините, дето ги нямат!Или аксиомите май целят друго а? Кой ще се ваксинират оттук нататък?
112
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ваксинирани не умират от ковид. Защо не дадете статистика колко от всички починали хора в Бг са били ваксинирани, имали ли са придружаващи заболявания и от какво са умряли? Шокът ще е голям.
111
8
 
3
 
! Отговори
до Лекар 122 преди 1 седмица
Има много съмнения, но когато не е официално става конспирация. А конспирациите, доколкото знаем са любима територия на антиваксърите. Нали така? Има и друго, повечето които не си поставят ваксина, са наясно че фалщивите сертификати биха изкривили статистиката. Което по-късно автоматично ще се обърне в натиск върху неваксинираните. Справка Гърция, Израел, Франция...
110
12
 
14
 
! Отговори
Лекар преди 1 седмица
Липсата на една важна подробност в разискванията за ефективността на ваксините ме озадачава. Нито един разследващ журналист не повдига въпроса за фалшивите сертификати и търговията с тях. А мисля, че всеки има близък или познат, който има такъв - цената е между 100 и 200 лв. Това поставя под въпрос цялата статистика за хоспитализирани и починали след ваксинация. Колко са били фалшивите ваксинирани?
109
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Добре, че ни показаха вече някакви данни с починалите ваксинира и неваксинирани дано и след две седмици пак да има такъв отчет за да можем да съпоставим данните и сами да се убедим каква е ефективността на ваксината.
108
11
 
17
 
! Отговори
Шаши преди 1 седмица
Починалите ваксинирани са изключително много. Непрекъснато разбирам за познати. Всеки да прави списък, ако сте съгласни. Ще намерим къде да ги постваме.
107
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И в същият ден същите новинари имат татия"Фон дето Лайен: Да направим всичко,да не стане пандемия на неваксинираните" Нещо като,че ли от шизофрения има пандемия,а не от Ковид.Да се отворят повече легла в психиатрите и да се приберат заболелите за лечение,ако не доброволно,ще се наложи май да е принудително,за да видят как се случват нещата.Вее се оплетоха в лъжи.Четвъртата вълна била на неваксинираните...Срещу Кинти , много кинти оже да бъде и на марсианците,ваксинирани против заплес.
106
0
 
5
 
! Отговори
до Ларавел преди 1 седмица
Ти да не си същия, дето се пише Програмист? Същия стил на писане. И да, ако програмния ти език е Laravel, си доста ниско в бранша. Не е повод за гордост, но вероятно е повод за надменност.
105
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Скоро ще лъсне цялата истина за това има ли починали от Ковид ваксинирани.До вчера нямаше четвъртата вълна била на неваксинираните.Днес имало 64.Как изникнаха изведнъж като гъби след дъжд? Нали в болниците работят хора,които все някъде са споделили какво се случва.Поговорката че на лъжата краката са къси я знаят децата от първи клас!На кого и докога ще разправяте смешки?Покрийте се в миши дупки, по тавани и мазета драги български"професори" и "доценти". В Европа няма да ви вземат и за санитари!
104
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Имам познат болен и в момента от корона. Даже са двама. В карантина са. У дома. Не са ваксинирани. Единия е възрастен но го понася по леко. Започнал да се храни. Другия казва че само пие вода. Говорим всеки ден по телефона. И на двамата гласовете им са слаби и дрезгави. Как започна при тях. Като настинка. Хрема, болки в гърлото. Не кашляха. Този който го кара тежко имаше и температура. Възрастния нямаше температура но в момента и той кашля. Но възрастния е по добре въпреки, че е на 65.
103
10
 
17
 
! Отговори
Някой си преди 1 седмица
Ваксинираните, не се сърдете на тези, които се съмняват в качеството на биопродуктите. Сърдете се на тези, които ви излъгаха, че след две инжекции, всичко ще е както преди. А сега лека, полека ви подготвят да сеи поставите трета. А края на пандемията не се вижда, сега въпроса е колко дози от биопродукта може да понесете. Психически и физически, преди да прегорите. При положение, че още отсега показвате признаци на емоционална нестабилност?