Личните лекари искат пълен локдаун

Нямаме друг ход, това е последна мярка, смята д-р Георги Миндов
13 окт 2021 19:10, Ния Христова
93
Регистриран бе най-висок процент новозаразени с коронавирус за денонощието от началото на четвъртата вълна. Расте и натискът върху болниците. 
 
"Според Плана за справяне с пандемията, когато се мине 600 души, сме в "тъмночервената" зона, трябва да бъде обявен пълен локдаун. Нямаме друг ход, това е последна мярка. А не мярка от каприз. Единствено е мярка да се спасяват хората", заяви пред Bulgaria ON AIR председателят на Сдружението на софийските общопрактикуващи лекари д-р Георги Миндов.
 
От Асоциацията на танцовите школи обявиха, че се готвят за нови протести заради затварянето.
 
Повече по темата гледайте във видеото.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
34
 
! Отговори
Талибан преди 2 години
Лесно им е на ЛЛ - гарантирана заплатка базирана на броя записаните при тях, без значение колко работят. И вместо да мрънкат, няма да е зле най-накрая да заработят парите, които им се дават!!! Масово не желаят да преглеждат пациенти със съмнение за китайски вирус или каквото и да е респираторно! Ае у лево! Да им се въведе задължителна служба в някоя от болниците, към които препращат пациентите си и тогава да мрънкат!
41
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Док Така е. Аз отидох с мускулни болки в гърба, вследствие на стоене на течение повече от 4 часа и ме изгониха че съм имал ковид. Молех се поне да ми кажат какво да си купя от аптеката за да се лекувам в нас, обаче казаха да отивам в ковид център и ми тръшнаха вратата. Един бърз и един ПСР направих. Излезнаха и двата отрицателни. Просто не им се работи а не че са уморени от нещо си. От кво да са уморени, та аз като отидох, дори нямаше чакащи, бях единствен пациент и очевидно с болки. СРАМ.
40
1
 
29
 
! Отговори
Исках да гледам преди 2 години
видеото, ама се отказах. Може ли да махнете рекламата с тоя raдeн нerъpp, че ме стресна? И може ли да пускате реклами, в които физиономиите са по-подходящи за нашите географски ширини, моля?
39
1
 
27
 
! Отговори
Хемус преди 2 години
То и преди пандемията беше цял ритуал личният ти лекар да те обслужи!За това го карам на бабини илачи,бира,мента и кафе!А даже нямам и претенции вече,просто спрях да плащам здравни осигуровки
38
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Минджов, ако си въобразяваш, че така ще принудиш всички да се ваксинират, значи нещо си се объркал. Ще излезем на улицата и ще ви прекратим локдауните вовеки веков. Ако не спреш всеки ден да ми скимтиш по медиите ще ядеш големия.
37
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя е гербаджия, иска да насади радев на пачи яйца.
36
3
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонимен...Всъщност,"плодовете ще ги берем" НИЕ....Плодовете от 12-годишното беснеене на Тиквохунтата...А, да не споменавам и предишните хубостници,но все пак при тях нещата не бяха толкова зле..Тотално загрубяха откакто Тиквата УЗУРПИРА властта през 2009-та..Иначе наистина на тия,които ще властват след два месеца,ще им бъде много трудно..Освен ако не спазят поговорката :-"Вържи попа да ти е мирно селото"..Има един уникаленпаразит от село Банкя,който ТРЯБВА да бъде вързан..Иначе ще ви разгони
35
3
 
13
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
НИКОЙ НИЩО НЯМА ДА ЗАТВАРЯ! КОЙТО ГО Е СТРАХ/ А ИМА ЗАЩО/ - ДА СЕ ВАКСИНИРА. ЩЕ ВИ ПАЗИ КЪМ 4- 5 МЕСЕЦА. ДОКАТО МИНЕ ЗИМАТА! НЕ Е МАЛКО!
34
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що ке ядеме доктори?
33
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълно затваряне и от къде пари за заплатите ви ?
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мин-дилов ти си психочно болен ходи се лекувай.
31
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Миндов, кажи си, че не ти се работи бе чиляк. Какво само го увърташ.
30
2
 
6
 
! Отговори
999 преди 2 години
Е, що бе? МИНИСТЪРЪТ ТВЪРДИ ОБРАТНОТО! КОЙ ЛЪЖЕ?
29
8
 
7
 
! Отговори
КОКОРЧО ОПУЛЕВ преди 2 години
ПЪЛНА СВОБОДА И КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ОЦЕЛЕЕ! ДА СЛАГАТ КУШЕТКИТЕ В ЗАЛА АРМЕЕЦ!
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия пък не знаят какво искат. Ама никога.
27
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е па тоя! Да не сме април 2020? Събуди се, чичак!
26
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пич, заключи се у вас и не излизай докато не свърши всичко. Да те видя как ще работиш дистанционно, клоун нещастен.
25
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече всичко е изпуснато, не само с лекарите, не само с тока - абсолютно всичко е извън всякакъв контрол и тепърва ще му берат плодовете некадърните управляващи.
24
3
 
22
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
нещо става с тия "лични лекари".Най-вероятно се чувстват пренебрегнати и отстранени от Великата Хранилка ,наречена "коковид истерия".Сърдити са..Преди месец отидох до моята "лична" за направление за очен ..Била в отпуска и я заместваше нейна колежка,която познавам от преди-беше много приятна и любезна..Сега обаче,като влезнах при нея,тя ме посрещна с ТРОСНАТОТО.."Какво искаш?"...Та така си обяснявам нещата:-На личните вече им писна ГОЛЯМИТЕ МАФИОТИ да обират милионите,а те/личните/да поемат уда
23
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно Миндов е поел смяната на Кунчев след като брадатия клоун се разболя.