19 нови болни от COVID-19 за последните 24 часа

Един е починал, в болница са 1 849
36
19 нови болни от  COVID-19 за последните 24 часа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

19 нови случая на COVID-19 и един починал, отчитат данните  на Единния информационен портал. Направени са 390 теста.

Общият брой на потвърдените случаи на COVID-19 у нас вече е 1 308 604. Броят на хората, починали след заразяване с вируса у нас от началото на пандемията, е 38 409.

Активните случаи към момента са 1 849, а хоспитализираните - 220, 35 от които са в интензивни отделения.

В болница за последните 24 часа е починал един болен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
3
 
! Отговори
MIKE преди 11 месеца
Как успяхте да разберете че са били болни от Ковид като рентабилни тестове откриващи Ковид още не са намерени?
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И двете са векторни. Векторът и при АЗ , и при Спутник е аденовирус.
27
1
 
2
 
! Отговори
анонимен до 28 Анон. преди 11 месеца
1ви тип ваксини за коронавирус-РНК, 2ри тип-векторни ваксини, 3ти тип-протеинови, 4ти тип-живи, така, че преди да обиждаш, се замисли дали ти не си превъртял.
26
2
 
0
 
! Отговори
До 27 преди 11 месеца
"Вектор" и "ваксина" са взаимоизключващи се понятия. Съвсем си превъртяла. Ако все пак си решила да се правиш на умна и не ти се получава, има форуми за психологическа помощ, пиши там, ще ти помогнат.
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Руската и английската ваксина са вирусно векторни. Но вирусите, използвани за генетичен транспорт, са различни. Защо смятате ли, че която и да е от двете ваксини е едно към едно копие на другата?
24
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Значи сме "съваксиналници", аз също съм с "Джонсън и Джонсън". И се чувствам отлично. Доколкото разбирам от отговорите Ви, дори мога да кажа, че съм на по-напреднала възраст от Вас. Не съм всезнайко - никой не е, - но зная достатъчно, за да не приписвам причини за болежките си, още повече когато причините за тези болежки могат да бъдат няколко и най-вече когато се намирам в ситуационна пропагандна среда, приписваща всичко на вируса, ваксините и... И на американците!
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На кого му пука за тази тема?
22
1
 
4
 
! Отговори
На преди 11 месеца
кого му пука за тази тема?
21
1
 
4
 
! Отговори
До всезнайковците преди 11 месеца
Не ми пука за руска или американска фармацевтика. Можеше и да е кубинска/вече 5 ваксини имат/. С всеки може да се случи. Писах, за да не намалявате значението на вирусите и тяхното лечение. Избрах тази, при която имаше само една, а не две ваксини. Започна със сгъстяване на кръвта и т.н. Съвет за умните- ходете поне веднъж годишно на преглед и си правете общи изследвания.
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Руснаците откраднаха технологията от Астра зенека. С путник е 1:1 астра зенека. За какво се разправяте не знам. Общо взето е най-калпавата ваксина.
19
3
 
1
 
! Отговори
До всезнайковците преди 11 месеца
Колкото до р.ваксината - Путин каза, че за да отидеш за ваксина там, ще струва около 2 500 евро общо/ виза, път и др./ Но в Бреша имаше 4 украинки,които ходиха до Сан Марино за нея. И властите не я признаха. Макар тя да е италианска территория. Трябваха им няколко месеца съдебни разправии. Как мислите, украинците помагат ли на др.националности? А аз нямах възможност да отсъствам. И там има списък за ваксинация- ден,час и др. А ваксината ми бе Джонсън и Джонсън. Някой в бг. я наричат и Янсен.
18
3
 
2
 
! Отговори
До всезнайковците преди 11 месеца
Писах, за да ви накарам да се проверявате повече при лекар. За професионалните ми мускули не мислете. Микроинсулти,възпаление на нервната система,възпаление на слюнчеста жлеза, болки в ухото, възпаление на венците, липса на сън/по 2/3 часа и отново будна и т.н. Глупоста явно е заразна и когато Ви казват истината, вие я отхвърляте. Не съм бг. възпитаник и 20 г. след привършване на кариерата си, още впечатлявам спортисти.
17
5
 
2
 
! Отговори
... преди 11 месеца
През последните две години, ното един професионален спортист, ама никой един не е получил аритмия, удър, гърч, сърдечен инсулт по време на мач или състезание... Нито един водещ, или журналист не се свлече по време на живо предаване... Или всичко е просто медийна пропаганда, а?
16
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Защо се забравяло за руската помощ за Италия? Ами много просто, защото не можаха да направят нищо. Аз пропагандни некадърници няма да помня, без значение колко пъти са мили улиците.
15
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Участник във форума получил заболявания от американска ваксина. Но нямаше проблем този участник да получи руската ваксина, ако се беше разходил до Москва. Подобни случаи е имало, руската пропаганда ги раздуха достатъчно. Участник, ако Италия не ти харесва като страна, защо не се преселиш в Русия? Още ли си в Италия? Ако е така, защо ти не престанеш да плюеш вече година след пандемията? Кой знае от какво си се разболял?! Ама американците са ти виновни - типичен пропаганден стереотип на зомбита.
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Та някой от участниците във форума получил четири, пет заболявания от американска ваксина. Участник, хайде се уточним първо колко заболявания си получил - четири или пет? Второ, кои са тези заболявания, защото анонимни заболявания няма? Трето, кой и кога и установил писмено причината за твоите заболявания - документи имаш ли или правиш пропагандни внушения? Ще призная дори и документи от руски фуражки из някой от деветнадесетте самолета руски самолета!
13
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Но се подчертава именно американската ваксина като източник на заболявания. Ама те са четири американски ваксини. Та коя по-точно американска ваксина причинява заболявания? Или може би всички? Аз съм с американска ваксина. И ми няма нищо. Некадърният до живее не може да бъде спасен с нищо. И марсианска ваксина да му сложиш все тая.
12
3
 
3
 
! Отговори
Уверен ли си- до 8 преди 11 месеца
И защо след като Русия изпрати 19 самолета с лекари, лекарства, препарати и др.помощни материали на Италия, година по- късно там забравиха за това и започнаха да я плюят??? А руснаците обеззаразяваха дори пътищата/ което там не се прави/. И каква туристическа дестинация са, след като е пълно с комари? Има места, където е направо страшно и никакъв репелент не помага. И това е факт. Самите италианци се плашеха, виждайки покритото ми с петна тяло и препарат в ръката. Нещата са наистина страшн
11
3
 
1
 
! Отговори
Уверен ли си- до 8 преди 11 месеца
На мен самата ваксината причини като минимум 4/ 5 заболявания. А живях на 50 км от взрива на епидемията в Европа. Както вирусът, така и ваксината причиняват заболявания/ американската имам предвид/. Болеста не прихванах, но последствията- да. Така че не се смейте. А знаете ли, че през декември 2019г. в отпадъчните води на Милано са открити вирусите на ковид? И се замислете защо големите медпроизводители по света отказаха руската помощ за прочистване на препаратите им???
10
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Очевидно Ковид-19 ще си остане и СЗО няма да обяви край на пандемията. Край на извънредната епидемична обстановка обявена от СЗО е друго нещо.