Нов щам на COVID-19 с 46 мутации е открит във Франция

Новата версия получава обозначението B.1.640.2
4 яну 2022 07:11, Нели Христова
234
Нов щам на  COVID-19 с 46 мутации е открит във Франция
Снимка: Pixabay

Нов вариант на коронавируса е открит в Южна Франция. Това съобщи електронната версия на австрийския вестник Heute.

Изданието отбелязва, че неизвестен щам е идентифициран при пътници, завърнали се във Франция от Камерун. Експертите не изключват, че причинителят на този вариант на вируса е често срещан в тази африканска страна. Тестовете разкриват при всички заразени "нетипична комбинация от мутации", пише вестникът.

Новата версия получава обозначението B.1.640.2 и е открита от лекарите на Марсилия. В проучване на френски учени се казва, че в новия вариант са идентифицирани 46 мутации. Нивото на заплаха или инфекциозност на този щам е неизвестно.

Информация за откриването на нова мутация в Южна Франция беше разпространена в понеделник вечерта и в най-големите немскоезични медии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бе аре стига плашихте хората бе, засрамете се! Първо било щам, после вариант! Не били компютри, ами били компоти! Все едно нали?А що не кажете колко щама и варианта имат грипните вируси, а? Що не го казвате? Има четири типа A, B, C и D, като всеки от тях има различни варианти, cвински, птичи, човешки, кучешки и не знам още какви!Трябва ли да се осведомяваме за всички тях??? Аре ходете на... знаете къде!
117
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде овце, под редица и на опашка за новата ви бустерна игла.
116
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредния шамар за овце на ковид ваксинираните
115
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Живот си живеят само тези които не станаха поредната овца на фашизма и дискриминацията която пробутват с агитиране, изнудване и лъжи
114
6
 
34
 
! Отговори
странно преди 2 години
ЦРУ избърза с пускането на новия вирус, защото се страхуват да не изпусне пандемията. Явно е спаднал интереса към ваксините и няма нови поръчки. Обикновено вирусите ги пускат есента. Преди това ставаше с грипа, докато не измислиха златния граал наречен коронавирус който ги позлати, докато милиони бяха вкарани в гроба. Ако има ГОСПОД, то тази империя на злото наричаща себе си САЩ, би трябвало да бъде унищожена!
113
4
 
39
 
! Отговори
ха ха преди 2 години
Ново плашило измислиха западняците, за пласиране на ГМО ваксините!?!
112
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Кунче, ти си наред! Кажи ся как ще се казва новия щам, и обясни на простолюдието че трябва да се боцка всяка вечер преди лягане на гладно."===>Само на гладно не става.Трябва да е и на студено. Така по-яко лови бустера.И да не си се къпал колкото може повече дни защото и сметките за водата вече гонят цената на златото.Промяната Продължава.
111
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Овцете ,които мислеха ,че само с три бустера ще си върнат свободата останаха излъгани . Свободата иде след 30 бустера ,но доживелите до него ще се броят на пръстите на едната ръка.
110
5
 
18
 
! Отговори
Хе хе преди 2 години
До Sofia Centre"На 12 януари влизаме в парламента и ще сложим край на този геноцид!!!!!"===>Ти само стой и гледай как ще се окаже,че изведнъж България е пламнала от омикрон, а е дошъл и новия щам и трябва на 10 януари всичко да се затвори, пълен локдаун, никой на никъде не може да мърда, няма право да излиза от града.
109
6
 
22
 
! Отговори
ники преди 2 години
А ваксините изобщо не са ефективни за всеки щам различен от оригиналния.Факт.
108
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никнат като гъби. Нов щам е нова игла за овце, иначе няма да имат зелен сертификат :), и нови добавки към пенсиите на подали да им играят на хорото :)
107
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"А тия вакси не са ваксини а препарат за временно спиране на вируса за около 2 месеца. Само фрашкат някакви антитела за малко. Не създават имунитет на организма. И още не знаем каква е истинската им цел."==> Знаем. Трансхуманизъм се нарича. Създаване на нов тип човек - служебен човек го наричат - изпълнява без да мисли, командва се дистанционно чрез електромагнитен сигнал с определени характеристики в зависимост от това какво поведение им трябва в момента.Ваксите съдържат иРНК, информационнаРНК
106
4
 
39
 
! Отговори
Алко преди 2 години
Е като идва нов щам, къде ви е новата ваксина??? Защо продължавате да бодете хората с тея ГМО-сиропи? Или още не сте договорили бонусите с производителя???
105
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така ще бъде докато набодените зомбита продължават да вярват в лъженауката на Рокфелер, Ротшилд, Гейтс и останалите управляващи света сатанисти.
104
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия се готвят,поне 10 г да ни занимават с вируси още! Без мен!-:)))
103
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като изкарах оригиналния през ноември 2020та, а преди 3 седмици се оказа,че съм изкарала и омакарон изцяло безсимптомно. Разбрах го като от любопитство си пуснах тест за антитела и бау от 70 в момента е 687. Така,че и 74747827363 мутации да има да му мислят набодените
102
3
 
31
 
! Отговори
Право в целта преди 2 години
Да продължават да инжектират хората и нещата ще се оправят след някоя друга петилетка. Всъщност именно това им е целта.
101
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Докато ваксинирането, по време на пандемия не спре, ,мутации ще има нови и нови.Аз им се чудя на нашите управници.Как може да искат да поравят една и съща грешка по няколко пъти, и да очакват добър резултат."===>Не ти ли е ясно вече, че това не е грешка, а именно желания резултат.Нов щам - нова ваксина - нов щам- нова ваксина. Или бустерчета от старата, нищо, че не действат. Важното е алъш-вериша да върви.Абе вие още ли не сте разбрали,че за тях сте лабораторни животни.И не само лабораторни
100
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я вървете сещате се къде вече с вашите " мутации"! Нито съм,нито ще се ваксинирам някога!-:))
99
2
 
36
 
! Отговори
не съм изненадан преди 2 години
Във Франция 90 % от населението е ваксинирано, като 40 % са с поставени бустери, така че е нормално там да се появяват новите мутации!