ВМРО подкрепи Фандъкова за кмет на София

Патриотите няма как да работят с хора от БСП
31 окт 2019 14:44,
110
ВМРО подкрепи Фандъкова за кмет на София
Снимка: Булфото архив

Подобряване на сигурността в града, благоустройство на кварталите и развиване на северните райони са част от ключовите моменти от програмата на ВМРО, които Фандъкова и екипът ѝ се ангажират да развиват в следващия мандат. Областният комитет на ВМРО – Българско национално движение в София е взел решение на балотажа на 3 ноември да бъде подкрепена Йорданка Фандъкова за кмет на София, съобщава пресцентърът на партията.

Още по темата

Проведени са срещи с г-жа Фандъкова и екипа ѝ, като е постигнато съгласие за съвместна работа в следващия мандат на Столичния общински съвет по теми като подобряване на сигурността в града, благоустройство на кварталите и развиване на северните райони, допълват патриотите.

Позицията на ВМРО – София е, че в следващите четири години усилията на кмета на общината и Общинския съвет трябва да се насочат по тези теми. Логично е ангажиментите да бъдат потвърдени преди балотажа, каквато е била и позицията на представителите на ГЕРБ.
Председателят на областния комитет на ВМРО в София Владимир Митов потвърждава, че с екипа на Йорданка Фандъкова е постигнато съгласие по водещи за ВМРО теми, което е добра основа за споразумение, след като Фандъкова бъде избрана за кмет.

Общинският съветник от ВМРО и член на Националния изпълнителен комитет на Организацията Карлос Контрера смята, че подкрепата за Йорданка Фандъкова е логична. Според него с другия кандидат на балотажа в София – Мая Манолова, няма как да се постигне никакво съгласие. Тя обещава всичко на всички, подчерта Контрера.  Също така няма как ВМРО да работи в Общинския съвет с групата на Мая Манолова – съветниците от БСП.

Карлос Контрера е категоричен, че на балотажа ще подкрепи кандидата Йорданка Фандъкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
16
 
5
 
! Отговори
Паисий преди 4 години
Политиката на ВМРО е адекватна, за разлика от тази на Демократична България!
12
3
 
4
 
! Отговори
хаха преди 4 години
До ДесенЕ вие сте три процента и молби за членство в БКП да подадете все тая Колко смешно само звучи, аз съм десен и ще гласувам за комунистическата партия в България и техния кандидат сестра Галева
11
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВМРО масово купуват гласове от тези,които плюят обикновено,нямат други избиратели.
10
29
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Мая Костинбродска няма никакъв шанс. София е синя. В неделя *** ще бъдат брутално унизени :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
9
17
 
7
 
! Отговори
Мая лъже и маже преди 4 години
И какво се оказа сега Мая Манолова сама си лепила неразлепваемите стикери за да обвинят конкурентите и(има снимки за това в лявото вестниче 19 минути). Лъжлата си е лъжла - като се започне от Костинбродската и лъжа, та и досега. Кръвта вода не става - бивш комунист няма...
8
8
 
27
 
! Отговори
rusnak преди 4 години
Тия ме/дузи и плаз/модии от ВМРО що не вземат да се вземат с ЕВРОРОМА на следващите избори и не си нароят джурейвци?
7
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вмро ще го хапне соп, лив на следващите избори. Шкембе войвода Русенскио Македонец се самозабрави. Помисли се за безсмъртен. Не така бе Русенски македонецо ела да чуеш как те благославят старците и бабите които гладуват и мръзнат. Мислиш ли че пак ще гласуват за пишман патриотарите които им обещаваха мед и масло. Чак срам ме хваща като ги слушам старците какви псувни използват за родата на Балевски и на Шкембето. Сидеров се оттегли от Шайката сега ще искара кирливите ризи на фандупкова.
6
39
 
7
 
! Отговори
Никога Костинбродска преди 4 години
Мая Манолова погази закона за изборите като излъга цяла България с абсолютно измислената афера Костинброд, което съда доказа след това. А тя се опитва да ни излъже отново. Не сме забравили.
5
2
 
36
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
Където е кoкaла,там сме и ние!
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мая Манолова има костовистите .
3
4
 
21
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Патриотите са кауза пердута така, че няма никакво значение какво говорят, ако техните избиратели са искали са щели да гласуват за фандъка така, че сега могат само да гледат и да се надяват.
2
4
 
15
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 4 години
Задръстени ...
1
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
джамбазки не е против корупцията в софийска община а против хората с различна сексуална ориентация (каква ирония нали ) и с различен етнос....според него това са проблемите на софия