Тежък грим, тежък тоалет. Да влезе "тежката артилерия"

Кейти Прайс май започна търсенето на нов мъж
Обновена: 1 мар 2011 15:35 | 1 мар 2011 15:23, Елка Василева
67

Снимка: Ройтерс

Кейти Прайс извади "тежката артилерия" на партито на фондацията на Елтън Джон за борба със СПИН и убеди всички, че неотдавнашният й развод с Алекс Рийд не й се е отразил много-много.

Още по темата
17 фев 2011 14:03
0

Моделът и актриса Кейти Прайс с огромно деколте и къса рокля се забавлява прекрасно, макар че неотдавна твърдеше, че е в депресия поради разпадането на брака й.

Освен че имаше проблеми с Алекс, който не желаеше да се изнесе от семейната им къща, бившата Джорджан влезе в конфликт с още един свой бивш съпруг – Питър Андре. Той се беше разгневил, че тя не му е казала, че дъщеря им се е изгорила в сауната.

На партито при легендарния музикант обаче Кейти Прайс очевидно беше решила да забрави за всичките си проблеми. Предвид тоалета й Кейти вероятно вече е в акция за търсене на нов съпруг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: Елтън ДжонКейти Прайс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
1
 
! Отговори
Ямболлия преди 13 години
ИСКАМ Я ЗА ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ЯМБОЛСКА ОБЛАСТ.ГЕЙБЕРИТЕ НИ СЛОЖИХА ЕДНА КАТО ТАЯ ОТ СНИМКАТА, АМА Е ДОСТА ПО-СТАРА И Е ДОСТА СМОТАНА БИВША МЕДСЕСТРА.ТАЗИ ОТ СНИМКАТА Е ПО-ХУБАВА.ДА ИДВА ЧЕ КМЕТА НИ КРАДЕЦ ГОШО СИ ТЪРСИ НОВА ЛЮБОВНИЦА.
64
0
 
4
 
! Отговори
Дон Хуан преди 13 години
Търсенето определя предлагането, момчета.... Говорете си каквото искате, явно е вървежна женицата, иначе щеше да си сложи ролки и сукман! Или кактро казваше една моя позната - "много скъпо излиза да изглеждаш евтино..." :-)
63
4
 
3
 
! Отговори
абе хора преди 13 години
какво му се радвате на тоя травестит.
62
0
 
6
 
! Отговори
Scrat преди 13 години
прекалено много вярвате на медиите , те създават измислени стереотипи за това какво е един мъж и какво е една жена , уважавайте се взаимно и няма да имате проблеми , може и да не обичате никого, но поне уважавайте хората около себе си , иначе ако се отнасяте с тях като с ***, значи самите вие не струвате.
61
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
егати и извратеняците ''бившата джордан,настояща кейти прайс''може ли да си смениш името и да станеш друг човек,ти си си ти....а тая си е все *** ....
60
2
 
3
 
! Отговори
Nasty преди 13 години
HOT HOT HOT!
59
3
 
3
 
! Отговори
чикибоец преди 13 години
охо, котьоооо, ааа, изпразних се
58
3
 
0
 
! Отговори
Мичо от Ботунец преди 13 години
bez gumi4ka ne bodvai,ne se znae koi q e 6paklovam predi teb pa i ako i se izcepi6 vutre....ama za otzade moje i bez,rugai si go tam,az dali otzade otred ili v ustata neam pritencii se se izprazvam nakraq qko i mi se spi posle
57
1
 
1
 
! Отговори
brutal преди 13 години
tazi e brutalna ....pojelavam na vsichki balgarski maje koit ne im stava da imat edna kato tazi...posle da ne se pitat zashte evgene ama xich ne im stava.......xo-xo-xo-xo i butilka ROM- capitan morgan
56
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Показателно е че жените винаги си оправят живота чрез мъжете!А за нас мъжете жените са си нещо допълнително към основното да гледаме да правим кинти!Така си е ! пзатова жените са за наше удоволствие!Знаете ли лафа:"Гърците измислили секса, а римляните го усъвършенствали - включили в него и жените!"То като погледне човек напоследък и какво вижда - Елтън Джон и мъжа му си "родиха" бебе! Значи може и без жени! Така де няма само да си вирят носа тия!
55
4
 
7
 
! Отговори
1011 преди 13 години
мацката си е супер бе, кво не й харесвате?! Руса, хубави крака, големи цици, малко мозък - какво му трябва на човек?
54
1
 
0
 
! Отговори
Bartek преди 13 години
"Vlez mi v polojenie,da ti ne vleza az!"
53
2
 
9
 
! Отговори
бафанабафана преди 13 години
я! Цици по-големи от баджака! Не всеки ден се вижда такова нещо.
52
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Леле, с анклет се е докарала, мръсницата! Ама тия токчета много неустойчиви май, трябва стабилна опора!
51
0
 
2
 
! Отговори
дедо преди 13 години
Кейти мила..дедо ти хаджия не е махнаджия!
50
2
 
5
 
! Отговори
Не съм Марк преди 13 години
Сега можеш да питаш и какво му е лошото на пластичните операции. Ми нищо според мен.Но както Марк каза и аз бих предпочел по-скромно момиче но да има в нея нещо друго освен визия. Визията грабва окото ако може така да се каже. Характера грабва акъла. Сега кое искаш да грабнеш ти ти сама си го определяш. Нещо такова не знам дали съм прав аз така го виждам.
49
1
 
5
 
! Отговори
Не съм Марк преди 13 години
Не съм на опита на Марк, но го подкрепям. Марчела, не си прави труда да завиждаш (ако завиждаш) на тези жени. Аз бих предположил че си някоя хубавица въпреки че не си твърлдяла и сега защитаваш "куклата" на снимката защото сме те обидили и казваш "Ама какво му е лошото че е готина". Не няма нищо лошо в това. Няма нищо лошо в това жената да се поддържа. Но точно тази на снимката не е точно от тези които се поддържат. На тази на снимката сексапила се дължи на много пластични операции.
48
5
 
5
 
! Отговори
Марк преди 13 години
За да приключа да кажа квинтесенцията за здраво семейство!Искаш ли секс - плати си на проститука! Ще ти излезе много по-евтино и без загуба на време и нерви!Чиста работа!Те това е!
47
5
 
4
 
! Отговори
Марк до46 преди 13 години
Че кой казва, че нещо и има на жената!Мен лично малко ме дразни, че се напомпала толкова, но това е лично мнение!Иначе харесвам такива жени!Мисля, че го изясних по-долу!Разбира се че ще се намери и някой дете да им направи - нали и натази някакъв и направил дете пък после се сърдел за незнам кво си нали?Аз лично ясно разграничавам семейството и удоволствието и да тни кажа съм така вече много години!Съветвам младите мъже от 18 годишна възраст да вървят по този път, за да си нямат проблеми..
46
2
 
7
 
! Отговори
лулу преди 13 години
би могла да бъде красива, но е избрала да бъде вулгарна. не може да се отрече, че е хубавица, но пластмасата я е съсипала. така че - каквото повикало, такова се обадило - когато с всички сили се стремиш да приличаш на ***, не се учудвай, че хората те наричат такава.