Рекорден брой COVID случаи във Висшата лига

Мачът между Юнайтед и Брентфорд тази вечер бе отложен
14 дек 2021 20:50, Ния Христова
33
Рекорден брой COVID случаи във Висшата лига
Снимка: Pixabay
Рекорден брои случаи на заразени с COVID-19 сред играчите, треньорите и служители в клубовете от Висшата лига са регистрирани през миналата седмица, съобщи БГНЕС.
 
Общо 42 положителни проби са дадени в елита на Англия, което надминава предишния рекорд от 40 случая от януари тази година.
 
От общо 3805 теста положителни проби са били 42.
 
Отборите на Брайтън, Тотнъм, Лестър, Манчестър Юнайтед и Астън Вила потвърдиха, че имат случаи на коронавирус. 
 
Мачът между Юнайтед и Брентфорд тази вечер дори бе отложен. В събота пък не се състоя двубоят Брайтън - Тотнъм, отново заради Covid-19. 
 
От началото на сезона във Висшата лига най-голямата бройка положителни пробив рамките на една седмица бе 16 в периода 16-22 август.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 11 - брат вие ковидпсихарите сте с много тежко и напреднало психично заболяване. Пишете такива нереални глупости че се плаша. Параноична шизофрения. Една настинка ви се вижда като чума с ебола. Съгласни сте на всякакви абсурди за да се "опазите" от тази измислица-.
9
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксината ти пази сърцето и другите органи. Най-много с хрема да се прояви. Докато без ваксина сте абсолютно беззащитни. Сърцето се засяга при половината от болните.
8
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ковид е коваренКазваш ковид удря в сърцето и до една година и тези с леки симптоми са застрашени от инфаркт. Тоест това се отнася и за вас, Ваксинираните, защото нали според вас ваксината не ви пази от заразяване а че ще го изкарате леко.
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво от това? Някой да е умрял, или да е ужасно болен?
6
0
 
18
 
! Отговори
::: преди 2 години
В парламента, фалшивите сертификати ще проверява ли някой?
5
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ковид е коварен ...инжекцията удря в сърцето... Научно доказано... Прилежно ценцурирано... Празните глави пак не чули и не разбрали... Отивай за бустар
4
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Та колко процента бяха ваксинирани във Великобритания? Или вакса психарите пак ще излязат с опората за фалшивите сертификати? Фактите са си факти, в най ваксинираните страни бележат абсолютни рекорди по брой заразени от началото на пандемията.
3
17
 
4
 
! Отговори
Ковид е коварен преди 2 години
Ковид инфекцията удря в сърцето, да! Дори тези с "леки симптоми" до 1 година след това са застрашени от инфаркт, спиране на сърцето и др.
2
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Четвърта доза ще ги оправи.
1
5
 
41
 
! Отговори
Майстора преди 2 години
Ммм а колко умряха от сърдечни заболявания тази година... Не пишете... А колко професионални спортисти умряха тази година от сърдечни заболявания... Не пишете... Ей това е рекорд, десетки пъти повече спортисти умрели от сърце тази година, отколкото през която и да е друга... Ама за това не може да се пише нали... Щото е МИСТЕРИЯ