Ангел Кунчев увери: Не съм в болница, не съм умрял, изкарах лек COVID

Направете най-доброто за себе си - имунизирайте се, призова той
Обновена: 12 ное 2021 21:03 | 12 ное 2021 11:43, Елка Василева
674
Ангел Кунчев увери: Не съм в болница, не съм умрял, изкарах лек COVID
Снимка: архив, БГНЕС

Главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев съобщи, че не е на лечение в болница и е изкарал лек Ковид.

„Скъпи приятели, колеги , а и неприятели! Съжалявам, че Ви занимавам с моята личност, но лъжите и конспирациите станаха твърде нагли“, написа в профила си във Facebook Ангел Кунчев.

Още по темата

„Не съм в болница, още по-малко пък съм интубиран, нещо повече - имам нахалството да не съм и умрял! Не съм постъпвал на болнично лечение през последните две години, не съм с инфаркт, нито с инсулт.
Нямам направена трета доза (за съжаление)!

Благодарение на ваксинацията изкарах сравнително лек Ковид, а сега се възстановявам в дома“, написа Кунчев.

„На моята възраст - карам 63 години, диагнози - хипертония, диабет, ритъмни нарушения - едно дори и средно тежко Ковид заболяване със сигурност щеше да ме отнесе! Ето защо дължа живота си на ваксинацията и в това няма никакво съмнение. Ако си бях направил и третата игла - вероятно щях да избягна и това премеждие, но ще го направя скоро след пълното възстановяване.

Прилагам видеото за да демонстрирам докъде може да стигне грозната, нагла и безумна антивирусна пропаганда! Насладете се на манипулациите, които тя произвежда ежедневно.

Не бъдете лековерни, направете най-доброто за себе си - имунизирайте се!“, написа Ангел Кунчев.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза в интервю, че доц. Ангел Кунчев е в болница с COVID-19.

Ангел Кунчев се самоизолира преди близо месец заради съмнения за коронавирус и оттогава не се е появявал в публичното пространство, което породи много слухове и догадки за здравословното му състояние.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


674
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
538
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кацата е планирал да взриви жилището на Кунчев и да обвини антиваксърите. Така мислят да се измъкнат от неприятната ситуация.
537
0
 
4
 
! Отговори
върбанБрястовСалкъмо преди 2 години
ТЪРСИ СЕ КУНЧЕВ - ЖИВ ИЛИ МЪРТЪВ ИСКАМЕ КУНЧЕВ - САМО НА НЕГО ВЯРВАМЕ
536
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, поне вече стана ясно къде е Кунчев - поел е към големите открити простори на виртуалната реалност. Тоест - в Мета е.
535
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя като лекар какво е лекувал и какво е специализирал? Че нещо не ми се види специалист - с толкоз болести хронични. Ако е жив де. Понеже и това не е много ясно още.
534
1
 
17
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Между другото на 12.10.21 обяхива, че се е самоизолирал заради ковид симптоми. Повече от месец няма сили да пусне един пост в нета и да разсее спекулациите за състоянието си. Смятай колко "леко" го е изкарал с двете му ваксини. Едва е прескочил трапа при положение, че за него е имало ТОП лечение, до което обикновените хора достъп НЯМАТ. Това само доказва, че ваксините са гола вода и най-голямо значение има здравословния живот и общото физическо състояние, а неговото, на "лекаря", е било плачевно
533
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всъщност три са вариентоти: 1. Починал е и това се крие поне до изборите, да пробутат повече инжекции на наивните; 2. Той е в много тежко състояние и затова не говори и няма видео с него, за което пак се мълчи по същана причина. Вече е ясно, че и набодените не само са заразни, но и боледуват, някои - тежко и си отиват от тоя свят, ама ако има още някой наивитет - да се излови; 3. Има един основен закон на пропагандата - сам създаваш слухове, които после лесно можеш сам да обориш.
532
2
 
15
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Щом е с хипертония, диабет и ритъмни нарушения смятай какъв лекар е тоя. Той за себе си не знае как да се грижи, пък какво да говорим за хората. Поредната пионка, която изпълнява нечии поръчки. Аман от такива "професионалисти". Затова мряхме като мухи и преди пандемията и бяхме номер 1 по смъртност в света.
531
2
 
16
 
! Отговори
сал преди 2 години
лъже тоя. Едвам са го спасили
530
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Баце няма да се застъпи за тебе, Кунчев, да знаеш, престъпнико!
529
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кунчев, когато на народа му кипне лаййното, никой политик няма да те спаси! Скрий се и не се показвай никога повече по телевизията, за да не си изпатиш и то справедливо!
528
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъжец. Изкара миокардит поради поставена 3-та доза.
527
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано се оправи човека..............и без ковид има 100 болести............диабета е лоша работа!!!
526
2
 
11
 
! Отговори
До 132 преди 2 години
" Българите са проклети..." Щом народът не се поддава на тази лъжовна и опасна за здравето и живота пропаганда, значи българите не са никак глупави, ***,дoлeн, бeзpoден пpocтak
525
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кунчев ,ако ще изкарвам всяка година "леко " коронавируса по един месец в болница значи е...........л съм ти и ваксините!Леко го изкарват неваксинираните като мене 3 дена хрема ,5 лв за носни кърпички,аспиринче,чайче и един лимон. За тебе сигурно са потрошили 100 бона народна пара и са ти пратили екип от 20 човека да те обслужва.Аман от предатели на България.
524
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много болести има Ангел Кунчев...................ужас!!!!
523
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да пусне една снимка с наградата за лекар на годината.
522
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кунчев, ти си национален престъпник, за затвора!
521
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
как ли се чувста кунчо болен вкъщи като чете днешната статия на бай Шиле който казва още време ще има ръст на починалите от ковид може би както ние всеки ден
520
1
 
6
 
! Отговори
Пенсионер преди 2 години
Както се казва цитирам "На моята възраст - карам 63 години, диагнози - хипертония, диабет, ритъмни нарушения" ПРОПУСКА проблеми с простата и импотентност от които масово страдат мъжете в България на тази възраст.
519
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
след изборите ще кажат кунчо заради твоите ваксини и сертификати взе на хората хляба а за да си запазиш хляба ваксинката ти взе здравето