Повдигнаха обвинение на Семерджиев, предвижда се затвор от 5 до 20 г.

Футболистът, който уби две момичета е в ареста на "Г.М.Димитров"
Обновена: 7 юли 2022 08:21 | 7 юли 2022 08:20, Петя Славова
257
Повдигнаха обвинение на Семерджиев, предвижда се затвор от 5 до 20 г.
Снимка: БГНЕС

Убиецът на две млади момичета в София Георги Семерджиев е с повдигнато обвинение. Предвижда се затвор от 5 до 20 г. Той причини тежката катастрофа на бул. "Черни връх" в столицата. Очаква се да станат ясни и резултатите от кръвните проби, взети след ареста на Семерджиев.

Още по темата

Той беше задържан повече от 8 часа след инцидента със съдействието на отряд "Кобра" и в неадекватно състояние, припомня Bulgaria ON AIR.

След 23 часа на 5 юли джипът, шофиран от Семерджиев, мина на червено и уби две млади жени. Шофьорът - бивш футболист и рецидивист, с над 50 криминални регистрации, избяга от мястото на местопрестъплението.

По случая са назначени редица съдебни експертизи. Днес в СОС ще бъде изслушан директорът на "Пътната полиция" към СДВР комисар Тенчо Тенев. Очаква се той да даде повече подробности пред местния парламента за тежката катастрофата на бул. "Черни връх".

Близо три часа вчера бе затворено за движението при кръстовището между булевардите "Черни връх" и "Арсеналски", където граждани почетоха с минута мълчание и цветя паметта на двете загинали жени на 22 и 26 години.


Тежката катастрофа стана на 6 юли 2022 г. на кръстовището между булевардите "Арсеналски" и “Черни връх” в София, край метростанция "Европейски съюз", припомня БГНЕС. Загинаха две млади жени – на 22 и 26 години.

Сред пострадалите е и 52-годишен шофьор на такси. Мъжът е с контузия на главата. Прегледан е от екипите на Спешна помощ, но е отказал хоспитализация. Сигналът е подаден в 23.08 часа. На място бяха изпратени 4 линейки.

Причината за инцидента е преминаване на червен светофар и вероятно превишена скорост. От сблъсъка джипът, с който са били блъснати момичетата, се е разцепил на две. Счупен е и асансьорът на метрото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ЗА ПРЕД ОБЩЕСТВОТО ЩЕ МУ ДАДАТ 5 ГОДИНИ УЖ ЕФЕКТИВНО! ЩЕ ПРИСПАДНАТ АРЕСТА! ЩЕ ЛЕЖИ ДО 2 ГОДИНИ НА ЛЕК РЕЖИМ И Е НА СВОБОДА АМА ХИЧ НЕ Е ШЕГА! ТАКИВА СА НИ ЗАКОНИТЕ! А ТРЯБВА КОГАТО КАРАШ БЕЗ КНИЖКА ДА СЕ ВОДИ ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО ,НО ЗАКОНИТЕ НИ СА ПИСАНИ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ И НЕ ИСКАТ ДА ГИ ПРОМЕНЯТ , ЗАЩОТО СЕ ЗНАЯТ , ЧЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ! ЕТО СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА ЗАКОНОВИ ПРОМЕНИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ПЪТЯ
59
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо никой не коментира че е разследван за Черно тото и разпространение на наркотици . Кой може да спре такива разследвания
58
0
 
2
 
! Отговори
е даааа преди 1 година
Предвижда се от 5 до 20 години, но неговото е за 25.........МИНИМУМ!
57
0
 
2
 
! Отговори
и т.н. преди 1 година
Точно тази безнаказаност я виждам още по-силно последните 6м откакто БСП сложиха техните си хора. Дали ще е БСП/ДПС или ГЕРБ/ДПС няма значение, но сега са още по-нагли по пътищата. Ново Ауди на жандармерията ми биеше спирачки преди мен нарочно преди седмица.
56
2
 
4
 
! Отговори
Румен преди 1 година
Тридесет години БСП и ГЕРБ се борят срещу корупцията, постоянно правеха промяната.
55
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коя е овцата, която е била с убиеца? Защо не се издирва? Чия е?!
54
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До азТой като е осъзнал, че е затрил 2 момичета, надрусал се е още повече, нали полицаите са го намерили в неадекватно състояние :))
53
2
 
3
 
! Отговори
скопения БГ лъв преди 1 година
Ганчовецът така протестира, полеганала Тодора.
52
2
 
2
 
! Отговори
Как да стигнем САЩ? преди 1 година
Трябва да имаме повече такива хора като ГС. Също така да се раздава огнестрелно оръжие на децата по училищата и така ще потръгнат нещата да стигнем американците.
51
0
 
2
 
! Отговори
аз преди 1 година
До Сериозно - стига и ти... защо само да го награждават? Да му купят и по-мощна кола, все пак момчето обича високите скорости
50
0
 
9
 
! Отговори
аз преди 1 година
Избягал е от местопрестъплението за това няма шанс да се открият алкохол и наркотици. За бягството нещо не се ли предивжда? Какви са тия 5 години? Държавата е изключително дейна в съблюдаването на законите от НАП, НОЙ и другите събирателни агенции. Когато става дума за "наше момче" може да се допуснат 50+ нарушения и органите на реда да се събудят когато някой пострада сериозно....
49
0
 
6
 
! Отговори
Отлична история преди 1 година
Ще стане супер касов гангстерски екшън филм. Футболистчето мутре може да стане кино звезда и оскар да спечели.
48
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Двойно убийство и застрашаване на живота на кой знае още колко хора е само от 5 до 20 години и всички знаем, че реално ще е 1-2 години. С любезното съдействие на полицията.
47
0
 
7
 
! Отговори
Амон Ра преди 1 година
До Тангра Става, но по-добре незабавна промяна м НК, като за тежки умишлени престъпления наказанията бъдат умножени по 3. Така на този ще стане от 15 до 60 години. Задължително сумиране на наказанията при повече доказани престъпни състави и може да докара и до 80 години.
46
0
 
11
 
! Отговори
Едва ли преди 1 година
Едва ли ще лежи и 5 години, сега ще го лекуваме, защото човекът имал здравословни проблеми. Съвсем скоро ще чуете това от адвоката му!
45
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А обвинение за к*двата която е била с него и е избягала съответно укрила това престъпление, защото тя е съучастник.
44
0
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
НАШАТА БЕЗУМНА СЪДЕБНА СИСТЕМА ЩЕ ГО ПИШЕ НЕПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО ВЪПРЕКИ, ЧЕ Е КАРАЛ БЕЗ КНИЖКА!) ТОВА В ГЕРМАНИЯ НЕ Е ТАКА И ТАМ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА РАБОТИ! И УБИЕЦА НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ СТАНА НЕПРЕДУМИШЛЕНО ВЪПРЕКИ, ЧЕ Е БИЛ ДРОГИРАН! И ОТ 5 ДО 10 ГОДИНИ ЩЕ СКЛЮЧИ СДЕЛКА ЩЕ МУ ДАДАТ 5 ГОДИНИ ЩЕ БЪДЕ В АРЕСТА ПОЛОВИН ГОДИНА ДО 1 ГОДИНА КОЕТО ЩЕ МУ ГО ПРИСПАДНАТ И АКО ИЗОБЩО ВЛЕЗЕ ДА ДО 2 ГОДИНИ ЩЕ Е ЧУДО! ЗАКОНИТЕ НИ СЕ ПИШАТ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ!
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Проследете парите и ще видите къде е корупцията, палати и джипове не се купуват с държавна заплата, ако ще и премиерска да е. Купуват се с балите пари които прочулия се и неговите шефове им раздават и са над закона, после ако нещо протестирате ще напишат акта на вас защото сте никои в тази държава.
42
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо никой не коментира ,че:1. е бил разследван за черно тото2. Член на известна агитка занимаваща се с ****** което знаят всички3. Агитката близка до бивши управляващи много години3. Може и да разберете от къде идва протекцията
41
0
 
13
 
! Отговори
Сериозно преди 1 година
Пет години? Направо да го наградят.