COVID-19 погуби над 10 000 за 7 месеца, само 0,77% са били ваксинирани

93% от пациентите в болница не са имунизирани
336
COVID-19 погуби над 10 000 за 7 месеца, само 0,77% са били ваксинирани
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За периода март – септември у нас са починали 10 173 души. От тях ваксинирани са били само 78 души. Това е 0,77% от всички починали, съобщи епидемиологът проф. Мира Кожухарова пред Нова телевизия.

Още по темата


Според нея това е показателно, че ваксините пазят от фатален изход.

„От началото на пандемията България е изгубила 12 деца. Факт е, че 10 от тях са били с документирани придружаващи заболявания”, добави Кожухарова.

Тя добави, че 93% от хоспитализираните с COVID-19 у нас не са ваксинирани.

„В следващите дни и седмици ще станат видими много повече данни относно пандемията у нас. Процентите, които информационният портал показва са само началото. В системата има много данни”, посочи Кожухарова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


336
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
1
 
4
 
! Отговори
Аман от бакшиши преди 2 години
До 169 Твоята дума, дето дори не знаеш кой е, срещу думата на лекарите. На кого ли да повярвам :D Много комици днес пишат коментари.
151
5
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ВЯРНО Е, ЧЕ ВАКСИНИТЕ НАМАЛИХА СМЪРТНОСТТА В ИСРАЕЛ НАПОЛОВИНА , СЕГА УМИРАТ САМО ПО 1000 ДУШИ ОТ КОВИД НА МЕСЕЦ И ТО ВАКСИНИРАНИ ,НО ТОВА Е БЕЗ ДАННИТЕ КОЛКО СИ ЗАМИНАВАТ ОТ САМАТА ВАКСИНА! МНОГО КОВИД ТЕМИ ЕДНОВРЕМЕННО НЕ МОГА ДА СМОГНА ДА ЧЕТА КОМЕНТАРИ И ПИША В ТОЛКОВА ;D
150
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Do 163 Латиница, 6 и 4 вместо "ш" и "ч", липса на препинателни знаци.... Ти си на 11 години, няма смисъл въобще да коментирам нещо с теб.
149
5
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Ако професор Иво Христов влезе тук и прочете коментарите веднага ще си поправи диагнозата и вече няма да са 80%, а минимум 98% :))))) Толкова изпростял народ като нашия рядко се среща, че и се научиха на компютри да работят, че да им видим прост0тията :))) Едно време мислеха, че "кампутъра" се пуска от копчето на монитора, но внуците им ги изучиха и им купиха лаптопи, за по-лесно. Сега сеят пр0стотията си навсякъде в нета, най-вече в коментарите под новинарските сайтове
148
6
 
1
 
! Отговори
до 161 преди 2 години
Не знам за кой певец ми говориш, но ако е починал на 36 със сигурност не е било от ковид 19
147
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Четеш това и после "Шефът на Пфайзер: Ваксините срещу ковид ще са ежегодни" :)) Без коментар! Само може да си направите изводите! Факт, ваксинирани се разболяват от ковид и умират. Лошото е ,че сега се опитват да ни внушат, че умрелите са много болни хора. Нали тези ваксини трябваше да пазят точно тях?! Или всичко е една лъжа за много пари?!
146
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 164 Ами доста - млади и здрави, с "много силна имунна система" И въобще не го карат 85% леко и безсимптомно. Така се е смятало в начало, има изследвания които доказват, че безсимптомно го карат около 17% .
145
8
 
2
 
! Отговори
ваксини измама преди 2 години
"93% от пациентите в болница не са имунизирани" - а от останалите 7%, които са били ваксинирани 78 са умряли - тоест почти всички ваксинирани които са се разболяли от ковод-19 са умряли, при тази ниска смрътност на вируса и ниско ниво на ваксинирани! Какви са тия ваксини след които се разболяваш и умираш от болестта?
144
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 153 Щом 85 % го карат леко или безсимптомно, без ваксина, значи помага. Колко и какви хора я правят тази цитокинова буря, че плашите всички.
143
5
 
5
 
! Отговори
Ельоминат преди 2 години
Точно такъе в и процента на бавноразвиващите в България. После мрънкате, че "елитите" ви управляват. Е кой? Вие ли, неграмотните дето си живеете в някви конспиративни реалности, да управлявате ?? Пази Боже.
142
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
85 % от населението няма нужда от ваксина. Давайте статистика само за рисковите групи и ще се разбере има ли полза от ваксините!
141
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Няма смисъл Тоя певец дето умря на 36 приличаше ли ти на затлъстял. Багяй да миеш чинии и не се пробвай да се правиш на много умен.
140
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До измама! Престани да пишеш лъжи. Колкото и пъти да го напишеш това няма да стане истина.
139
6
 
8
 
! Отговори
Бай Шиле преди 2 години
Вуйчо ми успешно го "ваксинираха" преди месец. Умря след втора игла, на 14-тия ден, без придружаващи заболявания. Евтанизира се, за да можел по-лесно да лети и най-вероятно под въздействие на склоняване към убийство от подобни заглавия и писания. Разбира се, той не влиза в тези космически 0,77% от цитираните, понеже е получил тромб след тромбицината.
138
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Манипулативна статистика.... От друга страна 90% от оздравелите не са били ваксинирани ... е и, какво ни дава това?!
137
5
 
3
 
! Отговори
Няма смисъл преди 2 години
да се ваксинираш против настинка, освен ако не си затлъстял или хронично болен.
136
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен - Руската ваксина Спутник V е най-добрата според всички специалисти и се прилага успешно в целия свят. Само в ЕС не разрашават на васалите да я използват по политически причини, ами вместо това принуждават хората да се инжектират с препарати от които няма никакъв ефект, и като капак на всичко много хора умират от тях.
135
6
 
8
 
! Отговори
измама! преди 2 години
Ваксините са перфектен щит - гарантирана 100% доживотна защита срещу заболявания с огромна смъртност. Само ваксината за хепатит е със срок 5 години. За морбили и полиомиелит на практика носят доживотен имунитет. Да сте чули някой ваксиниран с тези ваксини да се е разболял? А химикалите срещу ковид-19 който наричат ваксина е търговска спекуалция която да донесе бързи десетки милиарди печалби на фармацефтичната мафия и милиони комисионни на хората около Урсула и може да доведе само до уврежнане на здравето и имунната система.
134
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Реалист И това как точно ще ти помогне при среща с нов за имунната ти система патоген. Има вероятност да го изкараш по-леко, но има вероятност да умреш от цитокинова буря. Всичко е до късмет в такъв случай.
133
7
 
3
 
! Отговори
Учен преди 2 години
Нормално е след ваксиниране хората да се разболяват и умират от болестта, но вие сте *** и не можете да интерпретирате правилно фактите.