Живко Тодоров спечели за втори път от раз в Стара Загора

Той събра 71,8% от вота на своите съграждани
27 окт 2019 23:06, Красимир Ангелов
8
Живко Тодоров спечели за втори път от раз в Стара Загора
Снимка: Община Стара Загора

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров печели изборите за кмет на града категорично още на първи тур, показват данните от паралелното преброяване на "Gallup International" при 70% изпълнение на извадка. Така той ще управлява града на липите за трети мандат.

Тодоров събира 71,8% от вота на своите съграждани, срещу 14,1% на Иван Върляков от БСП.

Магдалена Овчарова от Демократична България събира 3.5% от вота, Янко Янков от Алтернативата на гражданите 3.4%, Искра Михайлова от „Възраждане“ - 2.6%.
   
ГЕРБ остава първа политическа сила в местния парламент, след като печели 41.9% от вота според паралелното преброяване. БСП има 14.1%, сочат още данните на "Gallup International".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
6
 
4
 
! Отговори
факт преди 4 години
Въпреки, че е спечелил трети мандат, ще гори в Ада още приживе. Отнася се и до всички сини комунисти от ПП ГЕРБ и техните роднини, приятели и симпатизанти.
5
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Червените отпадъци са ГЕРБ не БСП
4
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нокаут за червените отпадъци
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако кметът направи обещаната спортна зала и новата индустриална зона заедно с темонта на ЖП гарата гаранция ще си осигури още един мандат. Дано най-накрая и съпартийците му от ГЕРБ направят тунел под Шипка и магистрала Русе-Търново-Стара Загора - Хасково. Летището може да се преглътне засега, но магистралата север -юг е задължителна.
2
1
 
18
 
! Отговори
Съвет към кмета преди 4 години
Населението и бизнесът в Стара Загора растат, но уплътняването със строежи трябва да спре. Не допускайте грешките на Софияи Атина. Разширете града настрани с модерно ниско строителство в американски стил, а в центъра изберете място за високи административни сгради и стройте над 10 етажа само там. Трябва клъстер за сити на града. АйТи секторът направо изригна в града.
1
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво Живко!Най-добрият кмет в България!Стара Загора е отличен пример за проспериращ европейски град, идеален за млади хора с деца - чист, подреден, зелен град със силна местна икономика.