87-годишен с коронавирус стоя цял ден на носилка и без храна

Какъв е отговорът на болницата в Габрово?
Обновена: 26 сеп 2021 09:02 | 26 сеп 2021 08:46,
74
87-годишен с коронавирус стоя цял ден на носилка и без храна
Снимка: БГНЕС

87-годишен мъж с коронавирус е стоял ден без храна и лекарства в болницата в Габрово, съобщи Нова тв, позовавайки се на разказ на дъщеря му.

Иванка Граматикова също е била с положителна проба. Именно от нея се е заразил и баща й. Заради влошаване на състоянието му се наложило той да бъде хоспитализиран. Още след приемането му започват и проблемите.

„Баща ми стоя цял ден на една носилка без храна и лекарства, защото не съм му ги взела от вкъщи”, разказва Граматикова.

Още по темата
От лечебното заведение твърдят, че такава е била процедурата.

„Приемът на един пациент отнема и техническо време. Ако дойдат 10 човека, не може да бъдат приети едновременно. На всеки един пациент, който постъпва, се правят бързи тестове. Без значение, дали са за планов или спешен прием. Изчакват се резултатите  и се преценява къде да бъдат настанени”, заяви д-р Минко Михов, директор на МБАЛ-Габрово.

След 8 часа чакане мъжа е приет, а по настояване на дъщеря му тя влиза, за да се грижи на него, тъй като не вярва, че ще получи адекватна помощ.

Иванка Граматикова, която остава в COVID отделението, показа и снимки, от които се вижда, че баня и тоалетна там няма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Га беше антиваскър и здрав ни рива а?
36
12
 
7
 
! Отговори
до 38 преди 2 години
Прибери си вересиите, този горе, на който не бива да се споменава името. Демек-прибери си ваксинираните и ни освободи от натрапчивото им излишно присъствие.
35
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още по зле е става. Не може лекари и сестри да са на по 70г и да ги няма, а в същото време м***нгалите по цял ден да висят в чакачните. Пари няма, хора няма, стари апаратури и така. Ще става страшно само до няколко години
34
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха, некви ми напраскали минуси. Значи наистина биха отишли да ги преглежда и лекува баце. Ама съвсем сериозно. А защо не и деската танасова? Казват, че била много добра лекарка, достойна да оправи родното здравеопазване.
33
10
 
11
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
Гладуването прочиства организма. Аз като съм болен не ям и не пия лекарства. Знам го още от прабаба ми, а и съм го чел и в лекциите на Дънов, пък и от разни други български и чуждестранни източници. А пък и болниците да не са сиропиталище? Човека не е бил дори приет, тая дето го е разболяла да му беше занесла един кроасан вместо да звъни по медиите.
32
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма лекари, които да искат да работят в Ковид отделенията. Мърлявщина и престъпна небрежност. На новите избори пак гласувайте за онзи с кюлчетата в нощното шкафче.
31
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не беше антиваксър нямаше да влезе в болница най-вероятно.
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То и Ким Чен така ги легува в Северна Корея с глад и жажда.
29
3
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
това е положението в болницата на града на томислав дончев президентмислете на изборите защото ще висим по коридорите докато пукнем
28
13
 
8
 
! Отговори
до 28 преди 2 години
Според теб баце ли щеше да го приеме и лекува? Не знаех, че баце, освен пожарникар, е и лечител. Всеки ден откривам какви необикновени способности има този човек. И то брагодарение на верните му ***, които ми отварят очите.
27
4
 
26
 
! Отговори
ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО преди 2 години
ПОКЛОН ПРЕД БЪЛГАРИТЕ- ЗДРАВА НАЦИЯ СЕ ОКАЗАХМЕ- ГЛАДНИ, ЖАДНИ БЕЗ ЛЕКАРСТВА, С КОВИД, НА 87 Г- АМА ЖИВИ- НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ, ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО ЩОМ И КОВИД НЕ НИ ИЗТРЕБИ И ПОЧТЕНИТЕ НЯМА ДА УСПЕЯТ- НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ ДЯДО, СТИСКАЙ ЗЪБИ.
26
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промяната продължава. Ако беше по време на Баце, всички телевизии щяха да излъчват на живо от Габрово, ама сега пълно затъмнение. Първи по смъртност в света от вируса, а по телевизиите започват всички новини с какво правили Кирчо и Кокорчо и дали зеления чорап е започнал кампанията си
25
22
 
31
 
! Отговори
66 преди 2 години
Първо не се ваксинирали защото са дървени философи които от всичко разбират.После бавно ги приели щото имало много за приемане.Трето болницата не може да храни пациенти които не са приети. Лекарите да построят тоалетни във всяка стая.И накрая ако може денонощно лекарите и персонала да им държат ръцете денонощно и то без пари.Е не може.Дойде време всеки да си отиде на мястото според образованието,труда и акъла си.
24
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама искат да им пляскаме после..
23
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако беше ББ едва ли щеше да чака.
22
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Видели са положителен тест, решили са, че 2000 лв.пътека и 1000лв. за първа линия са им в кърпа вързани и са приключили с грижите за болния. Дъщерята да му мисли за лечението.
21
7
 
15
 
! Отговори
всичко е точно преди 2 години
бе това не е верно . другаря кацарОФ каза че всички мерки са взети и няма да има хора по стълбищата , камоли по коридорите на носилки .
20
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като искате лукс, Мангъра каза:дома, чайчета, аспиринчета, инхалацийки.
19
10
 
16
 
! Отговори
Антивакърите преди 2 години
Да си седят в къщи и да се лекуват с чай и аспирин. К`во пълнят болниците.
18
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България обстановката във въпросните ковид отделения е нечовешко.Някои хора скочиха понеже не издръжаха на затвора в ковид отделенията.