Математик: Хората да бъдат притискани да се ваксинират

Алибегов: И тестовете за антитела трябва да се признават
Обновена: 23 окт 2021 09:13 | 23 окт 2021 09:12, Елка Василева
372
Математик: Хората да бъдат притискани да се ваксинират
Снимка: архив, БГНЕС

В историята на България има четири години, в които са починали над 120 000  души. Това се случва през гладната 1997 година, в годината с холера, годината с испански грип, както и 2020 г. А тази се очаква статистиката да е още по-мрачна. Това заяви математикът Лъчезар Томов пред Нова тв.

Още по темата

Според Ричард Алибегов обаче причината за бързото разпространение на коронавируса не са ресторантите.

„Като се затворят други отрасли от икономиката или училища, тогава се усеща спад. Отварят ни, затварят ни. Започна противопоставяне в обществото, каквото никога не е било. Когато се правят здравни мерки, трябва да се правят здравни мерки”, заяви Ричард Алибегов, председател на Българската асоциация на заведенията.  

Според Томов идеята трябва да е да се вземат така мерки, че всички да могат да работят. „Имаме съпротива от самите хора. Съпротива от родители, за да работят нормално училищата. Хората, които имат заведения, имат проблем с персонала си”, коментира Томов.

Ричард Алибегов смята, че зеленият сертификат трябва да влезе в сила, когато има по-голям процент ваксинирани. От бранша настояват и тестовете за антитела да бъдат признати.

„Хората трябва да бъдат притискани да се ваксинират”, коментира математикът Лъчезар Томов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А тия от ДПС къде са? Що допускат такива изказвания? А оня каскета? И няма ли адвокати в тая държава? Тия математиците ще излязат най голямата заплаха за обществото. *** до бokлука се наредили.
192
1
 
13
 
! Отговори
В. преди 2 години
97-*** Сорос като разори България може и вирус да е пуснал. Мене най ме е страх от "ситите" години. Щото все някой иска да го обогатяваме за да ни изтъква опасностите от Ковид, климатичните промени, непризнаването на гей обществото и др.
191
3
 
18
 
! Отговори
В. преди 2 години
Тази чорба дето двама *** ни казват какво да правим НЯМА ДА Я СЪРБАМ.Като искат мерки да не бяха обявявали ваксинираните за богоизбрани, а да бяха изисквали спазване на дистанция и маски, когато това е невъзможно ЗА ВСИЧКИ. Това щеше да бъде достатъчно. Сега да питам Ричард дали ще ваксинира децата си, ако има такива, когато те дойдат на мушката. Лъчезарчо е ясен грантаджия.
190
18
 
5
 
! Отговори
ха ха преди 2 години
Пожелавам приятно прекарване на Ивелин от по-долу в Беларус. Там цяла година починалите на ден са.....9 и 10. Всеки божи ден не мръднаха-поне един път да са 19, друг 6.НЕ! Другарят Лукашенко лично се бори и забранява да има починали над 10..Тия дни гледам са ги вдигнали на 17 на ден-щото стават смешни вече. ХА-ХА-ХА.....Та щом ти харесва такава "демокрация" и "статистика"-наистина си за там, другарю Ивелин.
189
3
 
51
 
! Отговори
по-полека преди 2 години
Ало, президента?Можеш да правиш лицеви опори ама на Урсула в Брюксел не можеш да и кажеш:-Сори, сестро, ама българския народ е учил и чел навремето по руската система и не са прости тия, дето сега са родители, че някои бащи и казарма са ходили, ама понеже ви изтичат ваксинките другата седмица, дай да спешим стадото да се боцка!!!Сори, ама леко на "Време Разделно" ми заприличва тоя филм с ваксинките!
188
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Математикът да внимава, защото да не го притисне някой него и да види тогава кой за какво щял да притиска. Защо изобщо ни занимавате с мненията на психично нестабилни индивиди? Да ходи да се прегледа най-добре. Ако 70-80% от хората в Бг агитираме да се притиска населението "да не се ваксинира", тогава сигурно ще тръгнете да арестувате наред, но когато някакъв психично болен предложи обратното, даже по масс медиите го пускате. Обзалагам се, че този би се провалил на всеки психо тест. У лево!
187
1
 
13
 
! Отговори
По д-р Менгеле преди 2 години
Болезнените, но необходими реформи - тоест затварянето на стотина болници и поликлиники - дават добри резултати. Българите масово измират.
186
1
 
57
 
! Отговори
Този смешко преди 2 години
Вижте му снимката на този "математик" и сами преценете дали не е шизофреник. Подобни индивиди трябва да бъдат заключвани далече от всички! За по-сигурно завинаги!
185
0
 
56
 
! Отговори
Хоп преди 2 години
Тук математик, там математик... То така се борят вируси, с уравнения, изчисления, интеграли и прочие... Отивам до аптеката за транспортир и триъгълник, че да се полекувам малко... А този Лъчко ако го срещна по пътя....
184
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докога ще дават думата на разни математици и прочие анонимни и да се изказват по медицински въпроси?
183
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
математиците не са това,което бяха. рационалните изрази не им вярвят, само ирацционалните и хипотезисните дялове
182
1
 
49
 
! Отговори
Тоя швестер преди 2 години
Да ме ваксинира срещу глад и мизерия , *** син !
181
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво иска да каже този,, математик '' С това четири са годините през които в България са починали над 120 000 души? Слагайки 2020-та наред с 97-***,тази с испанския грип и тази с холерата може би се опитва да твърди че през 2020-та смъртноста е такава заради ковид.
180
2
 
50
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Другари джурналисти,май не ви хареса моят коментар,м?Ако това ще накара някого да ви се върже на пропагандата,добре,но като чета другите коментари напразно се напъвате...Хората не ви искат отровите!
179
3
 
45
 
! Отговори
Black Metal преди 2 години
Да те притиснат дано в Орландовци или в Бакърената!!!!
178
2
 
38
 
! Отговори
Ивелин преди 2 години
Ще бягам в Белорусия ! Това е истинския свободен свят ! Жалко ,че на 48 години избирам тоя вариант ! Долу Радев !!! Долу мафията!! *** мутри Вън !! Миризливи натовци вън !!!! ИСКАМЕ СВОБОДА !!!!!! А НЕ МРАЧЕН ФАШИЗЪМ !!!!!! ф
177
2
 
69
 
! Отговори
DDD преди 2 години
Наказателен Кодекс: Член 143: (1) Който принуди другиго да извърши, да пропусне, или да претърпи нещо, противно на волята му, като употреби за това сила, заплашване или злоупотреби с властта си, се наказва с лишаване от свобода до шест години.
176
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Математика, чакай годината в която хората ше си разчистят сметките с вас и тогава ше има скок на смъртните случаи
175
62
 
6
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Математика е прав. Само така ще се надделее над простотията.
174
5
 
37
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Ей, само математиците казват истината. Трябва да бъдем притиснати. Туй демокрация и тинтири минтири да няма. Тъй ами.