Германия с нов антирекорд на COVID заразени

248 838 случая на коронавирус са регистриран за 24 часа
4 фев 2022 12:45, Ния Христова
162
Германия с нов антирекорд на COVID заразени
Снимка: БГНЕС

Броят на потвърдените случаи на заразените с коронавирус в Германия се е увеличил с 248 838 за 24 часа. Това е най-високият регистриран брой по време на пандемията. Това показват данни, публикувани от Института по вирусология "Робърт Кох" днес, цитирани от БГНЕС.

Предишният антирекорд беше поставен на 3 февруари, когато за 24 часа бяха открити 236 120 случая на заразяване. 
 
От началото на пандемията са заразени 10 671 602 жители на Федерална Република Германия. За последните 24 часа в страната са починали 170 пациенти. Общият брой на смъртните случаи в Германия достигна 118 504.
 
Седемдневната заболеваемост от ковид в Германия (брой случаи на 100 000 души) също е достигнала максимална стойност от 1 349.
 
През януари щамът Омикрон стана доминиращ в страната. Въведени са ограничения, но те са значително по-меки, отколкото по време на първата, втората и третата вълна на пандемията. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"***, пиете ли си белината вместо да се ваксинирате?" - Пият тези, които ги е страх от вируса. Това са предимно ваксърите. Защо реши, че всички пълним гащите, когато чуем Ковид? Защото ти ги пълниш ли?
82
0
 
7
 
! Отговори
Добре де преди 2 години
Да кажем, че въпросната ваксина пази от смърт. Макар, че в България е ефективна под 70%, по данните от последните дни. Вярвам всички сме съгласни, че по никакъв начин не пази от заразяване. Тогава защо при 3% леталитет се настоява за масово ваксиниране.
81
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
***, пиете ли си белината вместо да се ваксинирате?
80
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТОЙ И МЕНГЕЛЕ Е ВЕРВАЛ В АНУКАТА... ИВ ХИТЛЕР...
79
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Достатъчно е заразените или починалите да са с един човек по-малко и може да се твърди, че ваксината предпазва. Колко предпазва е въпрос на ефективност на ваксината." При всяка ваксина има риск и ефективност. Ако ефективността е ниска, а риска висок, тогава всеки, който се ваксинира е меко казано неразумен. Честито на печелившите като теб! Понеже се пръскаш от злоба как си се подхлъзнал, а ние не сме, затова пишеш "***". Това обаче няма да те спаси от страничните ефекти на ваксата!
78
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТОА ПА ВЕРВАЛ В НАУКАТА! АЗ ВЯРВАМ В ГОСПОД И СЕ ДОВЕРЯВАМ НА НАУКАТА. НОБЕЛОВ ЛАУРЕАТ , СТАНФОРДСКИ И ХАРВАРДСКИ ПРОФЕОСОРИ КАК ТИ ЗВУЧАТ? ТЕ СА ПРОТИВ ВАКСАТА ВИ!
77
1
 
5
 
! Отговори
Антиваксър преди 2 години
Ваксъри.... чувствайте се !!!
76
0
 
6
 
! Отговори
Нали са с ... преди 2 години
Тройна /Четворна /Петорна преварка ... що тъй сяааа ?!
75
2
 
8
 
! Отговори
до вакс.плоскоумец преди 2 години
от къде ти роди главата такава "умнотия" след време като усетите страничните ефекти друга песен ще запеете ваксърЕте
74
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НЕКЪВ ТУКА ОТ 'НАУКАТА' ТВЪРДИ,ЧЕ НЯМАЛО ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ Е % НА ЕФИКАСНОСТ НА ВАСКИНАТА! БОЖКЕЕЕ, АЗ СЕ ЧУДЯ ЩО НИ Е ЗЛЕ ДРАВЕОПАЗВАНЕТО... С ТАКВИЗ ДОФТОРИ...
73
1
 
3
 
! Отговори
В науката преди 2 години
не се вярва, Вярва се в Господ..
72
1
 
4
 
! Отговори
ВирОс ли чух ?! преди 2 години
Нали са с абокати , за постоянно месечно вливане ?! Как така , това е невъзможно , такива бройки.... изключено , първенците по фашизъм ....да се излагат така ?!
71
1
 
6
 
! Отговори
ПЛОСКОЗЕМЕЦ преди 2 години
КАЖИ БЕЕЕ, ОТ ВАРИЦЕЛА ЩЕ СЕ ЗАРАЗИШ ЛИ СЛЕД ВАКСИНИРАНЕ?? ВЕРИФИКАЦИЯТА ИЗИСКВА ПРИМЕРНО НАД 90% ЕФИКАСНОСТ, А ВИЕ СИ ПРИЗНАВАТЕ,ЧЕ ВАШАТА "ВАСКИНА" Е С 40% ТАКАВА! ДВОЙКА ПО ПАТОЛОГИЯ!
70
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Странно защо в науката вече вярват предимно нЕуките хахаха ... Между другото и аз вярвам в науката, но не вярвам в добрите намерения на спонсорите й и затова нямам намерение да се ваксинирам. Знаете ли защо науката се развива толкова бурно след ВСВ? Ами заради експериментите по време на войната. За да се развива науката, трябва да има експерименти с хора, затова нека всички дружно аплодираме ваксърите, които са готови да играят ролята на опитни зайчета. Браво! хахаха
69
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неваксинираните *** трябва да са наясно какво означава една ваксина да предпазва от дадена болест. Достатъчно е заразените или починалите да са с един човек по-малко и може да се твърди, че ваксината предпазва. Колко предпазва е въпрос на ефективност на ваксината. Фактите ясно показват, че ваксинираните много по-рядко се заразяват и още по-рядко умиpат в сравнение с неваксинираните, от което следва, че ваксините предпазват.
68
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Никоя ваксина за никоя болест не предпазва на 100%, нито от заразяване нито от смъpт. Ваксините за Ковид-19 предпазват от заразяване и много повече предпазват от смъpт." - Първото е доказано, че е вярно. Второто е доказано, че не е вярно. Иначе слушкай св. Телевизор и да си биеш даже 4-тата доза. За теб явно друго спасение няма. Успех с медицинския експеримент! Дори в листовките пише, кога приключват клиничните проучвания, но това св. Телевизор няма да ти го каже, а ти не четеш и така...
67
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никоя ваксина за никоя болест не предпазва на 100%, нито от заразяване нито от смъpт. Ваксините за Ковид-19 предпазват от заразяване и много повече предпазват от смъpт. Ваксините бяха разработени за първия вариант на вируса, но действат и при следващите варианти, макар и по-слабо.
66
8
 
2
 
! Отговори
Погребален агент преди 2 години
Вирус няма! Не се ваксинирайте! Ако усетите, че не сте добре пийте белина, по-концентрираната лекува по-бързо! За останалото ние ще се погрижим, стига вашите близки да платят добре!
65
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СЕФТЕ РАЗБИРАМ ОТ "НИЕ СМЕ НАУКАТА", ЧЕ ВАКСИНИТЕ ПАЗЕЛИ ОТ СМЪРТ, НЕ И ОТ ЗАРАЗА! ИНАЧЕ НАРИЧАТЕ ДРУГИТЕ ***! ДА ВИ ... В УЧЕНИТЕ! КОЙ ВИ ДА ДЕ ДИПЛОМИ?
64
1
 
8
 
! Отговори
АЙДЕ СЕГА преди 2 години
ФАЗЗЕР, МОДЕРНА ДА ВРЪЩАТ ПАРИТЕ!