Математик: Хората да бъдат притискани да се ваксинират

Алибегов: И тестовете за антитела трябва да се признават
Обновена: 23 окт 2021 09:13 | 23 окт 2021 09:12, Елка Василева
372
Математик: Хората да бъдат притискани да се ваксинират
Снимка: архив, БГНЕС

В историята на България има четири години, в които са починали над 120 000  души. Това се случва през гладната 1997 година, в годината с холера, годината с испански грип, както и 2020 г. А тази се очаква статистиката да е още по-мрачна. Това заяви математикът Лъчезар Томов пред Нова тв.

Още по темата

Според Ричард Алибегов обаче причината за бързото разпространение на коронавируса не са ресторантите.

„Като се затворят други отрасли от икономиката или училища, тогава се усеща спад. Отварят ни, затварят ни. Започна противопоставяне в обществото, каквото никога не е било. Когато се правят здравни мерки, трябва да се правят здравни мерки”, заяви Ричард Алибегов, председател на Българската асоциация на заведенията.  

Според Томов идеята трябва да е да се вземат така мерки, че всички да могат да работят. „Имаме съпротива от самите хора. Съпротива от родители, за да работят нормално училищата. Хората, които имат заведения, имат проблем с персонала си”, коментира Томов.

Ричард Алибегов смята, че зеленият сертификат трябва да влезе в сила, когато има по-голям процент ваксинирани. От бранша настояват и тестовете за антитела да бъдат признати.

„Хората трябва да бъдат притискани да се ваксинират”, коментира математикът Лъчезар Томов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
3
 
53
 
! Отговори
DDD преди 2 години
Конституция на Република България: Член 29: (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация. (2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.
172
40
 
6
 
! Отговори
Striker преди 2 години
Не хората, ***-ьовците трябва да бъдат притискани административно, финансово, а някои и наказателно. Га-нь-о е тъпо парче поне едни 70-80% и само това е начина. Едно време Борис 1 не случайно насилствено е покръстил населението.
171
1
 
36
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Някой знае ли къде има математическа лаборатория за притискане за ваксина? За един приятел питам... Е@#$ си нещастника!
170
3
 
38
 
! Отговори
Darth shadow преди 2 години
лъчезар томов да стане нечия рибка в софийския затвор, ако оживее..
169
34
 
7
 
! Отговори
A преди 2 години
Хора умират, те говорят за ресторанти и училища. По време на война единственото важно е оцеляването на нацията. Всичко останало е второстепенно. В момента сме във война с вируса, ако все още не сте разбрали.
168
4
 
52
 
! Отговори
Не! преди 2 години
Хората трябва да бъдат притискани да се ваксинират, коментира математикът Лъчезар Томов. Ела и ми го кажи в очите, математиче.. да видиш какво ще ти се случи @@@
167
5
 
29
 
! Отговори
Аноним преди 2 години
Няма да се ваксинирам от две години не съм видял нито един болен от ковид . Това е една голяма измама!
166
1
 
27
 
! Отговори
Физик преди 2 години
Аз пък съм физик, но никога не съм харесвал математиците, е имал съм и един, два читави преподаватели, но повечето са си гадини!
165
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората трябва да бъдат притискани да се ваксинират, коментира математикът Лъчезар Томов. ---- ---- ----- Математикът Лъчезар Томов трябва да бъде притиснат, хванал палците на краката, коментират хората. Търси се доброволец.
164
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно заради Алибегов ги въведоха тези глупави сертификати,защото той най-много пищеше, че така нямало да му фалира бизнеса. НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ!!!!!
163
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спешна ваксина за г-н математика. Боледува от хронична наглост. Учените са на мнение, че ако бъде набит публично, състоянието му ще се подобри значително. Възможно е да трябва втора и трета доза
162
3
 
35
 
! Отговори
иво преди 2 години
От 30 години българите са в състояние на геноцид.Няма никакво основание точно сега да повярват на фашистката пропаганда.
161
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този дали може да изчисли, ако хората него го натиснат какво ще го сполети
160
1
 
33
 
! Отговори
А този преди 2 години
не искали да бъде така притиснат, че да не остане капка кръв в него....Долно ***...
159
48
 
3
 
! Отговори
Евроатлантик преди 2 години
Изключително правилно изказване,аванта няма за неблагодарния българин.
158
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
днес.НЕбг показва нагледно защо сме на 114-то място по свобода на словото . Цензурира и Пропагандира по свое (и на господарите си) усмотрение .
157
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до #168 Справка : Сръбския крал Милан
156
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който вдигне ръка срещу народа , рано или късно лежи мъртав на пода
155
3
 
34
 
! Отговори
Софиянец преди 2 години
Аз затова се изнесох в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна. Тука не плащаме ток - има 5 мегавата ветрогенератор и 10 декара фотоволтаици. Не плащам за топлото,щото къщите са с термопомпи. Пия вода от чешмата,защото под селото има минерален извор. Не ходя на магазин, защото има био оранжерии. 0% са ваксаните тук,няма маски,няма сертификати,няма ковид. Това е паралелна държава!
154
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Противно ми е тоя Алибегов, какво предлага с добавена стойност че пищи повече от всички. Сус бе кюпек.Кокала ти свьрши,сега ще си като всички.Лекар ли си да даваш акьл и да душиш здравната система.