Борисов: Да бъдем снизходителни към Радев!

Премиер и президент отново влязоха в задочен спор
Обновена: 3 ное 2019 14:56 | 3 ное 2019 14:55, Александър Попов
411
Борисов: Да бъдем снизходителни към Радев!
Снимка: БТА, архив

Бойко Борисов влезе в добро настроение да гласува в своята секция в 78 СОУ "Христо Смирненски" в Банкя. Той се спря пред чакащите го хора и с усмивка заговори за победата на кмета на Банкя още на първи тур, както и за успеха на ГЕРБ миналия уикенд в Кюстендил.

Не всичко протече добре обаче след като пусна бюлетината.

Още по темата

"Дадох гласа си, за да продължи София да расте все по-хубава, защото когато аз бях кмет Кремиковци бълваше дим с всички цветове на дъгата. Направили сме много за чистота на въздуха. Всичко от канализацията отиваше в Искър и тя беше като в приказките - течеше, жълта, синя... Сега цялото дефиле е чисто. За мен миналата неделя свършиха изборите и ГЕРБ победи БСП категорично", заяви лидерът на ГЕРБ.

Той бе попитан и за думите на президента Радев по-рано през деня, който иска да свика партии и МВР във връзка с купуването на гласове в страната.

"Явно когато само той победи всичко е честно. Но когато един мъж е обграден с Мая Манолова, Корнелия Нинова, Татяна Дончева, Елена Йончева - те го ошашавиха този човек, не му завиждам, нека бъде снизходителни. Но това не е ли политическа агитация?", попита Борисов.

На репортерски въпрос дали и неговото не е агитация, той прекрати изявлението си с думите - "Щом агитирам, гледайте си работата". След което продължи пътя към колата си.

Все пак той се спря да коментира вчерашното изявление на Макрон и за отново заяви, че е станала грешка в превода. Но все пак България ще изпрати своята протестна нота.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


411
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едноличният управител на територията.
31
5
 
12
 
! Отговори
До зозо преди 4 години
Къде ги гледаш тия данни? Аз виждам Маяма Нолова води с 4%
30
4
 
1
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Много канали май се хващат на антена, пък и безплатно, пък и джамър, но развалят джамъра като се целят в него с токове, токоизолирайте антените или с диаелектрици!
29
3
 
8
 
! Отговори
Доцент преди 4 години
До ПрофесорАло Професориии, урните ли си отворил, гласовете ли си преброил?!
28
4
 
17
 
! Отговори
30 години ДЕМОКРАЦИЯ преди 4 години
Ноември е преломен месец за България, нека и сега бутнем наследника!
27
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кремиковци го затвориха БСП, министър Петър Димитров.Не си приписвай пак чужди заслуги.
26
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Диктаторските режими се махат с оръжие, а не с избори.
25
21
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
До Ф.С.В.Бързо хаповете, другарю. Не гледаш ли екзитпола? Мая Костинбродската губи с над 12 % в София. Не вървят вече решетниковите номера с "независимия" кандидат.
24
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Идолът на простите пак се появи и отново бълва глупости на килограм в типичния му мутренско-махленско-народняшо-селски стил.
23
5
 
30
 
! Отговори
Исус Рамаданов преди 4 години
Щом е изнервен значи нещата вървят към ПРОМЯНА.
22
26
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Хахахахааааа, *** яко ядат хурката навсякъде :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Мая Галева Костинбродска да си я прибират в БСП. Не върви номера на Решетников с кРадев като няма гласове на ДПС :))))))))))))))))))))))))))))))))
21
8
 
21
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Тази вечер ще си пия ракията и ще се смея от сърце- Защото тази вечер Буда ще се пули с психясъл поглед как е загубил София-ще върти очи и ще обяснява че всички гласували против Фандъкова са "ГА-ДО_ВЕ!. Но всъщност "ПЕРКИТЕ" на акулите ще спънат апартаментната алчност на ГЕРБ Борисов си заслужава тази ВЕЧЕР-ТОЙ дори оправда Макрон за обидите към българският народ!! Тази вечер ще е ГОЛЕМИЯТ КРАХ НА ГЕРБ ! ЧЕСТИТО НА МАЯ МОНОЛОВА -!!!1 (и да допълня -аз съм си бургазлия от Бургас)
20
8
 
0
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Той и антимагнетикът си знае къде да размагнитва, народе размагнитвай се с фолио и графит на токоизолирани повърхности, пречат ни вредните терористи по какви ли не начини с тези секретни технологии, оплешивяваме, импотентни сме, болни, не регенерираме, трудности в мисленето, физическа немощ и какво ли още не.
19
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изразът на лицето говори.Това не е нормален и щастлив човек.
18
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато отнесли мощите на св.Ив.Рилски и един се е изцепил,че не познава такъв светец-спрял да говори.Нека и сега ни помогне светеца,че ни писна от това нещо.
17
3
 
31
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Един Боко...гласува,10-сет го вардят.Петима отвън и петима...вътре.От...какво го вардят;от народната...либофф.
16
6
 
0
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Светлината е положителна енергия и винаги избива в нещо добро, лекува , подмладява, понякога в редки случаи може и да възкресява, затъмнили небето копелдаците, изпарявайте киселини във въздуха да оттъъмните небето, я отворете кутията на компютъра и пуснете един блутут да синее да видите как бързо ще тръгне компютъра на синя светлина. Полицията да минава на светлинна енергия или изобщо да не се занимава повече с нас ако ще върши простотии да ни затъмнява, подменят всичко качествено по жилищата!
15
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Сливен платили на онези прескъпо и от две седмици празнуват и се хвалят, отделно и на всички институции в града. Малкото останали българи са отвратени...
14
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Това е истината!А за престъпленията на Мая няма да ми стигнат позволените символи . Закривайте се червени комунисти!
13
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не бъдем повече снизходителни към Борисов! СТИГА! БАСТА! СТОП!