Атмосферата на банята – за познавачите с вкус

Планиране, проектиране и обзавеждане на баня от HomeMax
Спонсорирано съдържание | Обновена: 8 юли 2015 09:42 | 7 юли 2015 15:07,
8

Снимка: Dnes.bg

Виж други галерии »

Лятото е подходящ сезон за освежаване, ремонтиране или цялостно изграждане на банята. Ние от HomeMax, заедно с Месец на ремонтите в Dnes.bg, може да ви бъдем полезни на всеки един етап.

Ако сте новодомци или изцяло искате да ремонтирате банята си, нашите консултанти ще ви изготвят 3D проект, нужно е само да предоставите план/скица.

След изработването на идейния проект, може да видите нашите готови предложения. В магазините на HomeMax, ще усетите атмосферата на банята, която най-добре приляга на вашия дом!

Никак не е без значение, какво ще сложите на пода. Има най-различни варианти. Кажете сбогом на петната от пръски по плочките. Релефният гранитогрес в най-различни нюанси, може да се съчетае с богат асортимент плочки за стена.

Предлагаме и уникални серии по поръчка. При цветна подова настилка, препоръчително е стените да са дюс и обратното. Светлите тонове създават усещане за простор. Може да добавите и малко контраст.

Тапетите се завръщат на мода! Те са устойчиви на течаща вода, специално за бани и кухни. Хартиени тапети с дебело PVC покритие, залепват се със специални лепила, фугите задължително се намазват със силикон, не се поставят върху фаянсови плочи. Някои придават ретро стил и могат да се съчетаят с подходящи мебели – вани, умивалници и шкафчета, ако изпитвате носталгия към 60-те години на миналия век. 

Ако нямате време и възможности за цялостно обновяване на банята, може само да почистите фугите със специални препарати, които също може да намерите в HomeMax.

Подмяна на огледало или етажерка, а защо не и душ кабината също ще внесе новост. Помислете и за вана, в коята да релаксирате след работния ден с чаша подходящо питие!

Дребни детайли като стикери за плочки също се предлагат в HomeMax. За да добавите финалните щрихи, сложете някой друг аксесоар като кошче за съхранение на кърпи и сапуни, саксия с цвете, виреещо на влага, постелки, свещи.

Всичко това ще предаде една завършеност на банята, а ако вие сте забравили нещо при планирането, ние от HomeMax ще ви напомним, защото нали знаете: Един дом, много идеи!

А и не забравяйте като ремонтирате банята си да снимате. После ги качвате при нас, лесно е, пък и получавате прекрасни награди за това.

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ


8
Още по темата: Месец на ремонтите
Още от
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Зайо Байо преди 8 години
Homo на Max, затова ли са розови плочките, а?
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
мдаа никак не е лоша.защо кенефите са винаги бели?по едно време правеха и разноцветни после ги спряха.мега мизерно ми е снежно бял по добре кафяв или черен
5
2
 
8
 
! Отговори
Fo23 преди 8 години
Ама колко време стоите в тая баня та да се дават хиляди левове???
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ми харесват. Какви са тия бани прекалено много остри ъгли имат, това е баня предполага се да е мокро от време на време и да има голяма вероятност от подхлъзване. Да нямаш лошия късмет да се подхлъзнеш в такава баня, на място ще останеш, за кефа на някой стилист.
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Душ-кабината на снимка 5 не се вижда колко струва, но във фирмата в която работя, за размер 900мм/900мм/2000мм ще е около 1000.00 лв., с включен монтаж за района на София.Изработва се по конкретни размери, стъклото е закалено 8мм клиър, обкова е италиански или френски (не е произведен в Китай), укрепващия държач е от неръждаема огледална стомана, монтажа е извършва от хора които са монтирали буквално хиляди! Сигурно на повечето ще е скъпо е въпрос на качество.
2
2
 
13
 
! Отговори
лъжем читателите преди 8 години
нещо да означите платена публикация, това-онова?!
1
1
 
5
 
! Отговори
mda преди 8 години
И защо сега с рекламите напред? А иначе като някой минал вече по няколко пъти обзавеждане на баните препоръчвам скрито лед осветление с РГБ лента и контролер с дистанционно. Хидромасажен душ панел в кабина от темперирано стъкло по поръчка ( позволява гравирането на картинки по желание) Моноблок с капак в ниската част. И линейни отводнители за по-добро оттичане. За душ кабината вмето плочки може камъчета речни за масаж на ходилата :) и голямо огледало със собствено осветление - скрито :)