Мутафчийски към БФС: Сметки без кръчмар за мачовете!

Предполагаме, че пикът ще е след 2-3 седмици, каза генералът
Обновена: 23 мар 2020 22:06 | 23 мар 2020 22:03, Веселина Йорданова
94
Мутафчийски към БФС: Сметки без кръчмар за мачовете!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Това са сметки без кръчмар. Така шефът на Щаба ген. Венцислав Мутафчийски коментира решенията на работната група към БФС футболното първенство да се рестартира на 1 или на 23 май.

"Ние не знаем кога ще бъде вихърът на епидемията. Предполагаме, че най-високият пик ще стигнем след две-три седмици. Това съвпада с тези неща, които те си ги решават. Не знам откъде ги измислят тези работи", коментира той за БНР.

Още по темата

По думите му "това е пълна щуротия" и не е синхронизирано с Щаба, нито пък е било изговаряно със спортния министър Красен Кралев.

"Ние с него имаме прекрасна комуникация и си мисля, че и с него не е изкоментирано даже. Аз разбрах доводите – щели да банкрутират няколко отбора и т.н., но всяко изключение от това, което е обявено като общи мерки, може да навреди много", посочи генералът.

Според Мутафчийски рестартирането на българския спорт едва ли ще се случи през месеците май и юни. В зависимост от ситуацията спортни състезания у нас можe би ще има през лятото или пък през есента.

Всичко обаче зависи от развоя на заболяването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
4
 
! Отговори
Koe преди 4 години
Български футбол няма от 1994. На кого му пука за някакви селски отборчета като Левски и ЦСКА???? Я Беги обратно на село бе! Догодина, всички отбори само с Българчета, бели, снажни, без нито един чужденец. Ново първенство. Айде без тия. ФУТБОЛ НЯМА В БЪЛГАРИЯ, има само пране на пари и черно тото. Аз футбол не виждам...
78
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как са заплатките? Повтаряте ли си, че ББ умното е прав, а и скивай къф генерал с униформа е сложил... "тоя е читав, тоя ще ни оправи". Такъв глад ви чака, че накрая като видите как 30000 италианци са умрели от нормалния грип през миналата година сами ще се псувате. Хора, чака ви невиждан глад и безработица. Мислете за децата си, жилищата си, бъдещето им. Няма да св овладее това нещо така, нали и след година като излезем пак ще тръгне...
77
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обясниха ви, че ще умрете от глад и репресии.Бойко идолът ви по интелект, честност и липса на комплекси ви каза, че може да продължи година. Генерал директор на хранилката за милиони ВМА и виден политикан сега ви каза, че ляторо е чао. Аз предлагам за 20 години да затворим ресторантите, защото имя хепатит. Да кастрираме всички деца, защото има ХИВ. Да убием всеки кихащ, защото от свинския грип умряха 2500 души в Бг за 4 месеца, но някак си без паника, а бяха млади хора. Явно тях не обичаме...
76
16
 
11
 
! Отговори
Дитко Питко преди 4 години
Бойко Борисов до 10 дни пада , нали !? Хвърля оставката Каквото имаше за крадене - всичко взе За какво му е повече да се трови ???!!
75
2
 
14
 
! Отговори
Соросоид преди 4 години
Ако искат, до 1 (ЕДИН) месец ще има адекватно лечение на тази хрема.Абе, хора, имате ли достъп до Гугъл търсачка? В света има над 2800 (ДВЕ ХИЛЯДИ и ОСЕМСТОТИН) медицински университета в света. Ако в тези 2800 няма 2-3 професори, които да намерят адекватно лечение на тази хрема, то наистина като човешка раса заслужаваме да изчезнем. Не говоря за ваксина - а за лечение, комбинация от лекарства и манипулации, известни отпреди 100 години на медицината.Сега света е жива порнография.
74
5
 
13
 
! Отговори
Млад и богат тарикат преди 4 години
Когато цялото население НЕ ИЗЛИЗА, нормално е и да не излизат следните:- Топкоритковци- Плеймейтки и чалга сланини- Дилъри- СводнициПОСЛЕ КРИМИ КОНТИНГЕНТА!- Крадци- Убийци- Автокрадци- ОтвличащиДРУГИ ОСОБИ:- Наркомани- Алкохолици- Кyрви- Снобари- Измамници- Селяци- Неграмотни- Мaнгасари.... с ДВЕ ДУМИ горните ще се юрнат да излизат ПЪРВИ, а за това се изкарва армията - за да ги изчатка с по един куршум, ако правят проблема.А гладния българин, ще остане все така гладен
73
2
 
13
 
! Отговори
Млад и богат тарикат преди 4 години
ТАКА! Започвам да анализирам!Обявиха извъндредно положение. Кой излезе на бунт? ОТГОВОР:- Алкохолиците (иначе казано актьорите)- Топкоритковците (иначе казано наркоманите)КОЙ НЕ ИЗЛЕЗЕ:- Нормалния човек (иначе казано всеки един, който си вади хляба с честен труд)Кой следващ да очакваме, че ЩЕ излезе:- Проститyтки- Роми- Дилъри- ДДС-ари- Крадци- Убийци- Автокрадци... и на последно място...- МързелиНие нормалните, ако излезем, ще се разбере, защото ще има трупове.
72
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полша е отказала на руските самолети с помощта за Италия да прелетят над нейна територия...
71
1
 
21
 
! Отговори
асдаа преди 4 години
***, по-***, най-***, безумно ***, футболист.Футболист даже не може да си преброи колко уши има.Да ги закриват и да заминават за селското стопанство.Там може и да са полезни - копане, носене на тор...
70
5
 
9
 
! Отговори
ББ преди 4 години
времето на бандюгите свърши,или спазвате правилата или излизаме без маски и ще видите Видов ден айдуци крадливи,живота на децата ни зависи от правилата и няма да ви позволим да печелите за сметка на живота на децата на България,чалгаджии крадливи да убиват децата ни и ние да го търпим..само ни елате
69
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поляците забранили на руските самолети с помощите за Италия да пресичат полското въздушно пространство... Е те това е Европа ;)))
68
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Натискът на престъпниците, които са собственици на повечето клубове да се играят мачове в условията на глобална пандемия е подозрителен. Не е заради парите от билети- такива няма, стадионите са празни. Не е заради ТВ права- парите от тях са малки. Това може да е заради липсата на възможност да се залага. В момента не може да се печели от нагласени мачове. Те са готови да разболеят играчите, да играят на празни стадиони, но да има коефициенти и залози. Това е престъпно и възмутително.
67
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
форумните специалисти, що не вземете малко да почетете как е протекъл вируса в Китай, Италия? или си мислите, че сте хванали Лойко за шлифера и за вас ще е различно? 2 месеца карантина минимум, за да се изчисти вируса трябва. огледайте се малко, ослушайте се, че от много крякане ще го докарате до кривата круша...
66
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДА НЕ ИЗЛИЗА!
65
8
 
9
 
! Отговори
Цоциал преди 4 години
Ко наредиха шефчетата отвъд океана, до кога ще има коронавирус? Източиха ли вече икономиките на чучелото ЕС или им трябва още малко домашен затвор за овцете? Кажете колко е дефицита вече гУспУдин генерал Годжи. Айде побързайте вече, кот има да се фалира и прекупи от шефчетата, че тука скоро населението ще се изподуши с тез маски! Или домашния вече ще е за постоянно?
64
11
 
11
 
! Отговори
Нострадамус преди 4 години
Когато дойдат гладните, плешивите ще си отидат ...
63
12
 
8
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА преди 4 години
До Ха-ха-хаПо-скоро на мосю Алфонс погребалния агент.И тонът му е един такъв траурен.Много си повярва генералчето ...
62
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В тоя фоорум едни и същи смешници злобеят по всичко и по всеки. Каква генетична патология.
61
7
 
8
 
! Отговори
Сава Томов преди 4 години
***, наяде ли се с 25 хил на ден. Стига вече, този човек работи само за собствените си интереси.Връщане на нормалния ритъм незабавно и карантина само за пътувалите и техните близки.
60
14
 
9
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 4 години
Тоя за какъв се мисли бе? За генерал фон Клинкерхофен ли? Мнооого страшен нещо.

Спонсорирани публикации