Готова ли е София за промяна?

Маркет Линкс: Чака ни висока избирателна активност на местните избори
14 авг 2019 22:25, Красимир Ангелов
44
Готова ли е София за промяна?

София изглежда готова за промяна преди изборите, заяви в "Денят ON AIR" управителят на "Маркет Линкс" Добромир Живков. Според него столичани са доволни от начина си на живот, но въпреки това губят доверие в политиците и това отваря вратите за гражданските кандидати.

Още по темата
Живков бе категоричен, че очаква по-висока избирателна активност по време на местния вот през октомври.

"Нагласите преди изборите в София са да няма революционна обстановка. Софиянци са доволни от това, което виждат и живеят добре. София обаче изглежда готова за промяна. Избирателят търси повече гражданското начало в своя политически избор. Има ниско доверие към политиците. Това отваря нишата за граждански кандидатури", каза той.

Той също така разясни, че Мая Манолова е одобрявана от избирателите заради работата ѝ като омбудсман, докато софиянци са поляризирани по отношение на мнението си за управлението на Йорданка Фандъкова.

"Към Мая Манолова има широка подкрепа заради статута ѝ на омбудсман. Предизвикателството е дали ще успее да обърне тази подкрепа в гласове. Интересен акцент е, че София е поляризирана по отношение на мнението за сегашното управление на Йорданка Фандъкова", заяви Живков пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
5
 
13
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
До Истински десен За колко милиарда бе оценено имуществото , което трябваше да се приватизира, и колко милиарда влязоха в хазната, след Костовата приватизацция, след приватизацията , която направиха Юпитата на царя????Лъгаха и крадоха и тия, и тия, но Костов се оля, и народа му би шута, както после и на царя. Но, на царя не може да се отрече едно-НЕ ПРЕЧЕШЕ на малкия и среден бизнес, даже го стимулираше. За зметка на това-Баце ликвидира всички условия, малките да съществуват.
10
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За 10 години ГЕРБ направиха няколко неща в София (а и в България) :1.Ремонт2.Ремонт на Ремонта3.Ремонт на Ремонта на Ремонта и т.н.Да ги ударим през крадливите некадърни ръчичи на есен.Излезте всички и гласувайте !
9
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубавото в тази кампания е че говорим вече за личности и намерението на да се гласува за личности. Аз си спомням предишни местни избори, където макар изборът да е мажоритарен, дилемата на хората беше да гласуват за ГЕРБ или БСП примерно. Много от хората гласуваха за избраната партия без значение кой ще е кандидата. Сега вече като че ли фокусът е върху самия човек - това е положително.
8
3
 
15
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
До ХА-ХА-ХА !Дано си прав, но София е бастионана Борисов и Герб. Всичката администрация на държавата, министерства, агенции , службички и служби, са съсредоточени там, а знаем, кой кадрува. Да добавим и МВР със семействата им, жандармерия и др. Да добавим и всички фирми, гравитиращи в строителство, пътно строителство и др, регистринани в софия, гравитиращи около Баце, служтелите им, семействата им, и не на проследно място-ромския твърд електорат.Всичко това гласува за Герб
7
7
 
13
 
! Отговори
Истински десен преди 4 години
До Анонимен 5Надявам се не броиш болшевишкия режим на ГЕРБ за "син"?Иначе, нищо подобно, истинските демократични управления на Костов и Симеон направиха България европейска държава, и подготвиха всичко за влизането и в ЕС и НАТО, а след тях дойде червената кохорта Станшев - Пеевски - Боко, която съсипа всичко, и вместо европейски стандарт ни върна в тъмните комунистически времена
6
7
 
16
 
! Отговори
Да СПАСИМ СОФИЯ преди 4 години
Дошло е време да изритаме крадливата Шайка на Суджуците, която източва евросредства чрез надути Обществени поръчки.Да изритаме и представителката на тази Шайка за София - самоковската некадърна *** Юрданка Фандъкова.Дошло е време за ПРОМЯНА - гласувайте за Борис Бонев.
5
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Опитват да вкарат Манолова в капан и да се кандидатира и това ще е нейния край.
4
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мая Манолова е обсебена като от фикс идея, че трябва да работи за хората и обществото. Може в началото да е било и поза, но като че ли вече тази идея и поведение се превърна в част от самата нея. Така че очаквам да е полезен за столичани кмет.
3
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Истински десенНе че червените са добри, ама всичко престъпно през прехода дойде от сините - най-вече ограбването на България и слугинажа на чужди интереси.
2
7
 
20
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 4 години
Софиянци винаги са били будни и напредничави хора. Все пак са столичани.Ако баба Гицка от Горно Нанадолнище телевизиите може още да я лъжат колко добър бил Бойко Борисов и колко свестна била Данчето Фандъкова, то софиянци трудно ще бъдат излъгани отново.Фандъчката си отива, а от София започва и промяната за България.Крайно време е Тиквено - Прасешкото безвремие да свърши.
1
10
 
3
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Промяната може да е към добро, но може и да е и за лошо.