София никога няма да почервенее, ще остане синя крепост!

Лидерът на КТ "Подкрепа" зад исканията на медсестрите
28 сеп 2019 22:45,
212

София никога няма да почервенее! Ще си остане синя крепост, настоя лидерът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов.

"Кампанията изглежда повече от черна и с всички средства. Популизмът е повсеместен", посочи той пред Bulgaria ON AIR.

По думите на президентът на КТ “Подкрепа”, справедливи са исканията на протестиращите сестри, но промените не бива да се правят на парче.

“Защото всеки път се налага промяна на промяната, а резултатът е нулев”. Така не се правят реформи, категоричен беше лидерът на КТ “Подкрепа” пред "Опорни хора"


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
4
 
12
 
! Отговори
Картофчо преди 4 години
Каква синя крепост!? Те сините останаха 20-ина човека и то вече пред пенсия!Но и червените няма да спечелят с Мая, защото още помним законите които гласува като депутат а после се бореше срещу тях като омбутсман. А като видим и липсата на план и една сюрия калинки в екипа й, ситуацията става плчевна. Хората отдавна престанаха да гласуват за лозунги.
85
8
 
17
 
! Отговори
Shark преди 4 години
София много отдавна не е синя крепост, нито Пловдив, нито който и да е град. Греберастките комунисти са по-червени и и от БСП. Като се започне от пазача на бай Тошо
84
4
 
19
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
Как да остане София "синя крепост" когато отдавна е в ръцете на мутренско-далавераджийската структура, наречена ГЕРБ.
83
4
 
13
 
! Отговори
Пловдив преди 4 години
В града разпродадоха общинските терени на частни лица и вдигнаха блокове. В града няма къде да спреш дори и в крайните квартали. Бутат се стари къщи и се вдигат блокове без да се предвижда паркинг за автомобил.
82
3
 
25
 
! Отговори
българин преди 4 години
Никой и не си мисли че София ще "почервенее" "побелее" или " посинее"бе бако!!! Тия приказки не вървят вече на партийните ви събрания!! Всички ще се обединим ПРОТИВ ВАС.Да не сте пак вие на власт!-:) Лицемери се оказахте и вие толкова години вече! Икономика никаква.Продължават фалити на фирмички! Изгубихме важни за икономиката ни проекти . Сега и завода се оказа че ще е в Турция! Да загиваме но вие Пак да сте на власт а? Нямате шанс този път! Ще си ходите!
81
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия всички са на софрата приготвена с наши пари. Няма как да чакаме промяна от тях. Те казват това което е изгодно за крадците, иначе няма папо.
80
1
 
17
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
и като остане синя аз ще дишам ли по леко и ще мога ли да спя нощем отвиковете на наркоманите в лялин
79
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ..защото герб не са червени..нали?Същите ченгета и ***.
78
1
 
19
 
! Отговори
Кво синьо преди 4 години
Кво червено, кво синьо.Живеете в 1917 г. всичките.Хората се чудят как да си платят парното и тока, издъхват под диктата на ЧСИ-та, получават инфаркти и инсулти от сметки за битови и режийни.БГ загива и изчезва, тея още се делят на чекисти и меншевики.Чавка им е изпила мозъка, стига с тази реторика на омразата, запретвайте ръкавите и спасявайте БГ, ако не можете, махайте се.Куцо кьораво и сакото логорейства върху загиващата БГ.
77
2
 
20
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
То пък едни "сини". Кварталите отдавна са гета. Разбити и занемарени тротоари, улици, междублокови пространства. Няма озеленяване. Блоковете се разпадат. Това, което трябваше да бъде програма за саниране се *** в масово пакетиране. Добре че има саморасли дървета. Всички пари се изсипват в центъра за чиновниците и реститутките да карат тротинетки.
76
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоя *** мазен
75
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоя все зад сестритеами стига се кри бре излез отпред и направи нещодругоосвен да слугуваш на банкянското ***
74
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обичам подмазвачи и подли зурковци!
73
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България се нуждае от промяна на елитите и политиките, реформи, но елитите едва ли ще се съгласят с това, по-скоро ще продължат да провеждат популистка политика
72
1
 
21
 
! Отговори
До 95 преди 4 години
А ми гласувай си пак за Фъндъков както до сега, така де по герберски
71
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ние нормалните хора искаме чиста софияа вие все гледате да я боядисатеот боядисване сме на тоя хала вие си живуркате на гърба на народа- профсъюз - друг път
70
1
 
12
 
! Отговори
... преди 4 години
някакви ей такива като този или други със зачервени очички облъчни по партията майка ще ме накарат напук да гласувам за Манолова.. то бива да си облъчен ама чак толкова
69
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
сафия беше чиста и подредена сега е *** и омазанада те е гнус да стъпиш на плочките по витошка и пред ндк-томазнотия до шияако това е синята софия - мерсиа тия клакьорчета да си го наврът в г.защото за нищо друго не ставати подкреба е един от основните разрушители на българската промишленостс назначаваните от профсъюзни събрания на директори и сриване на предприятияабе общо взето са си едни охранени ***
68
10
 
7
 
! Отговори
Панталей Партизанина преди 4 години
Това не е така защото г-жа ММанолова е изготвила мъдър план за града. Нейният екип се състои от архитекти, ракето-моделисти, молекулярни биолози, професори, инженер-химици, приложни математици, програмисти, квантови физици, социолози, космолози и др. Заедно те са изработили прецизен план за оправянето на София за не по малко от две години. Победа!
67
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Столицата е златна кокошка, която снася диамантени яйца за кръговете и обръчите от партийни фирми. Общинските търгове, обществените поръчки, пазарите, търговските площи, бизнесът с бокл.ука, застрояването на междублоковите пространства. В това ли се изразява сблъсъкът червено - синьо - на кои фирмите щее папкат от медеца. Тогава по-добре някой независим