Децата в училище ще изгубят и втора година, алармира проф. Танев

Много родители ще са несъгласни с изискването за "зелен сертификат" при децата
19 окт 2021 22:25, Красимир Ангелов
41

Този следобед стана ясно, че здравните власти у нас ще въведат "зелен сертификат" от полунощ на 21 октомври. Очаквано решението предизвика разнопосочни мнения.

"Абсолютен колапс в образованието. Малцина ще могат да изпълнят изискването за "зелен сертификат", а повечето ще се прикрият вкъщи. Много родители ще са несъгласни. Децата ще изгубят и втора година, а това е ненаваксваемо", заяви бившият министър на образованието проф. Тодор Танев в предаването "Денят ON AIR" по Bulgaria ON AIR.

Той призова за по-силен контрол и действия от страна на Министерския съвет, тъй като не може "МОН и МЗ да поемат цялата отговорност".

Още по темата
"Става дума за най-стратегическия продукт – децата, които ще станат бъдещите българи. В момента какво правим? Една година изгубиха, ще изгубят и втора. Не можем да се върнем да оправяме нещата след 5-10 години", категоричен бе бившият просветен министър.

Много родители ще са несъгласни с изискването за "зелен сертификат" при децата над 12 години, предполага проф. Танев.

"В понеделник колко студенти ще дойдат? Работата съвсем не е на шега, малцина ще могат да изпълнят заповедта, а повечето ще се прикрият вкъщи. Това не намалява особено заплахата за преподавателите", посочи още проф. Танев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който си учи , учи и присъствено и дисавционно ! Ако не учи ,цял ден да си над главата му пак няма да има полза!
32
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А за онези, които загубиха живота си у последната 1 година поради разпространението на ши-ба-ния вирус, докато "децата" присъствено "учат" - какво ще кажете професоре?!
31
3
 
7
 
! Отговори
Ми не преди 2 години
Нищо няма да изгубят. То образованието у наше село е чиста порнография
30
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинирайте се и ще учат на място. Хем сте п.р.о с.т.и, хем нахални. Здравната система изгърмя. Няма кой да ви лекува и къде. Ще си стоите вкъщи, а не да пълните болниците. Нали беше лека хрема, уж. Послушахте мангъра, а сега пищите. Това е положението! Локдаун, мерки, дистанционно обучение за да намалим жертвите. Ако се бяхте ваксинирали, сега щяхме да сме забравили за вируса. Справка-останалата Европа.
29
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е тая българска интелигенция? Всички ли са зомбита и не виждат какво се случва?! --------------------------------------------------------------------- в чалготеките и по моловете.
28
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали зеления сертификат не се искаше за училище?
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е тая българска интелигенция? Всички ли са зомбита и не виждат какво се случва?!
26
7
 
14
 
! Отговори
Aнонимен преди 2 години
Крушата не пада по-далече от дървото. Констатация. А при 80% калпави дървета, реколтата няма как да е добра.
25
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кат саим *** майките и бащите не една ми всичките ще ги загубят. Задава се поколение от берачи на ягоди
24
8
 
5
 
! Отговори
Гледай сега: преди 2 години
В основата на цялата работа е плазмодийната политика водена през последните 20 години-ние имаме доказателства и факти за държавна измяна на паякообразното и колкото и ЕК да казва,че европейското законодателство е над националното в този един единствен случай това е оспоримо.Ние имаме доказателства за нацистки практики и cheap intellectual slave labor against three laws.Ние може да си му пръснем мозъка както и когато си искаме за всичките му престъпления.Кое ни спира ? Че за някой навън е удобен!
23
5
 
1
 
! Отговори
Помните ли това? преди 2 години
https://youtu.be/xp20voR11gsНякак си оригинала от 2001 повече ме кефи преди Близард да решат да са политически коректни. На кой ви прилича паякообразното? Симеон 2! Ама кажете, че не е вярно, кой се изправи срещу него му се случваха инциденти!Казах, че е невеж, не че е глупав. Това са различни неща, ама пак ще умре по сценарии!
22
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТЕзи изрооди ще вкарат държавата в хаос. Трябва да ги изринем час по-скоро, иначе няма да се спрат!
21
10
 
28
 
! Отговори
Ботев преди 2 години
Утре всички на протест пред МЗ след 17 часа! 15000 вече са изявили желание във фб!
20
7
 
24
 
! Отговори
Децата преди 2 години
не са ви продукт....И няма да имат никакво бъдеще, ако бъдат обработени с отровни препарати...И да родителите НЕ СА СЪГЛАСНИ ДЕЦАТА ИМ ДА БЪДАТ ЖЕРТВАНИ ЗА ЦЕЛИТЕ НА ДОЛНОПРОБНИТЕ ГЛОБАЛИСТИ, КОИТО СЕ КРИЯТ ПО ДУПКИТЕ СИ ЗАЩОТО ЗНАЯТ, ЧЕ КРАЯТ ИМ НАБЛИЖАВА...
19
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То какви деца останаха джунгали тях не ги интересува учението други неща ги интересуват
18
7
 
34
 
! Отговори
Каква втора година? преди 2 години
Децата са изгубени много отдавна. Растат едни страшни поколения.....а най интересното ще дойде когато тези поколения започнат след няколко години да управляват държавата и бизнеса. Господ да ни е на помощ!
17
42
 
17
 
! Отговори
Да се крият преди 2 години
Цитат: Малцина ще могат да изпълнят изискването за "зелен сертификат", а повечето ще се прикрият вкъщи. Ами да се крият, бе. Да се затварят и да четат за 5G, да гледат клипчета за конспирации в ютуб и пр. Все пак, останалите хора трябва да продължим да работим, да гледаме семейства и да се забавляваме. Какви са толкова тези изисквания, че не могат да се покрият? Олимпийски нормативи?! Как цяла Европа успя да ги изпълни, а *** ювци - не??!
16
5
 
11
 
! Отговори
Ооо Танър преди 2 години
Какви деца? Какво образование те гонят? Нито от едно нито от другото не разбираш и грам понятие Прпфесоре ТАНЕВ. Пример за Танъровци много е фатално за детето Гинка да завърши даскало на 18 години иначе ако ако гепи хартията за средно чак когато навърши 21 години и започне вълнуващата кариера на продавачка в щанд на мол или някъде в Кауфланд. Та дали ще завърши на по-рано или по-късно НЯМА никакво значение за момичето изкласило и избутало даскалатото. После само работа данъци и мъже друго няма
15
5
 
32
 
! Отговори
До Майстора преди 2 години
"Това не го бях разбрал, искат и децата да осакатяваме и убиваме със неработещите експериментални препарати ли? Тия напълно ли полудяха?" - Ами то е достатъчно да експериментират с родителите. Децата като останат с осакатени и болни родители или съвсем без родители, как ще оцелеят и в какви хора ще се превърнат? Държавата ли ще ги отглежда и възпитава?
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прости и гламави дечица, означава изобилие от полицаи.