Денчо Бояджиев от БСП печели изборите в Разград

От левицата се хвалят за Първомай, Дряново, Пирдоп...
12
Денчо Бояджиев от БСП печели изборите в Разград
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Кандидатът на БСП Денчо Бояджиев печели изборите в Община Разград, става ясно от пост в официалната Facebook страница на БСП.

Още по темата
"Денчо Бояджиев - успех! Сигурни сме, че ще бъдеш успешен кмет на Разград", пише в страницата на БСП. Той се яви на балотаж с кандидата от ГЕРБ Валентин Василев, но на този етап няма повече информация за резултатите.

Социалистите се похвалиха още, че печелят балотажите в община Родопи, Медковец, Левски, Пирдоп, Попово, Созопол, Пещера, Никопол, Златарица, Добричка, Нови пазар, Макреш, Златица, Първомай и Дряново.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
Менто преди 4 години
Не Денчо спечели а тумбака от герб беше наказан.!.
7
3
 
1
 
! Отговори
Striker преди 4 години
На тъпо население - такъв кмет.
6
4
 
0
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
До 7На кирилица в монголски падеж...
5
3
 
5
 
! Отговори
БСП рай преди 4 години
Едине и пиене на корем с парите на народа и щипане на червените другарки. Благоденствие, Сполука за Българ... за комунистите.
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Назад към комунизма!
3
7
 
12
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
Ми честито на Корнелата - толкова напъване, толкова плюване, толкова лъжи, толкова га.д.ни номера и накрая - к`во - напънала се планината и родила мишка.Сега е редно да си се качи на метлата и да си отлети в Крушевица. А, пропо - в Крушевица май спечелиха ГЕРБ. Да си ходи опашатата лъжкиня щото старите хиени от БСП-то ще я разкъсат за дето за n-ти път загуби изборите.Боко не може да си пожелае по добра опозиция от БСП начело с Корнелата.
2
15
 
12
 
! Отговори
София е синя преди 4 години
Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След предстоящата оставка на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп след тежката загуба на общинските избори следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...
1
5
 
14
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
Медковец и Макреш са страшни победи за БСП. Ха-ха-ха.