НФСБ още се чуди дали да издигне кандидат за София

Няма как ПГ на Обединени патриоти да бъде заличена, уверява Симеонов
10 сеп 2019 14:16, Красимир Ангелов
7

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Предстои да вземем решение дали ще издигнем кандидат за кмет на София, обяви председателят на НФСБ Валери Симеонов, който присъства на регистрацията на партията за предстоящите местни избори.

Още по темата
"Възможно е да, възможно е не. Конкретни имена за сега не мога да кажа. Тепърва ще решаваме за София", обясни Симеонов, цитиран от "Фокус".

Лидерът на НФСБ определи столицата като "черешката на тортата" и затова от партията си я оставяли за десерт.

Валери Симеонов обаче бе категоричен, че ако Волен Сидеров се кандидатира за кмет на София, той няма да получи подкрепа от НФСБ."В личен план няма да гласувам за него. Партиен план няма. Те си решават кого ще издигнат", добави още Симеонов.

Председателят на НФСБ посочи, че успех за партията на местните избори ще е да има повече кметове в по-големи градове. Попитан дали местният вот може да се отрази върху управляващата коалиция, Симеонов призна: "Абсолютно може, ако пак се използват тези отвратителни манипулации в изборния ден, каквито бяха направени в Пловдив, бъдете сигурни, че коалицията няма да я има".

Той коментира и скандалите около ПГ на Обединените патриоти и искането на Волен Сидеров за заличаване на групата. "Не четат ли наредбата, закона, правилника на Народното събрание. Лишено е от юридическо основание. Тъжно ми е да го казвам на хора, които имат висше юридическо образование между тях", допълни още Симеонов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Валери Симеонов се самопредложи за евроизборита,та за кмет на София няма.Същия като недоразумението Сидеров е.
4
1
 
2
 
! Отговори
джо преди 4 години
Тия шмекери вече са "мъртви" само да изправят кандидат кмет и ще им стане ясно.
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Политиката за тоя дотолкова се е превърнала в голямото лапане, че не може да излезе от терминологията на лапането - черешката на тортата... десерта...
2
5
 
2
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Най-смешно ще бъде, ако Атака успеят да съберат повече гласове от останките на патриотите тогава боленчо ще има пълното право да каже, че са нелигитимни.
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алооо сеянчето от Бутан вие сте нелегитимни бе. Групировката ви се разпадна. Какви изборите гонят. Бабите и дедовците още чекат 500-те лв пенсии. Ама те половината измреа по круизните екскурзии. А па другите са на околосветско пътешествие. Голем живот си живуркат бабите и дедовците ни. А па на сичкото отгоре дедовците започнаа да ги дръват за оня русенскио македонец и за Бутанеца. Какво мандрасанье че падне бедна вие фантазията. Мандръсанье и пак мандрасанье.