Кабаиванов отново иска да е кмет на Карлово

Администрацията му работела в полза на гражданите
Обновена: 31 юли 2019 15:48 | 31 юли 2019 14:54,
5
Кабаиванов отново иска да е кмет на Карлово
Снимка: БулФото

Впускам се отново в битката за кметския пост на Карлово, за да бъда полезният градоначалник. Това обяви пред "Фокус" настоящият кмет на Карлово и зам.-председател на СДС Емил Кабаиванов.

По думите му това, което се прави от общината през последните два мандата, проектите, които се реализират и тези, предвидени за осъществява през следващите пет години, дават увереност на местната администрация, че са в полза на гражданите.

Още по темата
"Спечелихме няколко европейски проекта, вследствие на което сме извършили основни ремонти. Това включва подмяна на водопроводи, нов асфалт и нови тротоари на десет улици в Карлово, над 15 улици в населените места извън Карлово", похвали се той.

Кабаиванов изброи още няколко големи инфраструктурни проекта, детски площадки и зали, които администрацията му е успяла да осигури на своите граждани.

"Това всичко е плод на няколко години проектиране, подготовка за тези проекти. Имаме проекти за следващите пет години, които са предназначени за всяко кметство, за всяко населено място, освен общинския център Карлово“, обясни кметът.

Той коментира още, че има пълната подкрепа на съпартийците си в СДС, като изрази надежда за поредна година и жителите на Карлово да му гласуват доверие.

Емил Кабаиванов изкара два последователни мандата като кмет на Карлово. През 2012 година беше избран за председател на СДС, но година по-късно подаде оставка след провала на парламентарните избори. Веднага след това беше назначен за зам.-председател на партията.

През януари тази година той беше осъден условно на 3 години затвор за присвояването на близо 27 000 лева от общината. Районният съд в Пловдив призна вината му за това, че през 2013-2014 г., като кмет на Карлово е присвоил парите на общината, получени от договор с Министерството на околната среда и водите.

Кабаиванов е осъден и да не заема кметски пост за 4 години, но тъй като присъдата не е окончателна, той и неговата защита обжалват присъдата в Окръжния съд в Пловдив. Така той спокойно може да се кандидатира за следващите местни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крадлив седесар!
4
1
 
10
 
! Отговори
много интересно преди 4 години
Значи,за кражба условна присъда,и 4 години за да се поправи!?И сега,вече поправил се,пак драпа за кметуване,така ли!?В нормална държава тоя отива най-малко за 5 години ефективно,и край на политиката до живот!
3
1
 
8
 
! Отговори
степан преди 4 години
Тати каза друг път.
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как се изпуска такъв "отговорен " кокъл ?
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сладко нещо е властта а?!!! Той и нашия 1 ви.дето ни загуби 10 г вече в ялови опити да ни " управлява " На пук и на всяка цена.Пак му се иска.Но няма да го огрее този път! За тоя не знам и не ме интересува!