БСП: Не се крием зад Манолова!

Борисов да не ни се бърка със съвети, обясни Красимир Янков
8 сеп 2019 09:30, Петя Славова
31

Дали е най-добрият вариант на БСП, Мая Манолова - тепърва ще разберем. Това каза в предаването "Опорни хора" депутатът от БСП Красимир Янков.

"Не му е работа на Борисов да ни се бърка и да ни дава съвети. Не се крием зад Манолова! За да говори така, явно го е страх. А на тези, които чертаят всевъзможни сценарии за това дали Манолова ще прави партия или има амбиции за мястото на Нинова, ще кажа - нека първо минат изборите", посочи той пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
МУТРА преди 4 години
ГЕНЕРАЛ РЕШЕТНИКОВ НИ НАРЕДИ ДА НЕ ИЗДИГАМЕ НАШ КАНДИДАТ, А ДА СЕ КРИЕМ ЗАД ГЪРБА НА МАЯМА...
22
2
 
12
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
Като не се криете зад Манолова, кой ви е кандидатът?
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Бсп е в будна кома.. 22Страната все още е пълна с ид..ти, които искат да работят по комунистически и да живеят по капиталистически - е, тъкмо това им обещават крушовистите по места.И до 4% да падне, БКП няма как да изчезне - дори и да изпукат червенковците, които по "комунистическо" време взимаха 3 пъти по-висока заплата от инженерО-началник цех, все пак са си създали племе с мантрата: "Оти да учим, кът простия ми баща взима триж повече от инджинеро?"Идиискай от такъв ценностна система.
20
4
 
11
 
! Отговори
Чочо преди 4 години
Както и да въртите и сучете ,да се криете зад някой ,да лъжете да мажете и фонтани от лъжи да пръскате без срам ,власт няма да видите защото българския народ не е глупав и помни всичко.
19
1
 
11
 
! Отговори
Курнелия готви... преди 4 години
Голяма готвачка се oказа другарката ***. Сготви цялата партия Бсп. Загуба след загуба на избори. Очертава се нова. Да ви е честито другари...
18
8
 
1
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ -КОЛКО ПАРИ ВКАРВА В БЪЛГАРИЯ -ЦРУ ЗА АГЕНТИТЕ СИ ...И КОЛКО ГРУ-ФСБ ЗА АГЕНТИТЕ СИ ??? ПО МОЕ ВИЖДАНЕ 3 КЪМ 1 !?!? ЕНЕРГИЙНО СМЕ ТОЛКОВА ЗАВИСИМИ ,ЧЕ ДА ХАРЧАТ И ПАРИ- СИ Е ТЪПО !!! НАТЮ ИМА НАПЕЧАТАНИ ЗНАЦИ ЗА ДОБЪР ОБМЕН -ГЮВЕДЖАРСКИ / БЕЗ ПОКРИТИЕ Е ,НО ЧАК СЛЕД ГОДИНИ / !!!! НО НЕ ВСИЧКИ СА АГЕНТИ ...НЯКОИ ПРОСТА СА СИ - " ЕХ БАНЯ- ЕХ КЕФ " !!!!!!!!!
17
2
 
16
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 4 години
Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След оставката на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп след загуба на предстоящите общински избори следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...
16
2
 
15
 
! Отговори
Курнелия се обърка преди 4 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като милионера Георги Гергов, Дъбов,Кутев,Гуцанов,Жаблянов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов, К.Паскалев, Кр.Янков,Р.Петков,Кр.***,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То пък със сини кметове София цъфна и върза . Хайде отново се започва да се дърлим на сини и червени . За мен цветът няма никакво значение , ако човекът е стойностен и заслужава уважение и разбира се си върши почтено работата .
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От омбудсман до кмет... от последната дупка на кавала до предпоследната. Най-си е добре да си президент. По цял ден нищо не правиш, нищо не се очаква от тебе, всички знаят че си просто безработен с 5-цифрена заплата, но гласът ти се чува далеееко-далеееко. Всички ти чуват воя. Слава богу нищо не зависи от тебе та поне като ти се провалят идеите да има друга изкупителна жертва.
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато една партия няма никакви идеи, не предлага нищо ново, говори празни високопарни приказки, които започват с "ще оправим това", "ще оправим онова", "ще променим това", тоест тя самата няма идея какво прави. Когато същата тази партия ръководи цялата си политика, гради целия си ПР и завърта всяка своя кампания не около това, какво предлага, а около критики към управляващите... значи със сигурност не са по-различни от управляващите в най-добрия случай.
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не се крием и зад фатмакаа :)
11
2
 
19
 
! Отговори
Зайко преди 4 години
Ние не се крием. Мая е червена и в червата но трябва да я представим като независима за да може да излъжем повече хора да гласуват за нас.
10
0
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
,Ами крийте се, бе!
9
2
 
20
 
! Отговори
кореняк софиянец преди 4 години
софия никога през демокрацията не е билачервена и няма да бъде ние помним как след 09.09.1944 г комунистите партизани ни вземаха жилищата фабриките идр неща заживяха в тях а нас ни интернираха в провинцията като врагове на народа така че ние не сме толкова прости и късопаметни още помним това що ни сторихте след 1944 г
8
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
малии, колко е мазен тоя! и нагъл!
7
0
 
21
 
! Отговори
А, преди 4 години
Весела Лечева издигната от БСП за кмет на Велико Търново.Съпруга на Манол Велев-спонсора на Гоце.
6
1
 
18
 
! Отговори
Избирател преди 4 години
Да, Янков, веднага ти повярвах, както вярвам на всичко, изречено от социалист!
5
7
 
27
 
! Отговори
Винету преди 4 години
Ами изкарайте ваш кандидат бе, *** червен. Стига с тези ОФ номера да излизате с разни инициативни комитети зад мними независими кандидати. Манолова е червена и в червата.
4
6
 
24
 
! Отговори
Изнервен преди 4 години
До 6. Големи глу.пости си написал.....Но ние помним какво се случва, когато БСП вземе властта. Все пак нормалните и разумни хора са повече от тези като теб и то се вижда на изборите.