Костадинов: Натискът е само върху държавните болници

Не бива да се всява масова психоза и паника, смята лидерът на "Възраждане"
2 ное 2021 09:30, Ния Христова
52
Костадинов: Натискът е само върху държавните болници
Снимка: Pixabay
"Натискът заради коронавируса е основно върху държавните болници". Това каза в ефира на Нова тв лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов.
 
"Не съм видял някой да отива в частно лечебно заведение. Странно е как всъщност цялото натискане на системата е съсредоточено върху половината от нея", заяви той.
 
"Няма как да затворим всичко и животът да спре. Очаквам до дни обаче да се оповести някакво затваряне. Не бива да се подхожда по начин, по който да страда цялото общество. Ако трябва да разсъждаваме по другата гледна точка, можем всяка сутрин да почваме с данни за това какви са пораженията от ваксините. Знаете, че има дебат в ЕП за уврежданията и смъртните случаи", коментира Костадинов.
 
По думите му не бива да се всява масова психоза и паника.
Още по темата
 
"Не трябва да забравяме, че създаването на особено настроение в обществото за това, че ако някой се разболее, го чака най-лошият завършек, не е най-добрият начин за справяне с пандемията", уточни Костадин Костадинов.
 
Той е на мнение, че смъртността е висока, защото българското общество е застаряло и болно.
 
"Миналата година по това време имахме едва няколко десетки хиляди ваксинирани, а сега са два милиона и нещо. Тоест, увеличаваме броя на имунизираните, имаме зелени сертификати и същевременно броят на починалите расте.  Ваксините са експериментални течности. Не е минал периодът на изпитването им, който е четири години", заключи лидерът на „Възраждане”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Ще дадеш "шан са на Възраждане"? Какво е шан? "да влязат в парлаента"? А какво е парлаент бе, илитерат???
33
0
 
1
 
! Отговори
Киро преди 2 години
Недоразумението Костя Копейкин е против приемането на еврото... но няма нищо против копейките ;)
32
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой тъъъпак би гласувал за тоя?
31
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костя Копейкин е отвратителен руски роб! Трябва да му се търси отговорност за разпространение на невярна информация и заплаха за народното здраве.
30
3
 
5
 
! Отговори
Грешна Диагноза преди 2 години
Тя държавата и без ковид няма легла, консумативи и персонал. Къде отидоха всички други болни от грип, сърдечни заболявания, белодробни заболявания? Всичо се преписва на КОВИД поради некаърност или за по-лесно, както и за точене на пътеките по КОВИД. Медиците използват ситуацията за да си вдигнат заплатите и да се почувстват важни.. но няма как ортопед, генеколов да лекуват в ковид отделение. Грешни диагнози голяма смъртност. Лекуват ги от ковид те умират от друго поради некадърност.
29
0
 
4
 
! Отговори
15850 преди 2 години
расате, костадинов..с мед да ги намажеш, мамини златни :)
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо не се принудят частните болници да лекуват Ковид ? То бива бива печалби ама то на нищо не прилича. Частниците се скатават а държавата да лекува!
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Освен за това ,че частните болници се скатават в тая ситуация всичко друго изречено от тоя си е жив популизъм!
26
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще гласувам за Костадинов и Възраждане.Костадинов е прав.Трябва да дадем шан са на Възраждане да влязат в парлаента и да съставят правителство.
25
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коста Копейкин видя, че таргет електората му е *** и почна с глупостите и конспирациите. Преди беше сред най-големите радетели за ваксинация.
24
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Т.нар. частни болници имат Ковид отделения. Няма частна болница, която да не работи с касата. И да не подлежи на месечни проверки за пътеките. В новините не дават информация за частните болници, за да не им правят реклама и затова не се споменават. Костадинов си прави евтин пиар заради тази липса на информация в медиите.
23
2
 
6
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен32 Ако една болница не се включи за лечение на хора, пострадали в пандемия, то това изобщо не може да е болница а смукачка на пари и трябва да бъде закрита от здравното министерство, според мен! Срам и позор! Сигурна съм, че това са само БСПарски истории - само БСП у нас могат да родят такъв сляп егоизъм!
22
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КК ,ако не говори срещу ваксините и мерките, всъщност ще трябва да мълчи. КК има ли изобщо политически цели и идеи или се показва по ТВ само за празни приказки?
21
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костя е изключителен мр"сник! Всичко при него е поза и полза. Неслучайно го наричат "фюрера"... Не се доверявайте на човек, който говори сърдито и гледа навъсено!
20
5
 
4
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Заключението би било вярно ако данните бяха достатъчни по количество и качество за едно статистическо проучване или за някакъв анализ. Истината е, че миналата година много хора си отидоха без диагноза. Ако се сравнят данните за един и същ период преди пандемията и след нея, ще видим, че смъртността е нараснала значително, но хората не са изследвани за ковид преди да умрат защото БСП направи протести срещу ваксини, ковид и какво ли не - те дори обявиха, че ковид изобщо нямало! Нямам Думи! БСП ВЪН
19
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами естествено, ако частните болници се бяха включили в лекуването на хората сега нямаше да има тази истерия.
18
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В тази трагична ситуация на този ли намерихте да давате трибуна? Абсолютен популист, който в името на това да следва собствените си политически амбиции сее смут, лъжи и заради него ще си отидат много хора! И медиите имате голям принос да стигнем до тук
17
5
 
11
 
! Отговори
Възмутен преди 2 години
Те частните само лапат пари!Нали за това са създадени а не да 2ършат дейност!
16
6
 
11
 
! Отговори
Явор преди 2 години
Умният човек игнорира, отнася се с пълно пренебрежение към политици, които могат по време на пандемия, в която умират хора да правят популистки изказвания само и само да им се увеличи процентът. Тези хора, понеже живеят в света на властта и парите, са забравили всичко останало.
15
5
 
14
 
! Отговори
Явор преди 2 години
Сега е моментът да се разбере колко безполезни са политиците. Очевидно е, че политическата им кариера ги интересува повече от ситуацията. Колкото и пъти да се обяснява, някои не мислят. Костадин Костадинов не казва истината. За ваксините говори глупости, в които много хора вярват. Във всички болници има огромен натиск. Хора, вярвайте на близките си, а не на политици и некомпетентни хора, които не излизат от социалните мрежи. Аз винаги гласувам, на14-ти ще го направя, но ги виждам.