ВМРО: Джамбазки има шансове за балотаж в София

И все пак депутатът д-р Калин Поповски е предложил друг кандидат
25 сеп 2019 23:40,
22

"Настояваме инспекторатът към ВСС да направи проверка как е освободен Джок Полфрийман. Виждаме каква е обществената реакция по случая. Полфрийман има да изплаща и доста сериозна кръвнина, какви гаранции има, че той ще го направи от Австралия". Това каза в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от групата на "Обединени патриоти" д-р Калин Поповски.
Още по темата

По неговите думите най-важна е позицията на инспектората към ВСС дали е законно решението.

"Имаме малко различия с ГЕРБ за съкратеното производство. Предстои правна комисия и второ четене на този проектозакон. Много е сериозен спорът по темата, не бива хора, които са извършили тежки престъпления, да използват тази малка вратичка в закона, за да намалят присъдите си", коментира Поповски.

Според него все повече се работи по контрола на клиничните пътеки в НЗОК.

"Предложих на съвет друг кандидат за кмет на София, а не Джамбазки, но надделя мнението на мнозинството. Той ще бъде един от сериозните претенденти. Знаем, че понякога социологията месец напред не дава най-верните резултати. Ангел Джамбазки има шансове за балотаж в София - той е познато лице, сериозен кандидат е", уточни Калин Поповски в ефира на Bulgaria ON AIR.

Поповски сподели, че за момента във ВМРО мислят само за първия тур, а не за балотажа.

"Мисля, че не е сериозно да се коментира дали Волен Сидеров ще стигне до балотаж. Това е "пожарен" ход от партия "Атака". Не смятам, че към настоящия момент Сидеров има големи шансове", каза още депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
хомосороспиес преди 4 години
Аа. Няма да те подкрепят нашите. Когато се гласуваше да минем под дьгата се вьздьржа.Шансове само ко сме заедно на парада.
12
1
 
4
 
! Отговори
Предлагам преди 4 години
още отсега Джамбазки да осигури например сглобяеми жилища или фургони по някаква европейска програма, които обаче ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се инсталират някъде в провинцията, в обезлюден район, където има условия за земеделие и животновъдство.Също така да се ангажира твърдо да приложи закона срещу скитничеството, така че никой от съборените гета да не се шляе бездомен из София, да строи нови незаконни жилища и да виси на социал.Ако успее да направи това, за него ще гласуват поне две трети от софиянците
11
1
 
3
 
! Отговори
Джамбазки е кандидат преди 4 години
по-подходящ от Сидеров.Нека Джамбазки отсега да започне да разяснява как ще реши жилищния проблем на обитателите на гетата. Те това и чакат - да им бутнат незаконните постройки през есента, за да ревнат, че няма къде да живеят през зимата и да искат общински жилища. Това би означавало не само да НЕ се отървем от неучещата и неработеща напаст, но и да обременим Общината със задължението да им осигури свестни жилища, до каквито работещи и учещи българи не могат да се доберат.Предлагам /продълж./
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно защото е "познато лице" никой няма да гласува за него!Това нЯщУ се въздържа за Истанбулската конвенция,и ако си мисли,че хората вече са го забравили,значи горчиво се лъже!А другото са празни приказки от кафенето до пазара!
9
1
 
4
 
! Отговори
Любомир Иванов преди 4 години
За тоя " умник" няма да гласуват дори от собствената му партия, а пък приближените му мутри мечтаят за балотаж. Съгласен съм да се хвана на бас с всеки, който твърди горното!
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гласувах за него за евродепутат, защото там е полезен и работи за страната ни. Ако случайно сега го изберат за кмет какво става? Подменят вота на хиляди хора, избрали него в европарламента, а на негово място хайде следващия... не е редно да се разрешава едни и същи лица да се кандидатират отново и отново, ако вече са избрани. При изборни длъжности трябва да имаш право да се откажеш само в случай, че излезеш от политиката. И да, смятам, че тази кандидатура е в полза на Фандъкова.
7
3
 
10
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Няма шанс но такива кандидати като него пречат на Манолова да победи,те работят в полза на Фандъкова..
6
9
 
3
 
! Отговори
Алекс2 преди 4 години
Ако спечеля 6 от тотото ще имам голям шанс да си купя скъп мерцедес хо хо хо ! Фандъчето е фаворит знаят го и малките деца !
5
2
 
7
 
! Отговори
??? преди 4 години
Бил предложил някой друг. Кой от двамата е имал по-голям шанс. Аз мисля, че имат шанс да направят един БЕЛОТАЖ с загубилите или едно "Не се сърди човече".
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Момата има шансове за балотаж с герб само в някой много ромски град или село...
3
1
 
13
 
! Отговори
;-) преди 4 години
Има, грънци!
2
3
 
18
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Джамбазки има шансове да води и гейпарада на София догодина, ако работодателите му от Брюксел му наредят.
1
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ачо Джендъра няма никакъв шанс.Мястото си му е в бакалията на Централна гара.Чудя се откъде се намериха толкова балъци ,че продажните патреоте да вкарат двама евродебили в ЕП.За пияндурника на Ернестина Шинова не ми се мисли...Отврат се всичките от файтона на Шкембе войводата ,с големата тераса.И мазната пеликанска шия.Отврат.