Хампарцумян: В София имаше съществен мажоритарен елемент

Понятието "дясно" в България е доста флуидна концепция, отбеляза той
Обновена: 4 ное 2019 10:45 | 4 ное 2019 10:45, Анисия Иванова
20

Понятието "дясно" в България е доста флуидна концепция. Важно е да отбележим обаче, че местните избори бяха спечелени от хората, които не харесват комунистите. В София конкретно тази власт никога не е била на почит", коментира в студиото на "България сутрин" банкерът Левон Хампарцумян.

Той бе категоричен, че това, което се харесва у кандидат-кметовете, са добрият публичен имидж, интелигентността и компетентността. И не било задължително те да бъдат свързани с харизма.

"Малко харизма в политиката никога не пречи. Тя обаче не може да управлява сама. Трябва да бъде подкрепена от други качества и хора, които разбират от работата си", допълни още той.

Пред Bulgaria ON AIR Левон Хампарцумян oтбеляза, че отправяйки поглед към резултатите от изборите, става ясно, че именно такива хора са спечелили вота.

"Има съществен мажоритарен елемент във всичко, което се случи. Напълно нормално е един политик да води политическа кампания всеки ден. Той непрестанно трябва да показва какво върши и да бъде разпознаваем", подчерта гостът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
4
 
! Отговори
минко преди 4 години
радио ереван да си ходи в армения българия е за българите пръцкомян бегай обратно в твойта си държава аман от арменци и ***
14
1
 
6
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
Откога и тоя банкерси далавераджия взе да се изявява като политически коментатор? Наистина живеем в държава на абсурдите. Сутринта го видях с коментарите му за изборите по телевизията и не можах да повярвам че точно на него са дали думата за това. Него по добре да го попитат за лихвите по кредитите - там той е в стихията си. Взема цената на ресурса и рисковата премия и прави такъв тюрлюгювеч, че винаги ще докаже, че лихвите трябва само да растат.
13
1
 
4
 
! Отговори
Бате Левоне, преди 4 години
Неотдавна, в коментарите под една статия написах каква ти е заплатата, но текстът много бързо изчезна.Защо бе, бате? Защо ти пречат да станеш по-популярен?
12
2
 
4
 
! Отговори
ЕЙ,дечурлига преди 4 години
Когато Маджо-Баджо,Галеви Гущеров,Гергов,А РайчевЦекоМинев,МанджуковБожков,К.Добрев,Овчаров ,Ананиева, и още и още ,,другари приватизираха държавата,а Луканов,Попов,Беров,Виденов им харизаха всички ,,блага",Герб ги нямаше никъде в пространството деца невръстни.България не е държава от 10 години и милениум поколението не е НАРОДА!!!Сложете ги вие БСП на власт,но първи ще ,,духнете" навън.И стига с тая байГаньовска мантра,,Всички са маскари"Така се е създал РМС,със популизъм и лъжливи обещания.
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Политическото положение в София:Леви се мислят за десни. Фашисти се мислят за демократи.
10
2
 
3
 
! Отговори
Бсп лъже преди 4 години
Бсп искали промяна! Лъжа! Искали смяна на статуквото! (Попитали една възрастна жена:- искате ли смяна на статуквото? Тя ги изгледала втрещено:-Ъ-ъ?!)Каква промяна бе! Та тази партия Бсп е самото статукво. Все едно и също! 45 години, плюс още 30, цели 75 години, 3/4 век тормозят България! Когато тази партия се маргинализира накъдето е тръгнала с *** начело, тогава ще дойдат добри времена за България, защото политическото пространство ще се нормализира и България ще просперира още по-бързо.
9
3
 
14
 
! Отговори
Хххх преди 4 години
Щом тоя се появи очакваме Плювналиев да е на ред....а след това Соломонката Паси
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой е комунист, кой е демократ, като всички са от едно котило. Ами Хампарцумян какъв е :инженер- химик станал банкер(т.е. комунист - демократ)
7
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изключително противен човек!
6
3
 
15
 
! Отговори
несведущ преди 4 години
Абе, тоз хАмпарцумян, защо е на всяка манджа миродия?
5
3
 
4
 
! Отговори
водач на МПС преди 4 години
Горе долу е така , но има и друго. Формулата комунизъм - антикомунизъм отдавна не работи и не носи дивиденти. Костовистите са ярък прример за това ! При тях назначените антикомунисти са отдавна изпята песен, а те основно разчитат на това. При Борисов наблюдаваме същото. И той разчита на антикомунизма за да печели дивиденти ! Но както навремето в личен разговор с бай Илия Минев Същият ми каза буквално следното : Момче младо, от Комунист Демократ НЕ СТАВА !!! Тия така са се окопали, че не можеш
4
2
 
20
 
! Отговори
Loyko преди 4 години
Видимо разбира от политика,колкото и от финанси. Единственото което трябва да му признаем е способноста да печели добре в личен план... и това не е малко. При тези свръх печалби на банките това не е чак толкова трудно.Няма лошо да бъдат ниски лихвите по депозитите,но не чак толкова ,а лихвите по кредитите да бъдат не повече от 1%,т.е десет пъти повече от лихвите по депозитите.Нормално е 2-3 пъти разлика,а при нас е минимум 60 пъти. Това е ограбване на народа...докога ???
3
3
 
17
 
! Отговори
ГЕРБ ПОТЪВА преди 4 години
и всички плъхове сега се чудят време ли е да напускат кораба, или направо по стъпките на братя Галеви, Маджо, Баджо и други тарикати, дето са се изнесли в чужбина и оттам управляват офшорките
2
3
 
23
 
! Отговори
ТОЯ ДЪЛГО ЩЕ ЛЕЖИ преди 4 години
Приватизира БУЛБАНК като забрави да прибере за държавата 100 млн годична печалба, след една година цъфна като шеф на същата банка със заплата 50 000. По всички "ДИМоКратични" закони в Западнала Европа и САЩ това е наказуемо със затвор и конфискация. Обаче в РБ тоя тарикат държи речи по телевизията. Затова ще гласувам всеки път за комунистите, дано да дойдат на влст и да вкарат такива в затвора в БЕЛЕНЕ 2
1
3
 
30
 
! Отговори
апел преди 4 години
Скрите го тоя пенкилер.