Проф. Тодор Кантарджиев: "Зелените сертификати" отпадат до месец и половина

Той призова хората да се ваксинират
23 яну 2022 22:00, Нели Христова
220
Проф. Тодор Кантарджиев: "Зелените сертификати" отпадат до месец и половина
Снимка: БГНЕС

До месец и половина зелените сертификати в България ще отпаднат. Тази прогноза даде пред NOVA проф. Тодор Кантарджиев. Той за пореден път призова хората да се ваксинират.

"С времето сертификатите ще отпаднат - каза Кантарджиев. - Това ще бъде скоро, защото при нас тези нововъдения като сертификати за първа доза и антитела, доста компрометират нещата. В рамките на месец и половина ще отпаднат. Хубаво е хората да се ваксинират, сега е моментът за бустерни дози."

Проф. Кантарджиев е с три ваксини и не е изкарал вируса.

"Омикрон ще продължава да настъпва - казва той. - Децата са уязвими. Към момента обаче локдаун не е необходим. Има и хубави новини. Една трета от ваксините, поставени вчера, са поставени в София. От последните 227 доказани случаи на Омикрон пък само 7 души са в болница. Мислим, че с края на пролетта случаите много ще намалеят. Дай Боже в България да имаме достатъчно обществен имунитет, така че да сведем случаите до отделни огнища."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
2
 
29
 
! Отговори
Нема лабаво. преди 2 години
Здравната криза приключи. Да се готви хранителната. Не яжте мусака. Не колете гусита. Грета Тюмберг ще ви прави смутита с вкус на мусака. Хайде честито!
104
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кантатджиев='Дай Боже в България да имаме достатъчно обществен имунитет'==Ами защо го спирахте две години с локдауни и мерки? Особено затварянето на училищата след като всички знаят вече за децата този вирус е по-безопасен от 'ваксините'! Освен това отдавна се знае, че и при 100% 'ваксинирани' държави, обществен имунитет не се създава. Единствено натурално създадения имунитет върши работа при респираторните вируси. И Швеция е пример за това. А вкарани антитела дори и да спират, не са имунитет.
103
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо не зависи от Сербезкова. Ще отпаднат когато им кажат. Тези новите измамници са маши.Но няма да отпаднат щото просmо Киро имал план А да има първо 80% ваксин.или 60%..всеки ден лъже. Второто условие беше леглата в болниците с кислород колко са заети. Лекари няма. Лекарите са масово с Омикрон. Киро ментето прави сметки без кръчмар.За провала Радев ще си изтрие ръцете с Киро. Йотова каза днес,че нямат 100 шанса,а 100дни.Март 22 Радев с юмручето и ще каже ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОСКЪПВАНЕТО, ВЪН!
102
2
 
16
 
! Отговори
Ей, СЕРБЕЗ! преди 2 години
Пионките заработиха милионите, време е да се пенсионират и да строят къщи, да купуват апартаменти, яхти.
101
1
 
21
 
! Отговори
Сатанистите преди 2 години
Предават сертификата за България, но трепят яко протестиращите в Брюксел. Преценили са ни като по - инатливи.
100
2
 
15
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Сербезова мазничка ми се вижда. Стара, издрангаляскана, ама лачена.
99
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ех някоя мисирка пак не е разбрала. Човека ви казва че няма да има сертификати за хора с една доза а също и за тези с антитела.Няма да отпадне изцяло тези които имат и бустер ще си имат сертификат.
98
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Все едно. За да минеш границите искат ваксина.
97
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Eдно време документите имаха подпис и печат а сега имат един QR код, които го има на всякакви други продукти които не са документи.
96
3
 
28
 
! Отговори
дръжте преди 2 години
Фашагите под око. Воюват с народа в Белгия. Не им се пуска кокала.
95
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напълно възможно е да паднат ако копират модела на Англия.Иначе ако Кирчо не махне сертификатите това ще доведе до края на този кабинет.
94
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това са тиранични мерки!! НЕ НА ЗЪЛТИТЕ ЗВЕЗДИ!
93
15
 
6
 
! Отговори
СЕРБЕЗОВА преди 2 години
КОЙТО НЕ СЕ Е ВАКСИНИРАЛ ЗАМИНАВА НА УКРАИНСКИЯ ФРОНТ!
92
0
 
8
 
! Отговори
Тодор ЖИВКОв преди 2 години
А междудругото Турция от кога и защо се подмазва на Русия ?За какво й е на Турция руска военна техника ?Ако Турция е РУСОФИЛ, защо тогава не иска да е в ЕВРАЗИЙСКИЯТ СЪЮЗ ?!Аз пазарувам от руски магазин БЕРЬОЗКА , защото наистина харесвам Руски неща и съм истински русофил, въпреки че съм аут сайдер !
91
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зелените сертификати са ненужни документи ако въобще могат да се нарекат документи.
90
1
 
14
 
! Отговори
Това е Зов за помощ преди 2 години
Да НЕ се закача правителството и ако може да не го свалят преждевременно с нови избори. Тези след юпита сега Харвърди требе да си изкарат достатъчно кинти преди да напуснат властта.
89
9
 
5
 
! Отговори
А след като паднат? преди 2 години
Кат паднат Зелените сертификати, ще пущат Виолетови или Сини сертфикати за следващите версии и варианти на вируси Мултикрон и Кантаро Вирус.
88
3
 
14
 
! Отговори
Дедо Курти преди 2 години
Какви зелени сертификати? Какво е станало? Кой е тоя и за какво говори?
87
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бързо БЛС да докладва на прокуратургата и бай Шиле. Да си правят компания с Мангъра, ихната вера. Вредители с вредители гиди. Ш демотивират ората да не се тровят.
86
7
 
11
 
! Отговори
:( преди 2 години
Хем казва ще отпаднат, хем ваксинирай се. Хем визи няма да има, хем попълвай за виза. Реално демотивира УМИШЛЕНО хората да не се ваксинират и така повече да Умират.