Тодор Кръстев за район "Сердика": Може да е интересен за инвеститорите

Кандидат-кметът коментира свършената от него работа
31 окт 2019 04:00, Анисия Иванова
2

Кандидатът за кмет на район "Сердика" Тодор Кръстев коментира в ефира на Bulgaria ON AIR предстоящия балотаж, неговите грешки и за какво още иска да работи в района.

Според него е можело да има по-силно присъствие в социалните мрежи и всичко, което прави в района, трябва да се публикува, за да стига до хората.

"Грешката, която допуснах, е липсата на информация и присъствието в социалните мрежи", коментира Кръстев в предаването "Денят ON AIR".

Кандидат-кметът смята, че много от неговите опоненти го атакуват с неща, които е изпълнил, но заради липсата на присъствие в социалните мрежи хората приемат тези атаки за истина.

"Положихме много усилия, за да се получи това нещо. Поставихме много камери за видеонаблюдение, не само в големи трасета, но и в малките райони", коментира Тодор Кръстев във връзка с обновяването на района и частите около Лъвов мост.

Кръстев коментира и проблема с незаконните постройки. През 2017 година бяха съборени над 40 къщи и са заличени адресите. Мястото е изчистено, но е необходимо и собствениците да поемат ангажимент към земите си, върху които се появяват тези постройки.

"Можем да развием този район, за да е интересен за инвеститори", смята Кръстев. Това може да стане чрез изграждането на бързи връзки със Северната скоростна тангента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първа Българска Армия не е ремонтирана от 30-40 години, както и почти всички улици в района, но това не е проблем, проблем е че не му отразявали постиженията в социалните мрежи...