Децата в училище ще изгубят и втора година, алармира проф. Танев

Много родители ще са несъгласни с изискването за "зелен сертификат" при децата
19 окт 2021 22:25, Красимир Ангелов
41

Този следобед стана ясно, че здравните власти у нас ще въведат "зелен сертификат" от полунощ на 21 октомври. Очаквано решението предизвика разнопосочни мнения.

"Абсолютен колапс в образованието. Малцина ще могат да изпълнят изискването за "зелен сертификат", а повечето ще се прикрият вкъщи. Много родители ще са несъгласни. Децата ще изгубят и втора година, а това е ненаваксваемо", заяви бившият министър на образованието проф. Тодор Танев в предаването "Денят ON AIR" по Bulgaria ON AIR.

Той призова за по-силен контрол и действия от страна на Министерския съвет, тъй като не може "МОН и МЗ да поемат цялата отговорност".

Още по темата
"Става дума за най-стратегическия продукт – децата, които ще станат бъдещите българи. В момента какво правим? Една година изгубиха, ще изгубят и втора. Не можем да се върнем да оправяме нещата след 5-10 години", категоричен бе бившият просветен министър.

Много родители ще са несъгласни с изискването за "зелен сертификат" при децата над 12 години, предполага проф. Танев.

"В понеделник колко студенти ще дойдат? Работата съвсем не е на шега, малцина ще могат да изпълнят заповедта, а повечето ще се прикрият вкъщи. Това не намалява особено заплахата за преподавателите", посочи още проф. Танев.
 


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Който си учи , учи и присъствено и дисавционно ! Ако не учи ,цял ден да си над главата му пак няма да има полза!
38
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А за онези, които загубиха живота си у последната 1 година поради разпространението на ши-ба-ния вирус, докато "децата" присъствено "учат" - какво ще кажете професоре?!
37
3
 
5
 
! Отговори
АСЕН ИЛИЕВ преди 1 месец
ДИПЛОМИТЕ ВИ НЕ СЕ ПРИЗНАВАТ И У АФРИКА ВЕЧЕ. ОБРАЗОВАНИЕТО ВИ Е БАКЛУК. НЕМА КАКВО ДА ЗАГУБЯТ ОСВЕН ХОНОРАРИТЕ НА ПЕЧАЛБАРИТЕ :)
36
3
 
7
 
! Отговори
Ми не преди 1 месец
Нищо няма да изгубят. То образованието у наше село е чиста порнография
35
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ваксинирайте се и ще учат на място. Хем сте п.р.о с.т.и, хем нахални. Здравната система изгърмя. Няма кой да ви лекува и къде. Ще си стоите вкъщи, а не да пълните болниците. Нали беше лека хрема, уж. Послушахте мангъра, а сега пищите. Това е положението! Локдаун, мерки, дистанционно обучение за да намалим жертвите. Ако се бяхте ваксинирали, сега щяхме да сме забравили за вируса. Справка-останалата Европа.
34
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Къде е тая българска интелигенция? Всички ли са зомбита и не виждат какво се случва?! --------------------------------------------------------------------- в чалготеките и по моловете.
33
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нали зеления сертификат не се искаше за училище?
32
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Децата ще загубят и бабите и дядовците ако са в училището... На съседите майката вече е в болницата от 1 седмица. Детето зарази всички...
31
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Къде е тая българска интелигенция? Всички ли са зомбита и не виждат какво се случва?!
30
7
 
14
 
! Отговори
Aнонимен преди 1 месец
Крушата не пада по-далече от дървото. Констатация. А при 80% калпави дървета, реколтата няма как да е добра.
29
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кат саим *** майките и бащите не една ми всичките ще ги загубят. Задава се поколение от берачи на ягоди
28
8
 
5
 
! Отговори
Гледай сега: преди 1 месец
В основата на цялата работа е плазмодийната политика водена през последните 20 години-ние имаме доказателства и факти за държавна измяна на паякообразното и колкото и ЕК да казва,че европейското законодателство е над националното в този един единствен случай това е оспоримо.Ние имаме доказателства за нацистки практики и cheap intellectual slave labor against three laws.Ние може да си му пръснем мозъка както и когато си искаме за всичките му престъпления.Кое ни спира ? Че за някой навън е удобен!
27
5
 
1
 
! Отговори
Помните ли това? преди 1 месец
https://youtu.be/xp20voR11gsНякак си оригинала от 2001 повече ме кефи преди Близард да решат да са политически коректни. На кой ви прилича паякообразното? Симеон 2! Ама кажете, че не е вярно, кой се изправи срещу него му се случваха инциденти!Казах, че е невеж, не че е глупав. Това са различни неща, ама пак ще умре по сценарии!
26
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ТЕзи изрооди ще вкарат държавата в хаос. Трябва да ги изринем час по-скоро, иначе няма да се спрат!
25
10
 
28
 
! Отговори
Ботев преди 1 месец
Утре всички на протест пред МЗ след 17 часа! 15000 вече са изявили желание във фб!
24
7
 
24
 
! Отговори
Децата преди 1 месец
не са ви продукт....И няма да имат никакво бъдеще, ако бъдат обработени с отровни препарати...И да родителите НЕ СА СЪГЛАСНИ ДЕЦАТА ИМ ДА БЪДАТ ЖЕРТВАНИ ЗА ЦЕЛИТЕ НА ДОЛНОПРОБНИТЕ ГЛОБАЛИСТИ, КОИТО СЕ КРИЯТ ПО ДУПКИТЕ СИ ЗАЩОТО ЗНАЯТ, ЧЕ КРАЯТ ИМ НАБЛИЖАВА...
23
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То какви деца останаха джунгали тях не ги интересува учението други неща ги интересуват
22
7
 
34
 
! Отговори
Каква втора година? преди 1 месец
Децата са изгубени много отдавна. Растат едни страшни поколения.....а най интересното ще дойде когато тези поколения започнат след няколко години да управляват държавата и бизнеса. Господ да ни е на помощ!
21
42
 
17
 
! Отговори
Да се крият преди 1 месец
Цитат: Малцина ще могат да изпълнят изискването за "зелен сертификат", а повечето ще се прикрият вкъщи. Ами да се крият, бе. Да се затварят и да четат за 5G, да гледат клипчета за конспирации в ютуб и пр. Все пак, останалите хора трябва да продължим да работим, да гледаме семейства и да се забавляваме. Какви са толкова тези изисквания, че не могат да се покрият? Олимпийски нормативи?! Как цяла Европа успя да ги изпълни, а ган ювци - не??!
20
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Без друго училището в сегашния му вид е излишно. Кооперативи, занятия по групи, уроци и т.н. са по-добър вариант. Ние за едното училище няма да се бодем с ***.