Атмосферата на банята – за познавачите с вкус

Планиране, проектиране и обзавеждане на баня от HomeMax
Спонсорирано съдържание | Обновена: 8 юли 2015 09:42 | 7 юли 2015 15:07,
8

Снимка: Dnes.bg

Лятото е подходящ сезон за освежаване, ремонтиране или цялостно изграждане на банята. Ние от HomeMax, заедно с Месец на ремонтите в Dnes.bg, може да ви бъдем полезни на всеки един етап.

Ако сте новодомци или изцяло искате да ремонтирате банята си, нашите консултанти ще ви изготвят 3D проект, нужно е само да предоставите план/скица.

След изработването на идейния проект, може да видите нашите готови предложения. В магазините на HomeMax, ще усетите атмосферата на банята, която най-добре приляга на вашия дом!

Никак не е без значение, какво ще сложите на пода. Има най-различни варианти. Кажете сбогом на петната от пръски по плочките. Релефният гранитогрес в най-различни нюанси, може да се съчетае с богат асортимент плочки за стена.

Предлагаме и уникални серии по поръчка. При цветна подова настилка, препоръчително е стените да са дюс и обратното. Светлите тонове създават усещане за простор. Може да добавите и малко контраст.

Тапетите се завръщат на мода! Те са устойчиви на течаща вода, специално за бани и кухни. Хартиени тапети с дебело PVC покритие, залепват се със специални лепила, фугите задължително се намазват със силикон, не се поставят върху фаянсови плочи. Някои придават ретро стил и могат да се съчетаят с подходящи мебели – вани, умивалници и шкафчета, ако изпитвате носталгия към 60-те години на миналия век. 

Ако нямате време и възможности за цялостно обновяване на банята, може само да почистите фугите със специални препарати, които също може да намерите в HomeMax.

Подмяна на огледало или етажерка, а защо не и душ кабината също ще внесе новост. Помислете и за вана, в коята да релаксирате след работния ден с чаша подходящо питие!

Дребни детайли като стикери за плочки също се предлагат в HomeMax. За да добавите финалните щрихи, сложете някой друг аксесоар като кошче за съхранение на кърпи и сапуни, саксия с цвете, виреещо на влага, постелки, свещи.

Всичко това ще предаде една завършеност на банята, а ако вие сте забравили нещо при планирането, ние от HomeMax ще ви напомним, защото нали знаете: Един дом, много идеи!

А и не забравяйте като ремонтирате банята си да снимате. После ги качвате при нас, лесно е, пък и получавате прекрасни награди за това.

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ


8
Още по темата: Месец на ремонтите
Още от
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.