По-малко случаи на COVID-19, няма починали за последните 24 часа

В болница са били настанени шестима
37
По-малко случаи на COVID-19, няма починали за последните 24 часа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

314 са новите случаи на коронавирус у нас при направени 1663 теста, сочат данните на Единния информационен портал.

През последните 24 часа в страната няма починали с COVID-19.

Още по темата


В болница са били настанени шестима.

Общият брой на хоспитализараните е 366 души, като 27 от тях са в интензивно отделение.

Вчера са били поставени 47 дози от ваксини срещу вируса. Активните случаи у нас възлизат на 59 814.

Преборилите се със заразата през изминалото денонощие са 23-ма.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: болникоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Няма как да се увеличават болните от ковид , защото не сме 80-90% набодени.
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако нямаше тестовете нямаше да има ковид.
26
0
 
5
 
! Отговори
dok преди 1 година
ковид19 беше тежък и доста хора поизмряха, но при първите два варианта. този е нормален за преболедуване с доста намалени симптоми. живейте си вече и не му мислете. гледайте газ да имаме зимата и нафта за АЕЦ-а. айде лека седмица
25
1
 
12
 
! Отговори
ми ясно е преди 1 година
До Реалис ттакива като теб хипохондрици.Слагаи комарниците в мазето и се моли на всевишният вироС ДА ТЕ ПОДМИНЕ.
24
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак ще има къртене на пейки в морската градина, маски, забрани , зелени сертификати, задължителни ваксини и т.н.. Трябва да печели СЗО и да се създава максимално паника и истерия.
23
24
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
До Барон Мюнхаузен: Най-хленчещи, най-бедни, най-антиваксъри, с най-много умрели от вируса и най-глупави в ЕС - познай кои са те?
22
6
 
28
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 година
Така ,сега относно ковид-истериците ,които реват като вдовици за умрел х**,и все гледат у на другия канчето ,ще попитам -аджеба,как разбрахте ,кой е умрял от Ковид,при положение че не се прави аутопсия ?Аз ,например познавам лично човек ,който почина в дома си от инфаркт и дойдоха да приберат трупа и после в медицинската експертиза ,алчният патолог ,написал КОВИД.Друг случай,момчето където почина в катастрофа,край Плевен ,също беше написан че е починал от КОвид...та звездите ли ви говорят?
21
6
 
17
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 година
Това медиите са страшна пропаганда !За две години и нещо,не се спряха да пропагандират за този "страшен" вирус ,ден и нощ ....медицинският тоталитаризъм ,иска да доминира ,но не така мисли по-голямата част от населението на Земята !Всеки случай при ново затваряне (което може да се случи евентуално септември),ще пламне цялата Планета и баба Раче и прочие ще трябва да се крият като мишки(като Трюдо),че иначе ги чака линч и бой с камъни !!!
20
6
 
23
 
! Отговори
Хахаха!!! преди 1 година
Ако не се тества човек няма да разбере че е заразен със "страшния" вирОЗ!
19
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре де какъв е тоя страшен вирус, цяла седмица по над 500 заразени, а в болница едва 366 човека и то повечето от преди? Нито един починал. Предните дни по 1, 2-мa починали и то над 70 годишна възраст.
18
5
 
18
 
! Отговори
Летен грип преди 1 година
Че трендът е нагоре - спор няма. Процентът на положителните проби наближава 20%. Ама коронката се *** в грипче и не виждам защо продължава да се квалифицира като пандемия. Кога безхаберниците от СЗО ще я класифицират на ендемия и да се свърши тази драма?
17
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки има право да си мисли каквото иска и да решава за своето здраве и живот. Аз знам, че за 2 години си отидоха от ковид-19 петима мои колеги от студентските години, родени между 1963 -1966 г. Не доживяха 60 г., не стигнаха до пенсия. По-възрастните не трябва да подценяват заразата, а младите няма за какво да се притесняват. За тях това ще една обикновена настинка. При ковид основен фактор е ЕГН-то и хроничните заболявания, които имат по-възрастните. Бъдете здрави!
16
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това не е статистика а стъкмистика. Не може цяла година да има 5 цифрено число активни при условие че на ден има по 300-400 положителни и се оздравява най-много за 2 седмици.
15
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Три години лъжа и измама.
14
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искат да кажат, че 19 % от пробите са положителни!?! Ако това беше истина нямаше как такава голяма скрита заболеваемост да не стане видима, а то не само че болниците има едва 366 човека, но и живота си тече на нормална скорост..
13
5
 
22
 
! Отговори
Demonaz преди 1 година
Спокойно вторник ще е : черна жътва,новото нормално, чувалите няма да стигнат,цяло село в Колумбия умря, учителка от Аржентина по време на онлайн учение умря пред учениците си,губернатора на Видин иска помощ от армията и т.н. Докато няма ефективни присъди за медицинските комунисти няма ни оставят. Просто се готвят за зимата,но ще им излезнат криви сметките.
12
7
 
14
 
! Отговори
от вас зависи преди 1 година
Политиците са само марионетки на външните сили, които под прикритието на различни изкуствени "кризи" (здравна, климатична, петролна, война), искат да затрият средната класа и да ни подчинят Тази работа накрая ще свърши много зле за някои, да видим за кои ще е, за Нас или за Тях?
11
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е да се почва с къртенето на пейките в градинките.
10
5
 
17
 
! Отговори
Ь преди 1 година
Стига с тази истерия
9
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тролчета страхуващи се да се ваксинират пак налазиха. По заповед на 12-те си овчари. Криете ли се от страх в мазетата заключени с три катинара и оттам шепнете - вирус няма, всичко е измама...