Арестуваха Супер Бианка, искала да пита президента

Репортерката симулирала припадък, била без документи
Обновена: 19 окт 2010 17:22 | 19 окт 2010 14:10,
243
Арестуваха Супер Бианка, искала да пита президента
Снимка: Шоуто на Иван и Андрей

Репортерката от „Шоуто на Иван и Андрей" Супер Бианка беше арестувана от пернишки полицаи при опита си да вземе интервю от президента Георги Първанов, съобщиха за Dnes.bg от шоуто.

Държавният глава днес е на посещение в родния си град по случай празника на Перник. Според пресаташето на шоуто Златина Кожухарова при опита на Супер Бианка да зададе въпрос на президента, полицаите са я спрели.

Служителите на реда тръгнали към нея, натиснали са я по ръката и са я избутали. След това обаче Супер Бианка е симулирала припадък, което довело до нейното арестуване, обясни пресаташето.

Оказало се също така, че репортерката няма документи за самоличност. Тя е задържана в РПУ в Перник до установяване на нейната самоличност.

От МВР потвърдиха за инцидента. Според версията на полицията Супер Бианка се е опитала да пробие кортежа на държавния глава и е задържана, за да й бъде съставен акт за нарушение.

От прессекретариата на държавния глава заявиха, че нямат нищо общо със случая. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
9
 
14
 
! Отговори
лаура преди 13 години
Изпитвам срам като я гледам тази
183
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти *** разциврената мусура,ами я си я представи как се напъва като ***...
182
10
 
11
 
! Отговори
мнение преди 13 години
По всичко личи,че това тъпо шоу е направило поръчков сценарии за шумотевица по адрес на президенството,като пияниците използват тъпотията на тази Биянка.Ако смятат,че това ще им вдигне рейтинга да пролължават с тъпизмите си и естествения край на така нареченото шоу ще настъпи много скоро.
181
10
 
16
 
! Отговори
Гери преди 13 години
Бианка е суперизлагация за БГ журналистиката. Не е добре чрез палячовщини да се принизяват институциите. Ако искаме сериозни отговори, трябва да поставяме сериозно и въпросите.
180
16
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
РУСА *** !!!РАБОТИ ЗА ДВАМА ОПИСУМИ - ЕДИН ПИЯНИЦА И ЕДИН НАРКОМАН.КАКВО ИСКАМЕ>?
179
2
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Тая е бременна от Гоце...
178
9
 
33
 
! Отговори
Бай Колю преди 13 години
Жено, аз съм последният човек, който ще кажe добра дума за Гоце! В случая обаче, аз не искам моят, българският президент (защото той е такъв, независимо аз конкретно за кого съм гласувал) да се принизява до нивото на подобни палячовци, като биянки, ивановци, андрейчовци и други подобни! Още по малко на улицата и още по малко, на всеки ***, когато му хрумне! И колкото да не го долюбвам Гоце, смятам, че охраната му са постъпили абсолютно правилно и самият той в този случай конкретно е защитил частта на институцията! Дори за да е за един единствен път, евала за това! Защото ако искаме да имаме сериозен и уважаван президент, първо трябва да имаме такава сериозна и уважавана президентска институция!
177
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гоце не е единствения,който избягва неудобните въпроси.Вече и Цецо бега от камери,Бойко бега от журналисти, Дянков бега по принцип,Воленчо и той бега кат дявол от тамян.
176
5
 
29
 
! Отговори
Sofia преди 13 години
Айде стига с тези циркове ,то човек трябва да знае докъде да стигне има си граници, все пак това е президент
175
5
 
29
 
! Отговори
хубавец преди 13 години
Ммого грозна таз Бианка бе,абе тя по-грозна от най-грозния *** бе.....
174
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Таз е абсолютна ***.
173
7
 
14
 
! Отговори
Сталин преди 13 години
Какви са тези шутовщини. Ние държава ли сме или кво? Не затвор - смърт, смърт за такива, които си позволяват да искат, да мислят, че може да задават въпроси на нашият велик ПРЕЗИДЕНТ! Смърт! Я я вижте, кква е грозна, като риве...
172
2
 
23
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Абе откъде-накъде ще им отговаря - Гоцето си има шоу - всеки ден от 22.30 по БТВ!
171
9
 
8
 
! Отговори
Жена преди 13 години
Другарю Кльомба, прав сте - "В случая личните качества на човека не са важни, важна е държавната иституция и ако се вземе да се компрометира с подобни пи-кли *** ти и държавата !"! Въпросът е, самият президент /с малка буква/ девалвира стойността на институцията! Не някаква Бианка, а Гоцко е срам за държавността!
170
11
 
33
 
! Отговори
Таня преди 13 години
Не само да я арестуват, но и да я оставят да полежи малко в участъка. Ама супер нахална е. Дори дразнещо нахална. Какво се е облякла като ***. Как не е попаднала на мен. Въобще коя велика глава роди този образ. Наистина няма лив кой да спре тези тъпизми.
169
4
 
17
 
! Отговори
@@@ преди 13 години
В случая личните качества на човека не са важни, важна е държавната иституция и ако се вземе да се компрометира с подобни пи-кли *** ти и държавата !
168
4
 
23
 
! Отговори
Горски преди 13 години
Ква е тая Супервещица? Наплашила е пернишкия пролетариат с метлата си.
167
7
 
18
 
! Отговори
@@@ преди 13 години
Ходи питай един англичанин би ли се облакъл така и да ходи да задава въпроси на кралицата. Или питай един американец дали би се облакъл в костюм на Спайдърмен и да ходи без разрешение да взима интервю от Барак Обама.
166
3
 
14
 
! Отговори
sion преди 13 години
Хронично ненавиждам Параванката , но трябва да се съглася с теб..А и той е една мижитурка дето скоро ще замине в небитието..Но ИНСТИТУЦИЯТА е вечна и трябва да се уважава..
165
8
 
37
 
! Отговори
@@@ преди 13 години
Първо не е длъжен, Второ той е ПРЕЗИДЕНТ НА Р БЪЛГАРИЯ,Трето си има пресцентър, Четвърто е неучтиво един шут да гони Президента на България за да му задава *** въпроси !