Костадинов: Натискът е само върху държавните болници

Не бива да се всява масова психоза и паника, смята лидерът на "Възраждане"
2 ное 2021 09:30, Ния Христова
52
Костадинов: Натискът е само върху държавните болници
Снимка: Pixabay
"Натискът заради коронавируса е основно върху държавните болници". Това каза в ефира на Нова тв лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов.
 
"Не съм видял някой да отива в частно лечебно заведение. Странно е как всъщност цялото натискане на системата е съсредоточено върху половината от нея", заяви той.
 
"Няма как да затворим всичко и животът да спре. Очаквам до дни обаче да се оповести някакво затваряне. Не бива да се подхожда по начин, по който да страда цялото общество. Ако трябва да разсъждаваме по другата гледна точка, можем всяка сутрин да почваме с данни за това какви са пораженията от ваксините. Знаете, че има дебат в ЕП за уврежданията и смъртните случаи", коментира Костадинов.
 
По думите му не бива да се всява масова психоза и паника.
Още по темата
 
"Не трябва да забравяме, че създаването на особено настроение в обществото за това, че ако някой се разболее, го чака най-лошият завършек, не е най-добрият начин за справяне с пандемията", уточни Костадин Костадинов.
 
Той е на мнение, че смъртността е висока, защото българското общество е застаряло и болно.
 
"Миналата година по това време имахме едва няколко десетки хиляди ваксинирани, а сега са два милиона и нещо. Тоест, увеличаваме броя на имунизираните, имаме зелени сертификати и същевременно броят на починалите расте.  Ваксините са експериментални течности. Не е минал периодът на изпитването им, който е четири години", заключи лидерът на „Възраждане”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълни лъжи. В Пловдив и в областта, както и преди, основният поток хора отиват към частните болници.
13
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Миналата година сме били имали едва няколко десетки хиляди ваксинирани? С какво са били ваксинирани? Първите ваксини започват да се разпространяват в края на декември, а ваксинацията започна в края на януари. Костадин Костадинов да говори за ваксини е все едно месар да говори за Веган диета.
12
0
 
2
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Ветеринарят Пасков идва да ви възроди!;))) Ами, Костадинов, малко с ахората дето имат пари за частни болници, мнозинството върви по каналният ред, сиреч у канала. С една дума, не съм роден с бела якичка, за да се лекувам в частна болница. То и в държавната нема ме вземат. С една дума, истинското мране, още не е започнало.
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 13Човека ти го казва правилно. Аз ходя сега в аджибадем. Там няма ковид истерия. Кротко на регистратура, плащаш си на касата и те приемат и те лекуват. Няма ядове там. И много хубава модерна болница е. И хората са качествени. Особено професор Иво Петров. Разбира си от работата, затова е и професор. А не като оная Аргирова дето я дават по ТВ, професорката дет две думи на кръст не може да каже смислени. Ай чао.
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами само там има ковид пътеки и вземат пари. Частните болници не вземат паро от здравната каса по ковид пътеки и затова там няма ковид истерия и всичко си върви нормално. Всичките им отделения работят поспециалноста. В частните болници, НЯМАТ ковид отделения. Я да спре НЗОК да плаща ковид пътеки на държавните болници и да видиш как и ковида и истерията ще изчезнат рязко. Докато има кой да им дава пари и то им дава нашите пари, ще има и такива които да ги вземат. Кое е сложното за разбиране?
9
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане втора политическа сила!
8
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Да питам Ти природно ли си т ъ п или ходиш на курсове?В частните болници си плащаш ти,не им плаща държавата.
7
2
 
4
 
! Отговори
Янко Антивакс преди 2 години
Ботокс млъквай!
6
11
 
11
 
! Отговори
Хайдеее, преди 2 години
И Костя Копейкин изпълзя от дупката да ръси глупости! Сега ще преброим броя на тараканите във форума!
5
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
защо се дава думата на този австралопитек???
4
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксаджиите почнаха много избирателно да не слушат учените когато казаното не им изнася.
3
25
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е човека.
2
13
 
15
 
! Отговори
Да питам преди 2 години
Нали беше голяма далавера да се лекуват болни от Ковид. Частните болници показват, че май не е...
1
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Ако трябва да разсъждаваме по другата гледна точка, можем всяка сутрин да почваме с данни за това какви са пораженията от ваксините. Знаете, че има дебат в ЕП за уврежданията и смъртните случаи", коментира Костадинов."--------------Ами не, не знаем. Подобни новини не могат да пробият през медийната пропаганда. От сутрин до вечер само Витанов и Кожухарова се изреждат да обясняват че ще умрем ако не се ваксинираме.