Протест срещу ваксините в София: Спрете опитите!

Недоволни издигнаха плакати пред Агенцията по лекарствата
Обновена: 27 сеп 2021 13:08 | 27 сеп 2021 13:08, Веселина Йорданова
258

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протест срещу ваксините се състоя пред сградата на Агенцията по лекарствата в София.

Протестиращите издигнаха плакати, според които става дума за опити, които трябва да спрат, защото са смъртоносни.

Кадри от протеста вижте в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още по темата: протестваксини
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
0
 
3
 
! Отговори
до 195 преди 2 години
А как се доказва дадено твърдение?
183
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сметката е проста.80 % от населението не се нуждае от ваксина.Останалите вече се ваксинираха.Пък кой ще живее, кой ще мре е божа работа.
182
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лелче, ти верно ли ми пишеш какво бил казал Малоун ? Шарлатанинът, който пускаше твърдения за ваксините, които сам не мижеше да докаже? Който даваше съвети на хората да се тровят домашно с ивермвктим? Изперкала лелка с птичи мозък. Що не четеш други лекари, които излизат с доказани твърдения?
181
7
 
3
 
! Отговори
До лелчето, преди 2 години
Дето цитира имена на видни медици:Лелче, никой не знае какво ще стане с ваксинираните след години и дали ще умрат от странични ефекти, дори цитираните От теб спекуланти. Има клинични проучвания и резултати от тях - това е. Другото е спекула.Иназ мога да спекулирам, че ще поумнееш, но пак ще сгреша. Айде отивай да четеш други глупости.
180
8
 
4
 
! Отговори
До предишния преди 2 години
Сметката е проста, но все пак неразбираема Средно умрели с ваксина - 5% от началото на статистиката.Ваксинирани - 20%.Приемаме, че ваксинирани/неваксинирани са 50/50%. Тогава умрешите с ваксина биха боли 12.5%, тоест пак много по-малко. Изводът - ваксините спасяват.
179
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 189 - Не, ти не разбираш, че ваксинираните освен от Ковид, могат да умрат и от странични ефекти и то след години т.е. ако не се бяха ваксинирали, нямаше да им се случи това. Пак пиша - питай д-р Робърт Малоун, д-р Брет Уайнстийн, д-р Герт Ванден Боше и разни други. Те ще ти обяснят по-добре... :) ... Естествено работата на троловете не е да четат, а да пишат, затова знам, че няма да се поинтересуваш от въпросните доктори и мненията им... :)
178
5
 
1
 
! Отговори
До 189 преди 2 години
***, дори не си разбрал какво съм написал.Дори и по твоята крива сметка, ако приемем, че при 50% ваксинирани, умрелите с ваксина биха били пак много по-малко от умрешите без ваксина. Простият извод е, че ваксините спасяват хора, които биха умрели. Ама как да го разбереш с две мозъчни клетки.
177
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 187 - хахахха ... на автомивка работят такива като теб, които не са успели да си намерят работа като тролчета на фарма индустрията... :) ... Ти си късметлия. Браво, сигурно си гордостта в семейството... :) ... Да не забравиш 3-тата игла!
176
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой не каза в бг колко умряха от ваксина. А всеки пише ваксините убиват. Как му се казва на това - спекулация, идиотия, демонстрация на дебилизъм?
175
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако на някой здравен министър му хрумне да прави ваксинацията задължителна и аз се включвам в протеста, така или иначе ще съм аут от работа. Сега протестиращите мека да напомнят, че има закони в тая държава!Разбра ли Кунчев?Спрете монотонното ежедневно и ежечасно повтаряне на призива да се ваксинираме!
174
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"1% от умрелитеса ваксинирани" - Или не можеш да смяташ, или не си разбрал, че за последното денонощие 4 от 40 жертви на Ковид са ваксиниране т.е. 10%. Колко са ваксинираните по принцип в Бг? Според стъкмистиката около 20% т.е. са по-малко т.е. дали си ваксиниран или не е все едно, когато става въпрос за това, дали ще умираш от Ковид. Разликата е, че неваксинираните не са застрашени от страничните ефекти. Хайде следващия... :)
173
4
 
4
 
! Отговори
До 187 преди 2 години
Пич, всички ни бОли дали ще се ваксинираш, честно. Айде връщай се на автомивката и чЕти шок.
172
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ихааа тролчетата на фармаиндустрията са налазили статията хахаха ... Дават ли ви поне по 10 стотинки на коментар? Колкото и да пишете, колкото и парички да ви дават Пфайзер, Модерна и другите, НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ. Даже честно казано като ви чета глу_павите коментари и се убеждавам още повече в правотата на избора ми. Кажете на шефовете си, да си намерят по-кадърни *** хахаха ... Биите си ваксините и лягайте да спите. За агитатори не ставате!
171
3
 
12
 
! Отговори
моя лекар преди 2 години
ми каза, нямаш съпътстваща патология, по-добре изчакай с ваксинирането.И понеже е моя лекар, а не Кунчев Кантарджиев или Мутафчийски, дето ги хванах във лъжа повече от един път всеки, реших на него да вярвам вместо на тях
170
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
1% от умрелитеса ваксинирани, ама *** вика умират с ваксина. Дори с 50% ваксинирани, пак ще са под 5% смъртни случай с ваксина. Ама дебишите няма как да го разберете, нищо, че е елементарна математика.
169
1
 
7
 
! Отговори
до виждащия преди 2 години
И по какво ги позна тия, дето ги виждаш, че са умрели от ковид?По надписа на чувалите за трупове, дето пак не достигат ли?
168
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тъй ли пък един л ьол у не излезе да протестира за убийствените ефекти на аналгина - колко умрели има от него а не протестират
167
4
 
4
 
! Отговори
До 174 преди 2 години
Ама ти верно Ли си толкова ощетен/а?4 са умрели, 10000 са спасени. Горе долу това е сметката. Ама с птичия мозък се хващате За 4 те. Ама че мисъл
166
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво сега? Само за един ден 4 ваксинирани са починали (10% от всички). Нали нямаше как да умреш, ако си се боцнал. Първо трябваше да ограничаваме разпространението с ваксинацията. Стана ясно, че и ваксинираните разнасят вируса. После щяхме да спасяваме здравните системи с ваксата, за да има по-малко хора в болниците. Този мит също отпадна, защото стана ясно, че и ваксинираните влизат в болниците. Падна и последният, че не умирали от Ковид. Сега какво, боцнатите отиват в рая, това ли е новото?
165
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Какво ти каза твоят лекар? Нима не му вярваш?" - Писах по-долу какво казва не моя лекар, а световно известни и признати доктори! - д-р Робърт Малоун, д-р Брет Уайнстийн, д-р Герт Ванден Боше... Питай тях... :)