От щаба на Манолова с надежда: Екзитполовете може да грешат!

Водихме светла и открита кампания, смята Никола Вапцаров
42
От щаба на Манолова с надежда: Екзитполовете може да грешат!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ние, за разлика от опонентите ни, водихме светла и открита кампания, заяви председателят на  Инициативния комитет на Мая Манолова Никола Вапцаров пред БНТ в първи коментар на изборните резултати от балотажа в София.

Още по темата
Той призова да се изчакат окончателните резултати, или поне паралелното преброяване, преди да се говори с категоричност кой е спечелил и кой е загубил.

"Имаше огромни нарушения днес, аз лично съм пуснал 25 сигнала", посочи Вапцаров.

"Все пак екзиполовете може да са грешни. Традиционно десните избиратели никога няма да си признаят, че са гласували за Мая Манолова", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
7
 
10
 
! Отговори
Корнелия Нинова преди 4 години
Госпожо Манолова, бях готова да кажам че ще подам оставка, в случай че загубите, но добре че не го направих, че щях да съм на пазара за безработни. Защо Ленин, защо те не повярваха, че си независим кандидат. Сега щеше да водиш с 80 %, ама старата моя левица пак ти свали рейтинга.
6
13
 
14
 
! Отговори
Мисля преди 4 години
Това е началото.Моделът Герб се пропука на много места. Има пробуждане.Сравнете първия избор на Фандъкова с днешния и ще видите.Браво на госпожа Манолова.Издържа цялата помия,която изсипаха опонентите и техните избиратели.Кампанията и беше честна и прозрачна.
5
7
 
9
 
! Отговори
Манолова, фен съм Ви преди 4 години
Мила Мая Манолова,едва сдържам сълзите си, гледайки резултатите. Понеже за жалост не успяхте да спечелите София, умолявам Ви да намерите сили и да се кандидатирате зам кмет на сърцето ми. Винаги ще ценя работата, която вършехте за нас, гражданите.От вечно подкрепящите Ви граждани
4
11
 
9
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 4 години
Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След предстоящата оставка на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп след тежката загуба на общинските избори следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...
3
16
 
18
 
! Отговори
Защо светът е такъв? преди 4 години
Мая Манолова трябваше да спечели... Пропилях си си бюлетината напразно. Молете се, може екзитполовете да грешат...
2
8
 
16
 
! Отговори
бай Иван преди 4 години
Никола Вапцаров да не се занимава с политика,а да възпее с бели стихове Мая Кречеталото,за да има по големи успехи за следващите избори,ако БСП не се преименува отново!
1
17
 
22
 
! Отговори
ЕЛЕНА преди 4 години
МНОГО СЕ ЧЕ МАНОЛОВА ОТПАДНА ТЯ НЕ СТАВА ЗА КМЕТ К НЕЙНИТЕ ЛЪЖИ АРОГАНТНО ПОВЕДЕНИЕ И ВРЪЗКИ С МАФИОТИ !