COVID уби 27-годишен мъж, бил с фалшив сертификат

Той се притеснявал за репродуктивните си способности
26 ное 2021 11:00, Нели Христова
336
COVID уби 27-годишен мъж, бил с фалшив сертификат
Снимка: БГНЕС

Пациент диагностиран с Covid почина в ИСУЛ „Царица Йоанна“, мъжът е бил на 27 години. Той е казал на лекарите, че е ваксиниран и има зелен сертификат, но когато състоянието му се влошило, те се усъмнили в думите му, съобщи bTV.

Д-р Кирил Пеев, заяви, че след разпит на пациента, той си признал, че има фалшив сертификат. Стана ясно, че мъжът се е притеснявал за репродуктивните си способности и по тази причина не се е ваксинирал.

След визита в стаята на пациента е видян без предпазна маска, а обяснението е било, че му е необходим кислород, защото изгарял белия си дроб. Мъжът е смятал, че така ще набави  кислород, за да нахрани клетки и тъкани в тялото си, за да се възстанови организмът напълно. Това разказва Д-р Пеев, като показва и рентгенова снимка на белите дробове на пациента, на която се вижда, че той има частична загуба на тъкан в организма, водеща до дихателна недостатъчност.

Лекарят призовава гражданите да не вярват на конспиративни теории, защото те могат да бъдат опасни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


336
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
4
 
4
 
! Отговори
. преди 2 години
Жалко за този млад човек , вирусът не различава възрасти , мутирал е агресивен и упорит , мислете с главите ди и правете информиран избор , аз се борих един месец с тази гадина и едва ме спасиха , на 37 съм. Вместо да спорите и да се обуждате , питсйте някой който е лежал в ковид отделение да ви каже дали е шега.
181
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До всички ваксери: Молим , ВАКСИНИРАЙТЕ се !Освободете място и въздух.
180
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антиваскър, бог да го прости
179
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По нагласена статия - здраве му кажи... Признал си бил. Дрън дрън та пляс
178
0
 
12
 
! Отговори
Виц преди 2 години
Един човек си купува цигари и тях има надпис - "Пушенето води до импотентност". Прочел надписа той, върнал се и казал: - А бе я ми дайте от ония "Пушенето убива"
177
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отиде си още един антиваксър. Ковида не е признал сертификата му.
176
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дарвиновата награда му е в кърпа вързана!
175
8
 
11
 
! Отговори
Бай Пешо преди 2 години
Междудругото, това също се води за фейк нюз. Но не се преследва защото е покровителствано от закона за новонормалността, и следва правата Ковид линия. Според този доктор, ваксинираните немогат да умрат. А именно дори и манипулираната срткмистика от западнала Европа доказва противното. Така че, моля без двойно стандарти в това отношение. Излиза че фалшива новина е всичко което не е одобрено от краля.
174
2
 
10
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Всъщност като се замисля, наблюденията ми относно лyпocтtа на мнозинството се доказват и от изборния процес в нашата мила родина и последващите го политически субекти.
173
3
 
12
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Едно време майка ми казваше така "Глyп0cтта сине не ходи по гората ами по хората" и че трябва да поставям под съмнение твърденията на мнозинството защото по подразбиране мнозинството хора са глyпави. И до днес като видя че нещо набира особена популярност ми светва лампичката. Това беше и причината преди години да изтрия фейсбук акаунта си и не съжалявам за това. Като гледам антиваксърството напоследък е доста популярно и модерно.
172
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що е антиваксър все е тъпо.
171
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
горкия хитрец. умрял е поредния антиваксър.
170
5
 
13
 
! Отговори
СН преди 2 години
Ох, слава Богу, че си е спасил репродуктивните органи!
169
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Типичен ***.., пардон, анти....
168
6
 
12
 
! Отговори
Дарвин преди 2 години
Важното е, че е опазил репродуктивните си способности незасегнати от ваксините
167
1
 
3
 
! Отговори
5G преди 2 години
До Анонимен #4 Германия е над 80 милиона, стига глупости. Съпостави го с България, ако бяхме както Германия щяхме да имаме 20-тина починали и 5 хиляди заразени на ден. За жалост изобщо н е етака
166
2
 
10
 
! Отговори
Мъж на 40 год. преди 2 години
Ми пада ми самолета и не съм както на 16 години да го вдигам. Годините си казват думата искаш или не то си става. Така че по-добре човек да си живее живота дълго и да не се тревожи за потентността. Да не се ваксинираш само заради потентност си е глупаво. Хубаво е след определена възраст мъжа да не е му е фикс идея и мания секса. Всичко е до време има предимства без секс и пълно спокойствие и шаврантиите палави жени ще се лепят и ограбват младите и глупави мъже жадни за секс.
165
3
 
4
 
! Отговори
Мъж на 40 год. преди 2 години
Няма как друг начин от пубертета като се почне половия нагон и потентност с годините отшумява. За всеки е различно след 25-тата или 30-те или пък 40-те години по природни закони либидото спада и увяхва пак нещо правиш ама не е като на 16 години кат си бил. Така че секса и потентността са до време такъв е живота заедно с годините си отива здравето и секса. Пълно е със застаряващи жени над 40 години незадоволени само комплексират мъжете. Може да е имал това момче гадже за секс женичка на 45++ пала
164
4
 
7
 
! Отговори
Пан Психолог преди 2 години
Важното за някои хора да умрат с потентност в противен случай не могат да живеят без потентност и секс. Това е въпрос на лична гледна точка и ценностна система. Родителите какво възпитание са му дали, като причина за силата на желанието му за висока потентност.
163
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това не са журналисти,а журнаГлисти. Те се хранят и с умряло и с въображаемо.Много им е сладко.Нищо,че мирише.