"Атака" в битката за София, не се страхува от загуба

В политиката всичко е възможно, коментира Николай Александров
25 сеп 2019 10:11, Анисия Иванова
8

Месец преди изборите и Волен Сидеров обяви, че влиза в битката за столичен кмет. Лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров съобщи за решението си по време на протест пред Съдебната палата в София. На него демонстрантите оспорваха решението на съда за предсрочно освобождаване на Джок Полфрийман, който уби студента Андрей Монов на 28 декември 2007 г.

Преди два дни културни дейци поискаха Сидеров да се кандидатира за кмет на столицата.

Още по темата

"Имаше дебати в ПП "Атака" във връзка с кандидатурата на Волен Сидеров за кмет. И това е напълно нормално за всяка политическа партия. Но не е имало колебания. Когато се взима подобно решение, то е общовалидно за всички ни", коментира в студиото на "България сутрин" депутатът от "Атака" Николай Александров.

Той бе категоричен, че издигането на Ангел Джамбазки от ВМРО за столичен кмет нямало нищо общо с решението на "Атака".

Амбицията на партията е да се яви самостоятелно, да получи повече места в общинските съвети по места, а бъдещето е на патриотично ориентираните политици, убеден е политикът.

"За кандидатурата на Сидеров се говори още от предходните месеци", отсече Александров.

Припомняме, че на 2 септември стана ясно, че Йорданка Фандъкова влиза в битката за кмет на София. Така настоящият кмет дава заявка за четвърти мандат. На същия ден и Мая Манолова обяви, че ще се бори за поста. На 23 септември пък евродепутатът от ВМРО/Европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки обяви своята кандидатура за столичен кмет.

"Политиката на практика е изкуство на възможното. В нея би било редно да се обсъждат всички възможни варианти и сценарии. Притеснения за това какви ще бъдат резултатите на местните избори на 27 октомври нямаме. От "Атака" не се свеним да изразяваме публично идеите си и да се борим за постигането на целите си", отбеляза още Александров пред Bulgaria ON AIR.

И заяви, че според него София не е десен град. Развитието на столицата ни било изключително динамично и имало много по-различен цикъл от всички останали градове в държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Социолог преди 4 години
Болен ако събере повече от 5000 гласа си го режа в дъно!!!
7
0
 
4
 
! Отговори
не се страхуват преди 4 години
Рублофилите са свикнали вече да губят .Важното е да вземат рублите.
6
0
 
6
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Тоя пък с неговите 154 гласа къде се бута
5
2
 
5
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До ФактТова е така. Те знаят, че нямат абсолютно никакъв шанс, особено след като станаха лакеи на Борисов, но се кандидатират, за да размият разликата между Манолова и Фъндърката и да й дадът шанс на вторият тур. Факт е, че Иванчева ги би като мачки у дирек на евроизборите;))) Оня ден гледам ТВ "СКОТ". НФСБ-то дори са станали крило на ГЕРБ, дори не са партия вече, щом и те си номинираха на 4-то място, в листата, човек на СДС от "Демократично действие" също като ГЕРБ.
4
4
 
5
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Тези и другите кандидати са бушони на ГЕРБ който ще се опитат да размият победата на Манолова.
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А трябва ксто се окажат с едни няма и 3000 гласа Пияндурите може да спрът рублите
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не се страхуват от загуба. Защо да се страхуват от нещо което е сигурно.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
атака пръцкат, взеха рублите и сега ще *** на воля.