Нидерландия: Стадният имунитет е немислим заради Делта

В Нидерландия неваксинираните лица са около 1,8 милиона
17 ное 2021 13:37, Ния Христова
110
Нидерландия: Стадният имунитет е немислим заради Делта
Снимка: БГНЕС
Стадният имунитет срещу Covid-19 вече е нереалистична цел. Това заяви пред парламента министърът на здравеопазването на Нидерлавзия Уго де Йонге. "Много по-заразният вариант на коронавируса Делта разби надеждите, че процентът на ваксинация от 70% ще сложи край на пандемията", каза той, цитиран от БГНЕС.
 
"Стратегията не е групов имунитет, защото той е непостижим. Но ние искаме възможно най-високия имунитет", каза Де Йонге. Той очаква, че коронавирусът ще продължи да идва на вълни, но вълните ще намалеят, съобщава NU.nl.
 
В Нидерландия неваксинираните лица са около 1,8 милиона. 
 
Ако коронавирусът продължи да се разпространява масово, голям брой ваксинирани хора също ще се нуждаят от болнични грижи.
 
"Не можете да създадете групов имунитет, ако вирусът причинява много щети", каза Де Йонге. "Здравеопазването не може да се справи с толкова много пациенти, поради което защитата трябва да се изгради с ваксинация", каза той.
 
"Сегашното ниво на ваксинация - 85%, вероятно не е достатъчно, за да предложи необходимата защита", заключи Де Йонге. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
5
 
! Отговори
Valpet преди 2 години
Този Йонге твърди едновременно, че ваксинацията не върши работа, и че трябва да се ваксинираме. На *** ли се преструа, или наистина е такъв?! Или може би това е новия "новонормален" стил на говорене за пред овцете?
96
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако някой ти каже,че сте умреш от ковид,не му вярвай.От ваксината шъ е....
95
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още миналата година мислещите бяха наясно, че идеята на пландемията е окрупняване на бизнеса, масови фалити, подчинение на хората, насилствено набождане с нещо, което работа няма да свърши, но пък има изгледи да изтрепе народа. Кое не стана?
94
35
 
12
 
! Отговори
Защото преди 2 години
За последните седем дни България има 163 починали на 1 милион население. Израел двама, Великобритания има 15, Нидерландия има 10, а САЩ имат 20 починали на милион население. Те затова.
93
8
 
20
 
! Отговори
защо ли преди 2 години
Всеки,който види кои страни са в челото по заразени ще разбере за ползите от ваксините. Там са САЩ, Израел,Великобритания, Нидерландия. Останалото е малко мозък.
92
0
 
0
 
! Отговори
до 93 преди 2 години
Какъв космос ще превземаме? По-неадекватен коментар не бях чел.
91
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До епидемиолог- Лошо ! След това изследване ще кърпят с игли на месеца. И пак "доброволно". Дано поне пак е "безплатно"!
90
1
 
23
 
! Отговори
епидемиолог преди 2 години
До Георги-Не пускат различни вируси. Вируса е същия но при среща с тези ваксини търси и намира начин да ги заобиколи. Така се създават мутациите. А току що излезе и официално съобщение от The NEW ENGLAND JOURNAL of MEDICINE за мащабно изследване проведено от двайсетина високо уважавани учени, показващо че 'ефекта' на тези 'ваксини' е само 2 месеца. Затова и държави със 100% ваксинирани берат душа. Но фарма мафията раздава сертификати на послушните. Игнорирайки и спирайки естествено създадения
89
3
 
19
 
! Отговори
Георги преди 2 години
Не можем да спрем вируса, защото ни пускат различни вируси :). Аз карах ковид декември миналата година, карах го и сега септември. Двата пъти беше различно. В началото не умираха толкова много хора от вируса, сега масово измират. А уж един вирус като мине няколко път през населението отслабва - както беше с птичия грип, свинския и т.н. Тровят ни като ***, печатат пари на поразия, съсипват икономики.. както казват - това е хибридна война. Използват се дори биологични оръжия.
88
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бавно но сигурно вървим към революция ....на човешкия геном само това е начина да превземем космоса първо са експерименталните ваксини
87
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стадото се изненада, че немало стаден имунитет
86
2
 
38
 
! Отговори
епидемиолог преди 2 години
Ясно стана че с тези ваксини колективен имунитеъ не се постига. Никакакъв имунитет не се постига. За сега само с естествено съзаден имунитет се се създава колективен. До сега обаче само наблюдаваме как насилствено го ограничават с локдауни и престъпно подценяване и неглижиране.
85
3
 
9
 
! Отговори
Коректно Зелен преди 2 години
Най-важно е стадото да се обгрижва!
84
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неприятното е, че мутациите на този вирус в организмите на ваксинираните индивиди започва масово да заразява кучета и котки. Затова те също е необходимо да бъдат ваксинирани поне с три дози Астра-Зенека, или Спутник за сибирската овчарка.
83
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стаден имунитет се получава при 1430% ваксинирани с поне 86 бустерни дози.
82
2
 
47
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
85% , виждат проблема в 15% нормални , човешки същества !?!? Лудост , лууууудост !!!
81
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Е да, де - Вярно ли ваксинираните го прекарвали леко? А това, че в Шотландия в рамките на 4 седмици са починали 466 ваксинирани и само 64 НЕваксинирани какво означава? Сигурно тези 466 са умряли по-леко от другите 64. хахаха "-.(https://publichealthscotland.scot/media/9994/21-11-03-covid19-publication_report.pdf).-" на страница 47 е бройката. Защо ли се занимавам изобщо да споря с радио/телевизор, но хайде от мен да мине. Ще се направя на пр_ост...
80
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако човек слуша статистики, досега всички да сме умрели, на оздравели те никакво внимание, гледат се само загиналите. Колко и да се пазим, през всички ще мине.
79
1
 
2
 
! Отговори
До 83 преди 2 години
Еее,най накрая се появи бележитият ваксър. Липсваха ни пожеланията ти.
78
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много кофти излезе този вирус. С преболедуване може и да имаш краткотраен имунитет срещу преболедувания вариант на вируса, но може и да нямаш, а срещу другите варианти на вируса нямаш имунитет. В крайна сметка вируса повтаря и потретя и всяко следващо заразяване протича по-тежко от предишното, докато накрая е ясно какво става, влизаш в статистиката на починалите.