Кацаров: Някои се борят за глас на вота, ние да спасим животи

Капацитетът на интензивните легла е пред изчерпване
Обновена: 25 окт 2021 12:45 | 25 окт 2021 12:45, Нели Христова
338
Кацаров: Някои се борят за глас на вота, ние да спасим животи
Снимка: БГНЕС

Капацитетът на интензивните легла е близо до изчерпване, съобщи днес служебният здравен министър д-р Стойчо Кацаров, предаде репортер на БГНЕС.

Една по една болниците преструктурират отделения, допълни Кацаров и предупреди, че обществото се намира в голяма заплаха.

Някои се борят за един глас на изборите, ние се борим да спасим животи, посочи още Кацаров.

По-рано стана ясно, че от здравното министерство ще внесат проект на постановление в Министерски съвет за закупуване на щадящи тестове на децата.

Още по темата
"Желанието ни е да осигурим поне за месец напред тестове за всички деца в страната", посочи Кацаров, като уточни, че все пак само децата в определени области на страната са в дистанционна форма на обучение.

И допълни, че целта е още следващата седмица да се върнат децата от 1 до 4 клас в училище.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


338
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
260
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако ви беше грижа за хората, ОЩЕ в началото РАДЕВ ЩЕШЕ ДА СВИКА КС И ВСИЧКИ ПАРТИИ В ПАРЛАМЕНТА И ИЗВЪН НЕГО, НО УЧАСТВАЛИ В ИЗБОРИТЕ ДА НАПРАВЯТ ДЪРЖАВЕН ПРАН ЗА БОРБА СРЕЩУ ВИРУСА И МЕРКИ ЗА ИКОНОМИКАТА! ТОГАВА И НАРОДА ЩЕШЕ ДА Е УБЕДЕН ДА СЕ ДЪРЖИ ОТГОВОРНО ЗА ДА СМЕ ДОБРЕ В ЛИЧЕН ПЛАН И КАТО ДЪРЖАВА! ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАКВО НАПРАВИХТЕ ВИЕ И КАКВИ УСИЛИЯ ПОЛОЖИ ББ!НЕКАДЪРНИЦИ
259
0
 
17
 
! Отговори
You преди 2 години
Няма по некадърен от този, даже въобще не проумява какво говори. Когато с вожда си зеления чорап говореха, че това е едно грипче и маски не трябва да се носят. Бок...луци смотан,дано вас ви хване и да не се отърве те от него
258
0
 
17
 
! Отговори
възмутен преди 2 години
След като облъчва принудително хората на България в продължение на 30 години, цигуларят който не може да свири на цигулка, вместо да състави правителство с 24% от гласовете, изпрати шахматистката да подари мандата на Радев и той състави еднолично правителство без даже да е разпуснал парламента. Такава мушенгия не е имало в българската история. Възможно е и да е за първи път в световната.
257
0
 
28
 
! Отговори
памет преди 2 години
Спомняме си че Радев водеше хората на Шипка и по други масови мероприятия за да ги заразява умишлено и да твърди че ББ не се справя с кризата. Но дори тогава имаше по-малко умрели.
256
0
 
21
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 години
Пьтуваи некадьрник ти в болница влизал ли си да спасяваш нечии живот
255
8
 
3
 
! Отговори
Не си МЪЖ ! преди 2 години
Има различни подходи --още Бойковците тябваше да подходят към най уязвимите групи и точно те да са ваксинираните + хората на първа линия .а именно медиците не искаха да се ваксинират --сега и да ги принудите всеки си вика абе тука има неЩо тях ,ако не ги бяха принудили нямаше да се ваксинират --И Е ВЯРНО ! Искате да си пробутате ваксините на всяка цена ама не на правилната група от обществото и това е видно само ще фалирате ресторанти и молове и разни дискотеки -- смъртноста ту ще се вдига ту
254
7
 
2
 
! Отговори
Не си МЪЖ ! преди 2 години
Продължение . След като жертвите са от най-високата възрастова група ,защо трябва младите да плащат нежеланието на пенсиите да се ваксинират ? Видях по тв--то млади хора със нежелание да се ваксинират заради сертификата защото ще седят гладни и НИТО един пенсионер !--тях сертификат не ги лови ! Защо всеки път затваряте едни и същи ,зашо не затвсорихте заводите ,че работниците им да има зелен сертификат ? Сега сертификат ще имат само тези който не работят във големи заводи .....
253
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам кой се е извъртял, но който и да стане министър на здравеопазването ще се "извърти" (според вашите думи). Едно е да говорите от страни, съвсем друго е да видите цялата картина (страшно е)
252
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Леле, какви хора има тука, не е истина. Въобразяват си, че Кацаров им чете глупостите в някакъв сайт.
251
0
 
4
 
! Отговори
Не си МЪЖ ! преди 2 години
Като говориш едно нещо няма да се отмяташ --трябваше да предвидиш и да предупредиш възрастните над 60 г да се ваксинират или че за тях ще има ограничения --примерно да ходят само до близкия магазим или да имат сертификат защото от 1000 починали 900 са над 60г --да има случаи със млади но там причините е начина на лечение тои държи сами да се лекуват във къщи и чак кога почнат да не могат да дишат ги допускате във болница --това неправилно изискване пак е ваша грешка и води до вис.смъртност !
250
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каца, ше те пощадим само ако застанеш на страната на народа на България. Имаш избор!
249
0
 
11
 
! Отговори
Ваксинирах се преди 2 години
с първите ваксини в България, но ако не бях и днес тоя антиваксър- министър беше тръгнал насила да ме кара да се ваксинирам - НЕЕЕ . За да изискваш от хората първо трябва от себе си да изискваш!
248
0
 
16
 
! Отговори
гилотина преди 2 години
за тоя пишман министър и за всички продажни хиени!
247
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най ме е страх от хора, които казват че искат да ме пазят. Това са най-опасните хора, защото за тях няма лимит какво ще ти причинят за да те опазят.
246
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега да не изкарат,че и децата са с ковид.И да започнат и тях да бодат.
245
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не разбирам какъв трябва да си ,при положение ,че всички твои изказвания седят в нета,да говориш такива неща и абсолютно да си противоречиш,за една година и Кацаров и Радев се извъртяха тотално,относно пандемията,!!!
244
0
 
10
 
! Отговори
Гълъбов преди 2 години
Пълен ...!!!
243
1
 
15
 
! Отговори
обективен преди 2 години
Райхспрезидента и Щандарт фюрер Рашков са пуснали шпицкомандите в моловете да следят за заповедта на д-р Менгеле изпълняват акция окончателно решение
242
12
 
6
 
! Отговори
радеФФ-Оставка преди 2 години
Боко тиквата за да го оставят на власт ч@@футските му господари у Вашингтон и Брюксел за техен кеф спря изключително изгодните за България енергийни проекти -АЕЦ Белене и Южен поток и плати милиарди за несъществуващи самолети на САЩ,сега Гумен рЯдефф пък за да го оставят да се докопа до втория мандат същите у Вашингтин и Брюксел даде българския народ за бъде даден за опитни мишки които да бъдат набодени с отрова на отвратителен експеримент на Родшилд и Гейтс.
241
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
(загрижили) се били за (живота) на хората....Ало Кацаров загрижили сте се единствено за това да си напълните джобовете с милиардите от Брюксел които се раздават уж по плана за (възстанояване) ,условието е тези кинти да ги получат нашите майкопродавци е масово да (ваксинират)-кастрират българите и да въведат и тук ковид фашизма които вече обхваща целя западен еврео-атлантически кенеффф