Протест в София срещу Covid ограниченията

Организаторите обещаха нов протест след 3 седмици
10 окт 2021 21:35, Анисия Иванова
108
Протест в София срещу Covid ограниченията
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

В София до НДК се проведе протест срещу Covid ограниченията и срещу идеята за въвеждане на Сovid пропуски, наричани "зелени“ сертификати, съобщи БНР.

Организатор на демонстрацията е „Разбунена София“ - родителска група в подкрепа на традиционното българско семейство и съхранението на семейните ценности.

Протестът премина под наслов: "Оставете народа на мира, оставете децата на мира, слушайте науката и без принуди на никого".

Първоначално демонстрацията беше планирана като шествие по бул. "Витоша" до здравното министерство, президентството и парламента, но заради лошото време организаторите ограничиха проявата до района на НДК. Те обещаха нова демонстрация след три седмици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
2
 
4
 
! Отговори
Живко преди 2 години
Браво! С вас сме!
89
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви лекари бе,До не разбирам?Каквито и да са,просто няма да постъпя в болница и толкоз!Този цирк го гледах близо 6 месеца-и как постъпваха ''отрцателни'' в инфекциозно отделение,ковид,защото няма къде да ги метнат,и как ставаха '''положителни'',защото така трябваше.Имаше и такива,които бяха нежелани от техните близки и там си умираха.Не сме ние безсмъртните,защото на никой не налагаме диктатура!Ние знаем,че все от нещо ще мрем.Вие мислете за вас,ваксинираните!Аз дали ще мра,не е ваша работа.
88
1
 
2
 
! Отговори
до 101 преди 2 години
Визирам лекарите от франция, гърция ,италия, австрия, австралия и много други държави някой от нас гледах и новини на други езици освен български не сме чак толкова необразовани
87
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички са ебап докато някой близък,загази или си отиде в ,,цветущо здраве".Тогава изведнъж им изчезва ербаплъка и почват да благодарят на докторите ако го спасят!
86
4
 
3
 
! Отговори
До не разбирам преди 2 години
Какви лекари бе юнак,за Мангъров ли става дума!?Аман от безсмъртници!!! Трябва някой близък да си отиде ,за да обърнеш палачинката! Примери бол!
85
3
 
9
 
! Отговори
Не разбирам преди 2 години
Защо като е толкова хубава ваксината голям процент лекари по света не искат да се ваксинират и излизат на протести или напускат работа за един прЕател питам
84
6
 
8
 
! Отговори
браво преди 2 години
Подкрепям! Страхливите и болнавите да си стоят в къщи!
83
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жоренце,теб какво те бъркат умиращите?Да,човек има избор да не постъпи в болница и аз така направих и пак ще го сторя.Ако е нужно,и декларация ще подпиша,аз ще мра,ти си безсмъртен.А ако мислиш,че околните са опасни за теб,имаш избор и ти-оставаш си у вас,а ние нормалните ще си живеем навън.Само не разбрах,с какво неваксаинираните са опасни за вас,безсмъртните?Никой не пожела да ми отговори.
82
6
 
7
 
! Отговори
До Жоро преди 2 години
Жоре, вие "ваксинираните" също сеете зараза, дори в пъти повече, защото неваксиният може да не носи никакви щамове, а ваксинирания ги носи задължително (освен ако не е менте ваксиниран). Така че - днес си остани вкъщи, пускам те.
81
8
 
8
 
! Отговори
Татул преди 2 години
Де,ба тая демокрация. Има много просто решение за организаторите на такива събития. При съвременните методи на информиране не ми говорете , че не знаете кои са. Хващате ги и не ги правите нищо друго, освен две седмици санитари в ковид отделенията. Много ли е сложно това. Ще им се изпарят всякакви конспиративни тъпотии от главата.
80
7
 
10
 
! Отговори
До джави преди 2 години
Ако имаше как да се подпишат хората да не ги лекуват от Ковид със сигурност щяха да го направят, ама уви, когато лекарската мафия трябва да точи огромната пътека за ковид, която е в пъти по-голяма от двустранна бронхопневмония примерно, няма как да не те "лекуват" от ковид! Масова практика е в България отрицателни за ковид хора да се бутат в ковид отделения и да започва точенето (краденето) на пари от лекари-убийци! Тук няма достойни и качествени лекари! Бог да пази България...
79
18
 
8
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Има болест има и лек. Който не се ваксинира просто е опасен за себе си и околните. А ходещите на работа задължително трябва да се ваксинират на 100%. Не може защото си неук и страхлив да сееш зараза сред другите. Като не се харесваш и не харесваш и близките си - родители, жена, деца. Ходи си вкъщи и си кашляйте заедно. Умиращи но неваксинирани.
78
0
 
3
 
! Отговори
Глупости! преди 2 години
На първо място е добруването на индивида! Без индивид нямаш общество. Преди да цитирате документи ги прочетете! Егаси смешната ***!
77
14
 
12
 
! Отговори
джави преди 2 години
да се подписват ,че няма да ги лекуват от ковид.
76
26
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой финансира тия групички. ***
75
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак измислени протести с 5-6глупака
74
26
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По Конституция здравето на нацията е на първо място. Тези шебеци трябва да са в затвора по късата процедура
73
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хитлер е бил против ваксините. Да оцелеят по- приспособимите. Това е фашизъм.
72
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много простихора има
71
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лицемери. Защо ги спряло лошото време? Да не настинат? Значи от настинка ги е страх, защото виждат дъжда, но понеже вирусът е невидим- не ги е страх