Политолог: Шансовете на Фандъкова за нов мандат растат

Доцент Румяна Коларова за предизборните страсти
66

Местните избори наближават, а предизборната кампания тече с пълна сила. Партиите дават различни заявки, но кой ще победи? Доцент Румяна Коларова коментира темата в "Денят ON AIR".

"Местните избори са веднъж на 4 години. От тази гледна точка няма умора. Ще видим каква ще бъде избирателната активност, тя ще бъде много показателна. Тя много често е индикатор за разминаване на резулатите", обясни в "Денят ON AIR" доцент Румяна Коларова.

Тя смята, че шансовете на Фандъкова за София нарастват, съдейки по социологическите проучвания и насоките на дебата.

"Много ясно става, че всъщност всички предложения на другите кандидати за кметове са в посоката, към която до този момент работи общината", уточни политологът.

Според нея сегашният кмет е положил достатъчно усилия за изработване на предизборна кампания, а друг е въпросът дали ще бъде изпълнена.

"Аз мисля, че основни промени в управлението на всеки един град стават в дебат с хората, но за Столичната община истината е, че 1 година преди изборите беше създаден формат, в който това се търсеше - комуникация с гражданите и експерти", коментира политологът пред Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ това, което ще усетим от резултатите в София, са последиците от направеното от общината.Тя изрази мнение, че тепърва ще се види, че печелившо за даден кандидат е да критикува Мая Манолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
***сopоcоиди
36
6
 
10
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Абе тия *** все едно на конвейер са ги правили... Е*ати противното излъчване на тая Коларова.
35
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На изборите ако нещо не и стигна на Фандъчка ,Мишо Констанстинов си знае работата ! Така печелят Герб ! Аз като чувам по спирки и навсякъде как народа ги псува как ги подиграват за безбройните им изцепки и с когото и да говоря все казват че не понасят Герб и накрая пак те печелят ,това да не е случайно ?
34
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко предвидимо - придворната платена хвалителка на Борисов раздава прогнози... Ама кой да я слуша, толкова се е изтъркала от интензивната и употреба.
33
19
 
6
 
! Отговори
Комсомолката Мая преди 4 години
Кандидатката на БСП Мая Манолова, само ако се докопа до кметския стол и ще започне разкрадането на София от комунистическата шайка !
32
18
 
7
 
! Отговори
Никога Костинбродска преди 4 години
Мая Манолова погази закона за изборите като излъга цяла България с абсолютно измислената афера Костинброд, което съда доказа след това. Не сме забравили.
31
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма да гласувам за Фъндъкова, защото с нищо не подобри живота и средата на хората в моя район. Ще реша за кого от останалите да гласувам според програмите им. Няма да е партиен избор, защото партиите отдавна са станали вредни за хората на всяко ниво.
30
0
 
2
 
! Отговори
питанка преди 4 години
До ДивергентКажи ми за кого да гласувам, че не знам.
29
19
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Фандъкова да не пуска никакъв фандък на Манолова!
28
6
 
25
 
! Отговори
Дивергент преди 4 години
Цялата платена ***, на герберска хранилка е на амбразурата. Показаха ни синдикати, социолози, политолози и всякакви комунисти, прекръстили се на седесари и гробари, да защитават робовладелците. Никой не мисли за народа, а той им вади хляба.
27
5
 
20
 
! Отговори
Тодор преди 4 години
До ЧИТАТЕЛ: Тя беше много вярна на СДС ,но явно ГЕРБ дават повече мангизи и сега е върла гербаджийка ! Бойко.о.о ,виж си матряла .
26
3
 
12
 
! Отговори
Паньо Павлов преди 4 години
Растат ти взятките от герп
25
1
 
22
 
! Отговори
Ванко преди 4 години
Сите седесари ,станаа гербари ! Тази ,от снимката ,не прави изключение .
24
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Столицата ни е под герберска картофена тирания. Никъде по света няма такава демокрация - една и съща кметица да управлява 10 години подред.
23
6
 
5
 
! Отговори
Браво преди 4 години
Само че, преди бяха 250, сега 99.9. Обичам евроатлантизма, и демокрацията, купих си три джипа, пет мезонета, и три пентхауза, бутоните са ми от чисто злато в частния лифт, а бутонът на тоалета ми е с инкрустирани диаманти, а децата ми учат едното в Лондон, другото в САЩ. само от комисионните на Локи, осигурих правнуците, а от бронираните машини ще осигура пУколението си до 9 коляно.На лУбовниците -ядец, шъ им подаръ черно бяла снимка в дървена рамка.
22
5
 
40
 
! Отговори
Не нам тия! преди 4 години
Фандъкът положи достатъчно усилия, за да навлече омразата не само на сафиянци срещу себе Си,но срещу шайката ГРОБ.Достатъчно е да си припомним, че лично тя НЕ ЗАЧЕТЕ съдебното решение, с което билетчето от 1,60лв.за градска дЕбилност е незаконно.Нарочно обжалва, за да протака и за дере кожите на хората по-дълго.Да си припомним и милионите левове, които потроши,но и изпра СИК-аджийската шайка чрез некачествени ремонти на улици, булеварди, сгради. Поради това, аз ще гласувам срещу Фандъка!
21
34
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото повече русофилски *** за червената Мафия тук, толкова по-печеливша е кандидатурата на Фандъкова.
20
7
 
39
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 4 години
Задръстена гробарка !
19
36
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шансовете на Фандъкова не растът Преди си бяха 100% и сега са 100% Въпроса е по скоро Джамбаза с колко ще бие мая
18
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо не забравяме! На всяко престъпление и всеки скандал на БСП отговарят поне по десет на Герб и то много по-нагли и скъпоструващи!Всичко помним!