Доц. Кунчев: Не съм бил в болница, нито пък интубиран

"Със сравнително добро лечение преборих COVID-19 за 10 дни"
5 дек 2021 19:39, Ния Христова
227
Доц. Кунчев: Не съм бил в болница, нито пък интубиран
Снимка: БГНЕС
"Забавих малко поставянето на третата доза и вирусът ми даде урок, че когато си решил да направиш нещо, най-добре е да го направиш на време. Дадох положителен резултат, не се наложи влизане в болница, още по-малко пък интубация",  каза пред bTV главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев по повод слуховете, че е бил тежко болен от COVID-19.
 
"Със сравнително добро лечение успях да преодолея в рамките на седмица - 10 дни. След това обаче този прочут пост-COVID синдром показа своите качества. Цялото тяло страда при едно такова заболявани и кой каквото си има го усложнява. Имаше игра на кръвно налягане, висока кръвна захар. Слава богу е преодолимо", каза още той. 
 
Доц. Кунчев сподели, че в момента се чувства добре и от една седмица се е върнал на работа. 
 
"В самото начало много се ядосах, четейки тези дивотии", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
6
 
27
 
! Отговори
Черния преди 2 години
Монтаж,Тва беше повече няма и да го видите
53
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той ни заплаши в ефир - "рано или късно ваксинацията ще се случи"!!!!!ОСТАВКА!Аз преболедувах юни 2020 и досега съм имал доста контакти с болни, но не се заразих- явно имунитетът ми се тренира всеки път и винаги е готов за бой:)Преди две седмици се разболя брат ми и покрай него най-вероятно имайка ми, която е на над 70!И двамата не са ваксинирани , като брат ми е изгубил обоняние и имал температура 5-6 дни, и това беше.Майка ми също е изгубила обоняние и е била с температура 4-5 дни и толкова
52
1
 
26
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
ама моля ви се осведомете хората с какво ви лекуваха! то тръмо за 3 дни успяха! аз нищо не пих даже и PCR-а не ме лови :) баламурници
51
1
 
21
 
! Отговори
Ама не Каза преди 2 години
след Бустера Самолета излита ли му или адиос риос!
50
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Два месеца го нямаше но добре че се появи. Малко по как да кажа особено звучеше по телевизията и не ми се слушаше но добре че е жив и здрав поне така изглежда. Не е лош човек.
49
18
 
5
 
! Отговори
Бay преди 2 години
До Handel прочети статията и ще разбереш. Знам, шокиращо е. :D
48
5
 
48
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Главния здравен каза, че не било проблем за големите ученици като си бъркат в носовете сантиметър, сантиметър и половина навътре. Според него те и без това си бъркали в носовете по-навътре. Това са думи на главния здравен. От една страна не било проблем да си бъркат в носовете сантиметър, сантиметър и половина, от друга страна тестовете не били много надеждни. Каза, че леко изкарал вируса, но тежко пост ковида. Явно пост ковида му е съсипал разсъдъка.
47
3
 
40
 
! Отговори
Значи ваксината преди 2 години
пази да се разболееш тежко от ковид, но не пази от пост-ковид. Сега да измислите ваксина и против пост-ковид, че да не стане белята, след като оздравее човек от ковид.
46
7
 
45
 
! Отговори
Handel преди 2 години
А що беше два месеца в болнични?
45
8
 
46
 
! Отговори
Сравнете преди 2 години
НеВаксинираният Напълно Здрав Мангъров, с 3-но Ваксинираният Кунчев, дето Едвам прескочи трапа и съм сигурен е увреден до края на живота си, кой знае с какви медикаменти са го натъпкали да изкара 10 минути на екран за заблуда на Стадото!
44
2
 
16
 
! Отговори
до 47 преди 2 години
и още нещо, не е само финансирането, а фактът че СЗО не носи никаква отговорност, пред който и да е публичен орган на национално, международно или световно ниво. Може да си изказва всякаки мнения без каквито и да било последици. И още има ***, които вярват, че такава организация финансирана от частни интерси не неотговорна пред никой защитава обществения интерс...
43
1
 
27
 
! Отговори
без коментар преди 2 години
"Забавих малко поставянето на третата доза и вирусът ми даде урок, че когато си решил да направиш нещо, най-добре е да го направиш на време."
42
7
 
43
 
! Отговори
След Кунчев преди 2 години
даже и най-заклетите Ваксери, вече не си и помислят да се бодат!
41
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Кунчо беше истински лекар, поне щеше да знае как да ни излъже достоверно. Ама то като цял живот работил административна работа и сега се оплете горкия.
40
6
 
27
 
! Отговори
КимЧенУнБоТикВун преди 2 години
ей, най-сетне му намери двойник!
39
5
 
25
 
! Отговори
Исус Витлеемовски преди 2 години
Отидох аз при гроба на Ангел и му рекох: Ангеле, стани! И он стана! Ангел воскресе из мертвих, алелуя!
38
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СЗО се спонсорира 80% от частни лица и бизнеси, а този работи косвено за тях. Та и да ми го показват или негов двойник, няма да им повярвам. Къде се кри повече от месец..
37
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До нЕкой си Ти сложи ли си трета доза? Да не станеш кат кунчо?
36
3
 
34
 
! Отговори
Лек КОВИД преди 2 години
след 3-на Доза Бустер, 2 месеца на системи!!
35
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъже като дъpт египтянин! Качил кръвната захар, ама другия път! Като си болен от КОВИД (личен опит) сваляш килограми, защото не можеш да се храниш. Съответно кръвната захар пада, а не се качва!!! Тоя си мисли че като не сме доктори може да ни будалясва! Аз продължавам предишния си коментар - вече писах, бях болен, имах аритмии, един ден кръвното ми стигна до 180, и сега пия хапчета но ми мина всичко.И нито един ден не съм отсъствал от работа! И нито един колега не съм заразил!