COVID трайно намали продължителността на живота с 10 г.

Ваксините по някакъв начин работят, вирусът също така мутира
Обновена: 28 сеп 2021 08:47 | 28 сеп 2021 08:44, Ния Христова
63
COVID трайно намали продължителността на живота с 10 г.
Снимка: Pixabay
"Основният сценарий за развитието на пандемията от COVID е трайно намаляване на продължителността на живота с поне 10 години." 
 
Това каза Анча Баранова, доктор по биологични науки и професор в Училището по системна биология към университета Джордж Мейсън (Вирджиния, САЩ), предаде БГНЕС.
 
"Основният сценарий сега е следният: ваксините по някакъв начин работят, вирусът също така мутира. Всички чакат. Човечеството бавно се примирява с идеята, че средната продължителност на живота намалява с десет години. Докато хората са млади и имат имунитет, справят се с коронавируса, дори и с многократни имунизации. С напредването на възрастта, обаче, тялото все повече боледува, и коронавирусът е една от тези болести, следователно средната продължителност на живота намалява ... Имаме нов естествен враг ", каза тя.
 
Биологът отбелязва още, че е възможно с времето вирусът естествено да отслабне. През двете години на пандемия за момента вирусът, ако е намалил интензитета си, е почти незабележимо.
 
"Във всяка популация има естествен подбор. При хората също. След две или три поколения, средно хората ще се справят по-добре с коронавируса, дори и без лекарства. Структурата на вирусите, които измъчват човечеството, също може да се промени, може би най-накрая грипът ще намалее... ", добави Баранова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
1
 
! Отговори
Константин Матеев преди 2 години
До АнонименДанните за вчера показват, че рискът ваксиниран да се зарази е над 2 пъти по-малък, а да попадне в болница или да почине е около 4 пъти по-малък. Това специално за тия, които не умеят да разчитат данни, па били те и ден за ден и за сравнително малки бройки.
50
1
 
2
 
! Отговори
БайГане преди 2 години
А ваксините намалят с над 50! Четох от сигурен източник че има 10 милиона умрели младежи след чипиране
49
1
 
3
 
! Отговори
Парите преди 2 години
За пенсии чиста печалба
48
0
 
4
 
! Отговори
Сатаната преди 2 години
Целта е постигната яко ще се мре
47
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Човечеството бавно се примирява с идеята, че средната продължителност на живота намалява с десет години." пpoпaгaнда
46
0
 
7
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
"Основният сценарий за развитието на пандемията от COVID е трайно намаляване на продължителността на живота с поне 10 години". Моля, обърнете внимание: Основният сценарий.......... Дали не е пландемия?
45
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
И как го разбрахте?
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До антиваксър н.6172728 ... през което време протестирам и пиша антиваксърски коментари тук и навсякъде, където мога.
43
0
 
0
 
! Отговори
антиваксър н.6172728 преди 2 години
До kk Аз лично не бих си изкарал фалшив сертификат. Като първо решение, намирам някой болен да ме зарази и така да получа сертификат от преболедуване. PCR хваща и настинки и грип (защо мислите, че изчезнаха). Като второ решение, напускам работа с надеждата до някой-друг месец да се види, че ваксините не помагат...
42
0
 
0
 
! Отговори
kk преди 2 години
До Ужасена Не, защото тогава всички в Бг ще са ваксинирани 100%, което, нали се сещаш че няма как да стане освен с фалшификати, при реално около 25-30% напълно ваксинирани. Нали се сещаш как ще се разкаже играта на ваксината - т.е няма да може да се разбере дали работи или не работи и данните изобщо няма да могат да се анализират. Затова никой няма да въведе задължителна имунизация.
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единственото, което мутира, са лъжите ви! Докторката ПРЕДВИЖДА намаляване на живота с поне 10 години, а статията е "COVID трайно намали живота с 10 години" - чакайте малко, кога се случи вече? Има учени, които казват, че имунитетът може да трае десетилетия и следващо заразяване да не се усети изобщо, или като лека настинка. Долна, безсрамна пропаганда!
40
0
 
4
 
! Отговори
гочо преди 2 години
Може би , ако..... Ами то ако..то мирише бе докторе. И вие знаете , толкова ......
39
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То след година- две и ваксините ще спомогнат за това.
38
9
 
5
 
! Отговори
Ужасена преди 2 години
Трябва ли да се задържат всички на ваксинация против ковид? Да + Не -
37
0
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До Анонимен 40/ ЩЕ ИМА И ПОВЕЧЕ УМРЕЛИ СЕГА КОГАТО ИЗПИСВАТ БЕЗПЛАТНИ АНТИБИОТИЦИ СИГУРНО ОТ НАЙ-ЕВТИНИТЕ ДА СЕ ОТБИЕ НОМЕРА, ЧЕ ГИ Е ГРИЖА УПРАВЛЯВАЩИТЕ!
36
0
 
3
 
! Отговори
до Ковидсекта преди 2 години
ти от космоса ли получаваш данните.
35
1
 
6
 
! Отговори
до 40 преди 2 години
ми те заразените са мн повече ама не се обявяват за да не ги карантинират. Чак като станат зле изникват.Ама умрелите няма как да скриеш, номер едно сме.
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
напишете че днес има 149 умрели и 2500 заеразени, маловажно ли ви се вижда.
33
0
 
15
 
! Отговори
Бай Хой преди 2 години
Реципрочно се увеличава възрастта за пенсиониране. Това гарантира че почти никой няма да доживее до пенсия. НО осигуровките продължават да се внасят - един вид израждат се в поредният данък.
32
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След 20-30 години, човек на 70 години ще се счита за дълголетник!