Арестуваха Супер Бианка, искала да пита президента

Репортерката симулирала припадък, била без документи
Обновена: 19 окт 2010 17:22 | 19 окт 2010 14:10,
243
Арестуваха Супер Бианка, искала да пита президента
Снимка: Шоуто на Иван и Андрей

Репортерката от „Шоуто на Иван и Андрей" Супер Бианка беше арестувана от пернишки полицаи при опита си да вземе интервю от президента Георги Първанов, съобщиха за Dnes.bg от шоуто.

Държавният глава днес е на посещение в родния си град по случай празника на Перник. Според пресаташето на шоуто Златина Кожухарова при опита на Супер Бианка да зададе въпрос на президента, полицаите са я спрели.

Служителите на реда тръгнали към нея, натиснали са я по ръката и са я избутали. След това обаче Супер Бианка е симулирала припадък, което довело до нейното арестуване, обясни пресаташето.

Оказало се също така, че репортерката няма документи за самоличност. Тя е задържана в РПУ в Перник до установяване на нейната самоличност.

От МВР потвърдиха за инцидента. Според версията на полицията Супер Бианка се е опитала да пробие кортежа на държавния глава и е задържана, за да й бъде съставен акт за нарушение.

От прессекретариата на държавния глава заявиха, че нямат нищо общо със случая. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
2
 
14
 
! Отговори
ПК преди 13 години
Перник не е роден град на ГоцеГоце е от село Сирищник, което всъщност не е и село, а махала на село Ковачевци - родното място на другаря Георги Димитров. Айде и той гражданин се направи:)Или по скоро някой гъзоблизец журналист го направи....?
203
4
 
9
 
! Отговори
Сия преди 13 години
Ще ти се плачИ като си проста. Знам само, (е в една свободна страна не арестуват за щяло и нещяло журналисти! Знам, че където има свободна преса няма полицейски произвол! В нашата страна мутрите са безобидни агънца в сравнение с развилнялите се, корумпирани, нискограмотни и комплексирани ченгета. Вместо да видиш това ти плюй българино! С такова гражданско общество скоро ще идват да си прибират рекета от домовете ни, а ние ще се молим да арестуват съседа, че е по-успял и ни комплексира!
202
10
 
26
 
! Отговори
Илиян преди 13 години
Тая пък откъде се появи? Не я бях чувал и май съм бил по-добре. Първанов, че не е стока се знае, ама чак пък такова *** да го гони по улиците е прекалено, ако не заради друго, то поне заради самата институция която представлява. Първанов е преходен, но институцията не...
201
7
 
10
 
! Отговори
pernik преди 13 години
пернишки селски номера,голям мажкар е парванката и социален президент гоце ти си много нагъл
200
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
kakav e tozi prezident na koi e preziden NIAKOI OT NAS DA IMA NUJDA OT NEGO OSVEN DA VILNEE KATO TURCHIN I ZAKONO DA BRAKONERSTVA TOI I GLAVOREZITE OKOLO NEGO MI PRILICHAT NA ESESOVCI BOG DA NI PAZI OT TAKIVA VLASNICI
199
0
 
2
 
! Отговори
ФЕН преди 13 години
НСО RuleZzzZZz
198
17
 
16
 
! Отговори
мирела преди 13 години
Е,Бянка ,заедно със смотаните си работодатели да опитат друго поприще.Ама тези някой гледа ли ги още???За да предизвикат повече интерес към ЗАПАДНАЛОТО им шоу-то не бяха реклами за извънредното им предаване,проглошиха ни ушите:Супер Бянка арестувана заради президента и я докараха в телевизията с трогателен размазан грим...Боже,боже помогни им на тези самозабравили се "звезди".Абе,хората не са ***...Но какво да родят болните им от алкохол глави.Не мога да ги гледам,пълна скукааааа-плачи ми се
197
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За Бога, каква журналистка? Тя работи в комедийно предаване, а не в БНТ. Нейната работа изобщо не е да е сериозна. Не коментирам дали е забавна и смешна или глупава. Но предпочитам да я гледам как си прави простотиите, които и идват от душа, отколкото някакви недоспали гледащи като пребозали телета водещи, които четат *** "сериозни" неща, за който получават пари от лицето X... А Бианка си знае, че е глупава и не се прави на умна.
196
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
У Пеуник който е без голф, го арестуват!
195
9
 
4
 
! Отговори
Nerealen преди 13 години
Е то бива плитко порно, ама тея вече се осират!! Толкова ли нямаше кой да го замисли това поне малко по-умно.... до скоро плюеха Боко, сега са му първи остриета!!
194
15
 
10
 
! Отговори
:) преди 13 години
Като я гледам тая как се е облякла,има вид на ***..Как може такива *** същества да ги правят популярни и да ги дават по националните телевизии?!?
193
4
 
14
 
! Отговори
ффф преди 13 години
ГОООООЦЕ!!!Днес, защо тази новина не е номер 1?!
192
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гоце го е страх от Супер Бианка-арест- ха ха ха *** комунисти срамота и това ми било президент --в демократична държава ли живеем ??????
191
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гледам я в момента.Това е голям т,а,ш,а,к,.Аз ли съм глупава или ме правят.
190
5
 
6
 
! Отговори
з преди 13 години
Ясно сега вече Гоце е хванал сифилис и спин , наведнъж , ура другари , ура !!!
189
9
 
6
 
! Отговори
БТВ преди 13 години
По всяка вероятност с такова качество симулира и оргазъм, та затова се е захванала с нещо дето хептен неи е работа. Нейната среда на проява са децата от 1 месец до 2 месеца.
188
3
 
4
 
! Отговори
conservator преди 13 години
Е нея вече ще я осъдят. Симулирала припадъка, лошо, много лошо. Докато тя симулира припадъци на тия жените има незнам какво и къде симулират.
187
10
 
5
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Определено, ако имах избор, бих го нарязкал на животното иванандрей, но не на този ужас от снимката. Бих бил по-малко нещастлив.
186
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе тая да не е братовчедка на баба яга,къде се слага на всяко гърнр мирудия.
185
6
 
9
 
! Отговори
АнТиквар преди 13 години
Не ги гледам тия *** и съм много доволен .