Къде без него? Пищова кандидат за кмет на Велико Търново

Ще спечеля напук на всичките душмани и за радост на болярите, твърди той
Обновена: 17 сеп 2019 15:46 | 17 сеп 2019 12:31, Красимир Ангелов
46
Къде без него? Пищова кандидат за кмет на Велико Търново
Снимка: Булфото, архив

Шоуменът Димитър Маринов - Митьо Пищова няма да пропусне и на тези избори да се кандидатира за кмет на Велико Търново. Зевзекът официално се кандидатира за вота, съобщава "Монитор".

Още по темата
Така до момента официалните претенденти да седнат на кметския стол в старата българска столица са Даниел Панов от ГЕРБ, Весела Лечева от БСП, Милен Михов от ВМРО и Митьо Пищова. В следващите дни обаче със сигурност бройката ще набъбне с още няколко имена.

"Вярно е, сега съм при едни добри хора в комисията и си подавам документите. Те са много строги, ама справедливи. Оглеждат ми документите отвсякъде, да няма нещо пропуснато. Ама аз съм бетон отвсякъде. Аз съм непробиваем и този път ще спечеля, напук на всичките душмани и за радост на болярите", закани се Пищова пред изданието.

Той уточни, че освен като кандидат за кмет, ще участва в изборите и в листа за общински съветници.

"Аз съм с пенсионерите, с бедните и с гладните, с онези, които нямат пари за хляб. Ще ме подкрепят старите хора, сираците, хората без пари и без работа, нашите братя роми от махалата. Ще има голямо шоу. Ще раздавам кебапчета, кюфтета, лимонада, файтони-майтони. Почвам от старческия дом и след това ще минавам по кварталите и по селата, където хората ме обичат, защото съм един от тях, техен брат", заяви още шоуменът.

Това са поредните избори, в които Димитър Маринов е кандидат. Той дори се кандидатира за президент на вота през есента на 2016 година, но остана с доста скромен резултат. Тогава той отсече, че е раздал 1 тон чиста кайма за кебапчета и кюфтета. "Не мога да приема тези резултати", сподели той.

Тогава Пищова заяви публично, че ако Румен Радев бъде избран за президент ще се обеси, но в крайна сметка размисли и дори се снима с държавния глава.

Преди президентските избори пък той отново бе кандидат за кмет на Велико Търново.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Във Велико търново да не са затворили психодиспансера?
16
3
 
18
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Търновци имате шанс за не виждан прогрес! Ако изберете някои умен, той ще отиде при Баце да иска пари за училища, Баце ще го гледа като австралопитек и го изгони с думите Уга-Буга. Ако изберете Митко обаче, веднага като нарами едно прасе, 2 кила чесън, 5 манкенки, като ги метне у жакузито и бръм в София. С Баце като се намуат, като му предложи да се направи в Търново най голямата кебабчииница, дето да предлага филии със сланина като едно време, Баце веднага ще насочи милиони към Търново.
15
2
 
17
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Да Радослав./////Нека посочената от вас персона ,да не ви е еталон за възпитание и културен мироглед,както и с държанието му при среща и общуване..Държанието му съответства на държанието в селска кръчма,след втората ракия
14
4
 
20
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
До Waffen SSЩо бе, с Бойко говорят по абсолютно един и същ начин, на един акъл са, с еднаква визия, сходен тонаж и на двамата в главата им е само лентички и кебабчета и лютеница и филии със сланина. Защо за едната л0ена топка да може министър-прецедател, а за другата да няма дори кметско място? Не е честно така, ще докарате инфарт я на единия, я на другия!Горките те, да разделите такава прекрасна двойка? Ей Митко, пак няма да ти се сбъдне мечтата за прекрасна семейна идилия с Баце, мъка е това
13
3
 
28
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Той не е никакъв шоумен,а пародия на човек,нещо като несполучлива имитация.Може с първобитното си простащина,да впечатлява само лАОмпени.
12
5
 
14
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Търново може само да спечели с такъв кмет - той веднага ще се разбере с Баце да откриват кебабчиници и Баце ще идва да реже лентички - каква балканска идилия ще настане! Преставете си ги двамата омазани в мазнина и лютеница да муат кебабченца и да се смеят просташки на историите си! Ако тоя спечели, Баце може да реши да измести столицата от София във Велико Търново за да са си постоянно заедно и да си говорят как - ги порят като риби и пълнят като агънца в жакузитата и лимузините!
11
4
 
13
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Това е отлична извадка и представител на всички кандидати от всички партии + независимите! По добра представа за българските политици няма да намерите дори и с лупа да търсите! Даже с Баце са си лика - прилика! Говорят с един и същ маниер, на мнение са, че се разбират с избирателите защото са на един акъл. Абе Баце колко процента получава в Търново? Да не би гражданите там да са имунизирани към чара на такива прекрасни ексемпляри от българската политика!Ако го изберат веднага ще си паснат с Баце
10
10
 
12
 
! Отговори
Паркинги и гаражи преди 4 години
До БолярчеПаркирането е безплатно само на село. Като не ти изнася не идвай с каручката насам.
9
5
 
15
 
! Отговори
Болярче преди 4 години
Във Велико Търново ти вдигат колата и пускат снимки с манипулирани часове .И това го прави общинска фирма. Мизе***ници.Та защо и Пищова да не стане кмет на такъв град.
8
5
 
14
 
! Отговори
Болярин преди 4 години
Този цирей дето переше чужди пари с някакви тираджийски паркове, ако го засека някъде във В. Търново ще го търкулна с два шута в Янтра. Няма да е трудно.
7
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоя *** трябва да го забранят от изборите, само краде от гласовете на другите партии
6
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-добре Пищова отколкото Весера Лечева
5
12
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Щом може хипофизен хомо в Кремл да мачка блядушките 19 години,защо и Пищова да не е кмет.
4
10
 
32
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Щом Бойко Борисов може да е премиер на България защо Митьо Пищова, да не може, да е кмет на Търново ?
3
6
 
19
 
! Отговори
Независим преди 4 години
Защо не? Щом Доналд Тръмп спечели в Америка,и двамата са еднакво луди.
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1Преди години отново се беше кандидатирал за кмет но загуби. За да спечели трябва някоя от големите партии да го подкрепи и съм сигурен че ще спечели.
1
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще гласуваме за него. Пищова ще стана най-накрая кмет на града.