Атанасова: Поведението на Минчев е пълна безотговорност

Заради него държавата ще се ръководи на автопилот
114
Атанасова: Поведението на Минчев е пълна безотговорност
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова обвини шефа на НС Никола Минчев в безотговорно поведение.

„Считам за проява на пълна  безотговорност към здравето на всички членове на КСНС поведението на г- н Минчев,  който над шест часа  беше с всеки от нас в една зала и  не ни уведоми, че не се чувства добре и има вероятност да е заразен с Ковид - 19 от председателя на ПГ на ПП, за когото г-н Минчев обяви, че е с Covid - 19 и поради тази причина не присъства на КСНС“, написа тя в социалната мрежа Facebook.

Още по темата

„На практика заради неговото лекомислено поведение, държавата ще се ръководи на автопилот - без присъствени решения на Президент, Председател на НС, заместник - председател на НС, председатели на ПГ, министри и шефове на специални служби.

А Външно министерство ще се управлява от новоназначения заместник - министър - имунолог, след като министърът е с Ковид - 19, а заместник - министъра би трябвало да е карантиниран, след като присъстваше също на КСНС“, допълва още тя.

В поста си председателят на ПГ на ГЕРБ пише, че след работата си във вчерашния КСНС, тя се е самоизолирала и днес си е направила ПСР тест.

„Желая здраве на всички и се надявам, че  това не е добре обмислена  "уважителна причина", свързана с отлагане на планирани дейности от членове на КСНС. До тук фактите, а сега размислите: Ако вярваме на науката, Минчев вероятно е имал симптоми, и трябваше да предприеме мерки преди КСНС. Но, ако вярваме на конспирацията, Ковид-19 спасява премиера от срам в Скопие и унизителната роля, в която го постави ментора му - президента на републиката Румен Радев“, в заключение пише Атанасова.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
4
 
2
 
! Отговори
Чипът преди 2 години
Па на мене момата ми харесва. Какво и е? Ще участвам веднага след като ме помоли
82
1
 
1
 
! Отговори
Манчо преди 2 години
Каза "бившата тежка артилерия от здравеопазването" ! :)
81
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сапол!!!
80
5
 
11
 
! Отговори
Водещ 2 преди 2 години
Абе, таз леля няма ли си мъж, та на него да лае?Лош сексуален живот и хоп, злите езици парят.
79
4
 
15
 
! Отговори
Извод преди 2 години
Атанасова е готина с маска,ама като я свали ми става кофти.
78
13
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Това,че е бил там не означава,че е безотговорен,може да не му е било зле и след това да се е влошил,все търсим под вола теле.Едва ли ще се чувства зле и ще се набута при толкова хора,ако е така,много зле за него,не го слуша балалайката !!!
77
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А нейното сериозно ли беше, като си знае миналото да се набута като народен представител или да взема една торба пари за нищоправене. Грозно е такива хора да говорят, трябва човек да има морал.
76
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как е хубаво всеки ден циркове да правиш и ксто се прибереш да ги коментираш и да вземаш 10бона най ледната работа
75
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отговорност е, всеки от участниците на подобно събиране, да си направи ПСР тест преди това. Същото важи и за депутатите. Като нямат зелен сертификат, да се тестират ежедневно.Карантината ще спаси България от срама, марионетката Петков, да се унижи и пръв, да посети РСМ, вместо първи да дойде в София, македонския премиер, както е по протокол.В Северна Македония вече знаят, че Петков е командван от чужди сили. Северомакедонският журналист Перов, написа това дословно.
74
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
81 Мата Хари е под леглото му. И без друго, Рашков сънува канибали, златни кюлчета и пачки. Накрая, ченгетата/ДС/, ще станат жертва на собствените си конспиративни схеми и лъжи.
73
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НА ТОВА *** НАСЕКОМО НЯКОЙ ДА ИСКА МНЕНИЕТО?
72
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Леле,а да кажеш нищо за баш патриотите )нямат маски в НС и вчера при президента ,колко им платихте за тоя цирк
71
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отговорност е, всеки от участниците на подобно събиране, да си направи ПСР тест преди това. Същото важи и за депутатите. Като нямат зелен сертификат, да се тестират ежедневно.Карантината ще спаси България от срама, марионетката Петков, да се унижи и пръв, да посети РСМ, вместо първи да дойде в София, македонския премиер, както е по протокол.В Северна Македония вече знаят, че Петков е командван от чужди сили. Северомакедонският журналист Петров, написа това дословно.
70
3
 
12
 
! Отговори
питам се преди 2 години
Мисля министъра на вътрешните работи ,дано не се зарази ,защото Мата Хари ще му избяга .
69
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е та нали са ваксинирани, нали ваксинираните не са заразни?!
68
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че той си беше сополив и преди да се разболее.
67
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вариантът дето е вилнял в КСНС бил сляп и не могъл да прочете сертификатите на клоуните. Стават такива сакатлъци...
66
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 2 години
Абе, верно ли Копейкин организирал автобуси от градове и села за утре? Жалко, че ходя на работа, и не съм лентяй, който за 20 рубли ще иде да вика пред НС, иначе с удоволствие бих отишъл.
65
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно тази противна жена да говори е някак гнусно.
64
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо не са ги проверили на входа, а? Децата в клас за да влязат плюят, а тия не. Щом налагаш нещо на обществото, то трябва да важи за всички. Когато забраниха пушенето, най-често секрекарки и директори нарушаваха забраните, което сигурно и до ден днешен важи. Всеки смята, че като е по-високо в ерархията и правилата не важат за него, а не е така. Услужливите подмазвачи докарват това състояние.