Николов още не знае дали ще се кандидатира за кмет

В партията си има правила, каза той
Обновена: 31 юли 2019 15:44 | 30 юли 2019 18:50,
10
Николов още не знае дали ще се кандидатира за кмет
Снимка: БулФото

Има приети правила за работа, не мога да кажа със сигурност дали ще приема номинация за кметските избори. Това каза пред журналисти настоящият кмет на Бургас Димитър Николов и зам.-председател на ГЕРБ по повод предстоящите местни избори, предава Агенция Фокус.

Още по темата

"Има точно приети правила за работа в нашата партия, има дисциплина и начин, по който се процедира и се номинира. Ние сме в началото на този път, така че не мога да кажа", коментира Николов процесът по номиниране на кандидати в ГЕРБ.

Иначе на въпрос свързан с това дали ще се стигне до разширяване на "зелената зона" в Бургас, кметът отговори, че към момента не се очаква да бъдат предприети мерки в тази насока.

"Има такива предложения, те са десетки и присъстват подписки от входове, жилищни кооперации и цели улици. Все пак, в началото сме на избори за местна власт. Нека де изчакаме те да преминат и комисиите да вземат своите решения. С един-два месеца няма да се променят съществено нещата", каза още Димитър Николов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Стар Гларус преди 4 години
Кмет на какво? На пенсионерите /в града почти няма хора на средна възраст вече. Всичко се изнесе. Само ученици и възрастни хора/ Кмет на обезлюдяващ се град. Кмет на град в който затвориха почти всички големи производства. Кмет на парковете и на усвояването на едни пари.... Градът умира хората ги няма ...
9
1
 
5
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 4 години
Продажен и алчен герберски мишок.това е истината за този недоносеник.Другото е тъъпа герберска пропаганда.В Бургас са откраднати най-много пари ,след София , от наглите тиквени протежета.
8
1
 
3
 
! Отговори
Койчо преди 4 години
Митко краде за герб и пак ще го изберем той е нашия човек.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не са му казали още, рано е. Гербеновска по представи като "Момчето, което говори с морето и ГЕРБ."
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За какво му е да се кандидатира,стана милиардер, по богат е от Бойко Борисов
5
1
 
7
 
! Отговори
Катила преди 4 години
Как нямя да се кандидатира, благнята си е благня, заради кметския пост, та отказа президенския
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чака да му кажат дали да кандидатства, всичко е ясно спете спокойно
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, защо са толкоз скромни?Кака фани итя ,като пожълтеят листата,ще се листва.Омбоцуци и то го играе,някой якда я бута.Ами да кажат,залозите започват от първи септември и евбетада сложи коефициенти.То няма държава,столицата е като бетонен възел.Щелида слагат на ***,н,га,л филтри за печка.Такева предостави учителскатакаста ,за сегашната барби( лизна).Общо взетоскука.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имах си аз да каже, че ще разширят зоната точно преди изборите, но не пропуска да отбележи колко много са желаещите да се разшири, но все пак му е ясно, че повече са нежелаещите :).
1
3
 
13
 
! Отговори
сигурно преди 4 години
Каквото реши бог тиквуний !!!